Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σιγα σιγα ολα θα τα πουνε ...
    πρωτη ειδηση

Το ΔΝΤ δεν μπορει το ιδιο αυριο με την ληξη της οφειλης να μας κυρηξει σε χρεοκωπια .....
    Για παμε να τα μαθαινουμε τα παιχνιδακια τους....

Ωρα 01.55 ανταποκριση απο το ΔΝΤ....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη katsaraios : 30-06-15 στις 00:56

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ναι να τα πούνε ΟΛΑ και μετά να ψηφίσουμε...Επιβάλλεται να ξέρει ο λαός τι ακριβώς γίνεται...

εδώ ακόμα και τώρα άλλα λένε αυτοί, άλλα οι Ευρωπαίοι..τι σκ@τα να πιστέψω εγώ μετά απο τόσες δεκαετίες ψεμμάτων και μπαρουφολογίας απο ΟΛΟΥΣ αυτούς? Τι να πιστέψω όταν πριν λίγες μέρες έλεγαν οτι αποκλείεται να κλείσουν οι τράπεζες και αυτή την στιγμή είναι κλειστές μέχρι νεωτέρας?
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

3. The Following 5 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

chrisgiapz3 (30-06-15), Nick bmwlover (30-06-15), Ptboul (30-06-15), Thomelef (30-06-15), vagmag (30-06-15)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι να τα πούνε ΟΛΑ και μετά να ψηφίσουμε...Επιβάλλεται να ξέρει ο λαός τι ακριβώς γίνεται...

εδώ ακόμα και τώρα άλλα λένε αυτοί, άλλα οι Ευρωπαίοι..τι σκ@τα να πιστέψω εγώ μετά απο τόσες δεκαετίες ψεμμάτων και μπαρουφολογίας απο ΟΛΟΥΣ αυτούς? Τι να πιστέψω όταν πριν λίγες μέρες έλεγαν οτι αποκλείεται να κλείσουν οι τράπεζες και αυτή την στιγμή είναι κλειστές μέχρι νεωτέρας?
    Γιωργαρε εισαι εξυπνος ,οι τραπεζες εκβιαστικα κλεισανε για να μην παει ο κοσμος να ψηφισει ....
    Τοσοι ξενοι κατηγορουν οτι μας εκβιαζουν οι Ε.Ε και το ΔΝΤ...
    και αυτοι ψεμματα λενε?
    Γιατι τοτε αποψε ο Γιουνκερ εστειλε νεα προταση ?

5. The Following 3 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

diosak (30-06-15), pilot (30-06-15), Ptboul (30-06-15)

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιωργαρε εισαι εξυπνος ,οι τραπεζες εκβιαστικα κλεισανε για να μην παει ο κοσμος να ψηφισει ....
    Τοσοι ξενοι κατηγορουν οτι μας εκβιαζουν οι Ε.Ε και το ΔΝΤ...
    και αυτοι ψεμματα λενε?
    Γιατι τοτε αποψε ο Γιουνκερ εστειλε νεα προταση ?
    Γιωργο επειδη επισης εισαι εξυπνος,ξερεις οτι δεν χρειαζεται να μας το πουν οι ξενοι,ειναι προφανες αυτο που γινεται εδω και χρονια...
    Το θεμα ειναι τι θα γινει εαν παρουμε,την οποια δυναμη μας εχει απομεινει,στα χερια μας...
    Ι donut understeer...

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιωργο επειδη επισης εισαι εξυπνος,ξερεις οτι δεν χρειαζεται να μας το πουν οι ξενοι,ειναι προφανες αυτο που γινεται εδω και χρονια...
    Το θεμα ειναι τι θα γινει εαν παρουμε,την οποια δυναμη μας εχει απομεινει,στα χερια μας...
    Νικο μου τα εχω γραψει πολλα χρονια δεν το παιζω ξερολας και εγω αγωνιω δουλευω νυχτοκαμματο δεν ψηφισα κανεναν αλλα ειναι η πρωτη φορα που εφτασε το μαχαρι στο κοκκαλο με την αρνηση να υπογραψουν ..
    Η δυναμη αν μας αφησουν να την εχουμε θα μας κανει ικανους να συμφωνησουμε με καλυτερους ορους τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο το παραδεχονται πολλοι οτι δεν ΖΕΙΣ με αυτα που θελουν ετσι οπως θελουν να τα επιβαλλουν..

8. The Following 2 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Nick bmwlover (30-06-15), pilot (30-06-15)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Νικο μου τα εχω γραψει πολλα χρονια δεν το παιζω ξερολας και εγω αγωνιω δουλευω νυχτοκαμματο δεν ψηφισα κανεναν αλλα ειναι η πρωτη φορα που εφτασε το μαχαρι στο κοκκαλο με την αρνηση να υπογραψουν ..
    Η δυναμη αν μας αφησουν να την εχουμε θα μας κανει ικανους να συμφωνησουμε με καλυτερους ορους τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο το παραδεχονται πολλοι οτι δεν ΖΕΙΣ με αυτα που θελουν ετσι οπως θελουν να τα επιβαλλουν..
    ΜΑΚΑΡΙ!!! Και μακάρι να αλλάξει και όλη η ΕΕ προς αυτή την κατεύθυνση..Ευρώπη δεν είναι μόνο η Γερμανία! Δεν νομίζω οτι υπάρχει κανείς που να διαφωνεί με αυτό..
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

10. The Following 4 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

chrisgiapz3 (30-06-15), katsaraios (30-06-15), Leonidas_E39 (30-06-15), Nick bmwlover (30-06-15)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ξερετε ποσο ηταν το οριο καθημερινης αναληψης στην Ιταλια απο το 2008 και μετα?
    250 ευρω και εως 3 φορες την εβδομαδα ...

Οποιος θελει μπορει να σπειρη πανικο ,ευτυχως ομως ο κοσμος ειναι μικρος και μπορουμε να μαθαινουμε καποια βασικα πραγματα..

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γιωργο μου δεν ειπα,και σε καμια περιπτωση δεν υπονοησα οτι το παιζεις ξερολας!!!Με ξερεις αλλωστε,τι ανθρωπος ειμαι και τι κανω και το πως μπορω να ζησω,τι δυνατοτητες εχω βασει της δουλειας μου...Ξερω πολυ καλα τι κανεις και δεν το αμφισβητω.
    Αυτο που λεω εγω ειναι οτι ξερουμε οτι ειμαστε "υποδουλωμενοι",βεβαια οχι πληρως ακομα,θελουμε ολοι,αλλα δεν ξερουμε τον τροπο για να πετυχουμε το καλυτερο για την χωρα μας...
    Κατι σαν το 1821
    Ι donut understeer...

13. The Following User Says Thank You to Nick bmwlover For This Useful Post:

katsaraios (30-06-15)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Dr. Paul Craig Roberts,

Τον τρόμο των ΗΠΑ, στην σκέψη ότι η Ελλάδα μπορεί να αποχωρήσει από την ευρωζώνη και να στραφεί στη Ρωσία με ότι αυτό συνεπάγεται γεωπολιτικά με αποτέλεσμα την διάλυση της “αμερικανικής αυτοκρατορίας”, περιγράφει ο πρώην Αμερικανός υφυπουργός οικονομικών επί κυβερνήσεως Ρ.Ρήγκαν, και πρώην εκδότης και αρθρογράφος των Wall Street Journal, Business Week, και Scripps Howard News Service, Dr. Paul Craig Roberts.

Και μόνο στη σκέψη, ο Ομπάμα έχει τρομοκρατηθεί, αφού μπορεί να φαίνεται απίστευτο λόγω της γνωστής “πλύσης εγκεφάλου” από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, αλλά η «Μικρή» Ελλάδα μπορεί να βάλει οριστικά τέλος στην Αυτοκρατορία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

“Οι ΗΠΑ παρακμάζουν πάρα πολύ γρήγορα, και εάν υπάρξει κρίση στην ευρωζώνη, τότε όλα θα οδηγηθούν στην Κόλαση διότι, υπάρχουν πάρα πολλά παράγωγα συνδεδεμένα με ομόλογα, μετοχές, νομίσματα, και πολιτική αξιοπιστία”.

Τον τρόμο του προέδρου των ΗΠΑ, αποκαλύπτει χαρακτηριστικά ο Dr. Paul Craig Roberts «Μέχρι πρότινος η Ουάσινγκτον είχε πάρει όλα τα ρίσκα και έβαλε εναντίον της Ρωσίας. Είχε υπολογίσει τον κίνδυνο σύγκρουσης με τη Ρωσία, τη διάλυση των πολύ κερδοφόρων οικονομικών σχέσεων των ΗΠΑ με τη Ρωσία, και την ανανέωση του Ψυχρού Πολέμου με τη Ρωσία. Τώρα κοιτάξτε, οι μπάσταρδοι τα πήραν όλα πίσω. Γιατί η Ουάσιγκτον το κάνει αυτό;

Μπροστά υπάρχει η αποσύνθεση της αυτοκρατορίας. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια ευρωπαϊκή χώρα να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ και η αμερικανική αυτοκρατορία τελειώνει. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται. Τώρα βλέπουμε ποια θα μπορούσε να είναι αυτή η χώρα €“ θα μπορούσε να είναι η Ελλάδα.

Αν οι Έλληνες πουν, «Κοίτα, οι Ευρωπαίοι εταίροι μας δεν δίνουν δεκάρα για εμάς? Πρόκειται να μας χώσουν ακόμα πιο κάτω στο έδαφος. Έτσι και εμείς αποχωρούμε», και στη συνέχεια στραφούν προς τη Ρωσία, αυτό θα σημαίνει και το τέλος της αυτοκρατορίας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

“Πρέπει να αναρωτηθούμε, αφού αυτοί που κυβερνούν τις ΗΠΑ τύπωσαν δισεκατομμύρια δολάρια για να σώσουν τις JP Morgan, Citibank, Goldman Sachs και τις βρετανικές τράπεζες γιατί δεν τυπώνουν χρήμα και για την Ελλάδα ώστε να λύσουν μια και καλή το πρόβλημα; Επειδή προτιμούν την καταπίεση των ανθρώπων από το να σώσουν την Αυτοκρατορία τους, έτσι λοιπόν τα πράγματα μπορεί να εκραγούν ανα πάσα στιγμή.”
    Σε άλλη του συνέντευξη είχε μιλήσει για την προσέγγιση που θα πραγματοποιούνταν μεταξύ Αθήνας και Μόσχας λόγω της γενοκτονικής λιτότητας που επέβαλαν και θέλουν να συνεχίσουν οι δανειστές.

Αυτο το the game is over μαλλον δεν επρεπε να το πουν...

Υπ'οψιν οτι σημερα επαθαν καθιζηση και οι Αμερικανικες τραπεζες...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη katsaraios : 30-06-15 στις 01:53

15. The Following User Says Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Nick bmwlover (30-06-15)

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Κατς αυτο που λες δε το πιστευω οτι εγινε ετσι... Δηλαδη ειπαν του τσιπρα κλεισε τις Τραπεζες για να μη ψηφισει ο κοσμος;;;;

Η Κυβερνηση πηρε την αποφαση να τις κλεισει για να μην καταρευσουν,με φυγη κεφαλαιων..

Οπως λεω και σε ενα ποστ ποιο πισω δυσκολα θα επανελθει η ψυχολογια...

Ειμαστε λιγο πριν απο την ψυχολογια του Οχλου... Θυμαστε τι εγινε με τη Τραπεζα Κρητης;;; Παραλιγο να σπασουν το καταστημα της Βουκουρεστιου

Οποτε και αν ανοιξουν οι Τραπεζες θα γινει γιουρουσι απο το κοσμο να παρει τα λεφτα του....

Εκτος εαν εχει αποκατασταθει η ηρεμια.... Λιγο δυσκολο.... χωρις χρημα και εγγυησεις απο την ΕΚΤ...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

17. The Following 2 Users Say Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

chrisgiapz3 (30-06-15), vagmag (30-06-15)

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP