Σελίδα 282 από 316 ΠρώτηΠρώτη ... 182232272280281282283284292 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 2.811 έως 2.820 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εμένα ένα είναι το πρόβλημα μου..ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ του τι γίνεται!! Δεν βγαίνει κανείς να εξηγήσει τι ΑΚΡΙΒΩΣ σημαίνει η κάθε επιλογή..παρακολουθώ εδώ και ώρα την εκπομπή του Χατζηνικολαου και έχει 2 ώρες που μαλώνουν για τα γαμημένα τα μικροκομματικά τους...δεν λέει κανείς τίποτε το ξεκάθαρο...και βγαίνει και το ''ψηφοδέλτιο'' και μου γράφει για ''Preliminary Debt Sustainability...και π@τσες μπλε και θα πάει την Κυριακή η θεία μου η Κρυστάλλω στο χωριό και θα πει ''Ααααα οκ, αφού είναι για το Sustainability θα ψηφίσω αυτό''.....@#$%^&**&^%$#@#$%^&**&^%$#@#$%^&*(* &^%$#@#$%^
    Γιωργο αν βλεπεις το Μεγκα θα ειδες τι ειπε ο Ρωμανιας για τα μετρα που θελουν να φερουν...
    Η κρυσταλλω στο χωριο αν ειναι αγροτισσα γινεται αυτοματα ελευθερος επαγγελματιας καταργειται ο ΟΓΑ ,μπαινει στις εισφορες που δεν μπορει να πληρωσει ,και φορολογειται αυτοματα με 26% απο το πρωτο ευρω...
    Να ενα που θα πρεπει να ακουσες φιλε !
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη katsaraios : 30-06-15 στις 01:03

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

2. The Following 2 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

diosak (30-06-15), pilot (30-06-15)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ναι να τα πούνε ΟΛΑ και μετά να ψηφίσουμε...Επιβάλλεται να ξέρει ο λαός τι ακριβώς γίνεται...

εδώ ακόμα και τώρα άλλα λένε αυτοί, άλλα οι Ευρωπαίοι..τι σκ@τα να πιστέψω εγώ μετά απο τόσες δεκαετίες ψεμμάτων και μπαρουφολογίας απο ΟΛΟΥΣ αυτούς? Τι να πιστέψω όταν πριν λίγες μέρες έλεγαν οτι αποκλείεται να κλείσουν οι τράπεζες και αυτή την στιγμή είναι κλειστές μέχρι νεωτέρας?
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

4. The Following 5 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

chrisgiapz3 (30-06-15), Nick bmwlover (30-06-15), Ptboul (30-06-15), Thomelef (30-06-15), vagmag (30-06-15)

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ακριβως αυτο,οταν πας να ψηφισεις,ψηφιζεις συγκεκριμενα πραγματα,οχι γενικοτητες!!!
    Ι donut understeer...

6. The Following User Says Thank You to Nick bmwlover For This Useful Post:

vagmag (30-06-15)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ναι να τα πούνε ΟΛΑ και μετά να ψηφίσουμε...Επιβάλλεται να ξέρει ο λαός τι ακριβώς γίνεται...

εδώ ακόμα και τώρα άλλα λένε αυτοί, άλλα οι Ευρωπαίοι..τι σκ@τα να πιστέψω εγώ μετά απο τόσες δεκαετίες ψεμμάτων και μπαρουφολογίας απο ΟΛΟΥΣ αυτούς? Τι να πιστέψω όταν πριν λίγες μέρες έλεγαν οτι αποκλείεται να κλείσουν οι τράπεζες και αυτή την στιγμή είναι κλειστές μέχρι νεωτέρας?
    Γιωργαρε εισαι εξυπνος ,οι τραπεζες εκβιαστικα κλεισανε για να μην παει ο κοσμος να ψηφισει ....
    Τοσοι ξενοι κατηγορουν οτι μας εκβιαζουν οι Ε.Ε και το ΔΝΤ...
    και αυτοι ψεμματα λενε?
    Γιατι τοτε αποψε ο Γιουνκερ εστειλε νεα προταση ?

8. The Following 3 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

diosak (30-06-15), pilot (30-06-15), Ptboul (30-06-15)

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Talking

.τι σκ@τα να πιστέψω εγώ μετά απο τόσες δεκαετίες ψεμμάτων και μπαρουφολογίας απο ΟΛΟΥΣ αυτούς? Τι να πιστέψω όταν πριν λίγες μέρες έλεγαν οτι αποκλείεται να κλείσουν οι τράπεζες και αυτή την στιγμή είναι κλειστές μέχρι νεωτέρας?
    Τι να πιστεψουν και στην Ευρωπη Γιωργη, οταν ο ενας ελεγε Τιτανικο την Ελλαδα, διεφθαρμενους τους Ελληνες...Αρχιερεα της διαπλοκης ο αλλος....τραβεστι την οικονομια .. κτλ κτλ// και πηγαινοντας πισω παντα Καμμενη γη παραλαμβαναμε.,..... Απο την εποχη του Ιμπραημ που κατεκαψε την Πελλοπονησο....

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

10. The Following User Says Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

pilot (30-06-15)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιωργο αν βλεπεις το Μεγκα θα ειδες τι ειπε ο Ρωμανιας για τα μετρα που θελουν να φερουν...
    Η κρυσταλλω στο χωριο αν ειναι αγροτισσα γινεται αυτοματα ελευθερος επαγγελματιας καταργειται ο ΟΓΑ ,μπαινει στις εισφορες που δεν μπορει να πληρωσει ,και φορολογειται αυτοματα με 26% απο το πρωτο ευρω...
    Να ενα που θα πρεπει να ακουσες φιλε !
    Ναι ρε φίλε συμφωνώ, αυτά δεν τα ξέρουν όμως όλοι και βγαίνουν και τα λένε 3 τη νύχτα..τι να πω...η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη και ακόμα και τώρα αυτοί ''σφάζονται'' για τα πο@στοκομματα τους και εμείς απο τώρα ξεκινάμε τον εμφύλιο..

και εγώ ιδιωτικός υπάλληλος είμαι και έχω 15.000 ευρώ κρατήσεις τον χρόνο! ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ!! χωρίς ανταπόκριση...θα βγει φυσικά τώρα ένας και θα πει, καλά ρε μεγάλε 15 κρατήσεις ποσά παίρνεις και μιλάς κιόλα? Παίρνω 3 φορές κάτω απο όσα παίρνουν συνάδελφοι μου έξω και βάζω το κεφάλι μου στον τορβά κάθε μέρα... είχα λεφτά στην άκρη και μου τα έχει δεσμεύσει η τράπεζα μεσώ cash colateral σαν εγγύηση γιατί έχω πάρει όλα τα δάνεια των γονιών μου και τα πληρώνω εγώ γιατί αυτοί δεν μπορούν! Αλλα φοβάμαι να πληρώνομαι με δραχμή και να εξοφλώ τα δάνεια σε ευρώ...
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

12. The Following 7 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

chrisgiapz3 (30-06-15), diosak (30-06-15), katsaraios (30-06-15), Nick bmwlover (30-06-15), Panmilios (02-07-15), Ptboul (30-06-15), vagmag (30-06-15)

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γιωργαρε εισαι εξυπνος ,οι τραπεζες εκβιαστικα κλεισανε για να μην παει ο κοσμος να ψηφισει ....
    Τοσοι ξενοι κατηγορουν οτι μας εκβιαζουν οι Ε.Ε και το ΔΝΤ...
    και αυτοι ψεμματα λενε?
    Γιατι τοτε αποψε ο Γιουνκερ εστειλε νεα προταση ?
    Γιωργο επειδη επισης εισαι εξυπνος,ξερεις οτι δεν χρειαζεται να μας το πουν οι ξενοι,ειναι προφανες αυτο που γινεται εδω και χρονια...
    Το θεμα ειναι τι θα γινει εαν παρουμε,την οποια δυναμη μας εχει απομεινει,στα χερια μας...
    Ι donut understeer...

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιωργο επειδη επισης εισαι εξυπνος,ξερεις οτι δεν χρειαζεται να μας το πουν οι ξενοι,ειναι προφανες αυτο που γινεται εδω και χρονια...
    Το θεμα ειναι τι θα γινει εαν παρουμε,την οποια δυναμη μας εχει απομεινει,στα χερια μας...
    Νικο μου τα εχω γραψει πολλα χρονια δεν το παιζω ξερολας και εγω αγωνιω δουλευω νυχτοκαμματο δεν ψηφισα κανεναν αλλα ειναι η πρωτη φορα που εφτασε το μαχαρι στο κοκκαλο με την αρνηση να υπογραψουν ..
    Η δυναμη αν μας αφησουν να την εχουμε θα μας κανει ικανους να συμφωνησουμε με καλυτερους ορους τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο το παραδεχονται πολλοι οτι δεν ΖΕΙΣ με αυτα που θελουν ετσι οπως θελουν να τα επιβαλλουν..

15. The Following 2 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Nick bmwlover (30-06-15), pilot (30-06-15)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Νικο μου τα εχω γραψει πολλα χρονια δεν το παιζω ξερολας και εγω αγωνιω δουλευω νυχτοκαμματο δεν ψηφισα κανεναν αλλα ειναι η πρωτη φορα που εφτασε το μαχαρι στο κοκκαλο με την αρνηση να υπογραψουν ..
    Η δυναμη αν μας αφησουν να την εχουμε θα μας κανει ικανους να συμφωνησουμε με καλυτερους ορους τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο το παραδεχονται πολλοι οτι δεν ΖΕΙΣ με αυτα που θελουν ετσι οπως θελουν να τα επιβαλλουν..
    ΜΑΚΑΡΙ!!! Και μακάρι να αλλάξει και όλη η ΕΕ προς αυτή την κατεύθυνση..Ευρώπη δεν είναι μόνο η Γερμανία! Δεν νομίζω οτι υπάρχει κανείς που να διαφωνεί με αυτό..

17. The Following 4 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

chrisgiapz3 (30-06-15), katsaraios (30-06-15), Leonidas_E39 (30-06-15), Nick bmwlover (30-06-15)

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Κατς αυτο που λες δε το πιστευω οτι εγινε ετσι... Δηλαδη ειπαν του τσιπρα κλεισε τις Τραπεζες για να μη ψηφισει ο κοσμος;;;;

Η Κυβερνηση πηρε την αποφαση να τις κλεισει για να μην καταρευσουν,με φυγη κεφαλαιων..

Οπως λεω και σε ενα ποστ ποιο πισω δυσκολα θα επανελθει η ψυχολογια...

Ειμαστε λιγο πριν απο την ψυχολογια του Οχλου... Θυμαστε τι εγινε με τη Τραπεζα Κρητης;;; Παραλιγο να σπασουν το καταστημα της Βουκουρεστιου

Οποτε και αν ανοιξουν οι Τραπεζες θα γινει γιουρουσι απο το κοσμο να παρει τα λεφτα του....

Εκτος εαν εχει αποκατασταθει η ηρεμια.... Λιγο δυσκολο.... χωρις χρημα και εγγυησεις απο την ΕΚΤ...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

19. The Following 2 Users Say Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

chrisgiapz3 (30-06-15), vagmag (30-06-15)

Σελίδα 282 από 316 ΠρώτηΠρώτη ... 182232272280281282283284292 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP