
Αρχικό μήνυμα απο
vagmag
Πήγαμε κάποιες ας πούμε προτάσεις , κ οι υπόλοιποι 18 δεν τις δέχτηκαν . Δημοκρατία ειναι να μην περάσουν αυτές πι προτάσεις .
Φασισμός ειναι να θέλεις να περάσεις το δικό σου , όντας μειοψηφία !
Ραγιάς δεν εισαι σε κανέναν . Σου έχουν περάσει οτι δημοκρατία ειναι να κλείνει τους δρόμους ο αγροτης τόσα χρονια , η ΔΕΗ το ρεύμα , η εταιρία νερού το νερό, οι δάσκαλοι τα σχολεία κλπ , κ οτι ο καθένας μπορεί να κανει το δικό του έστω κ εις βάρος των άλλων . Αυτό δεν ειναι δημοκρατία , αναρχία ειναι .
Κανένας δε θέλει το κακό σου . Εσύ θέλεις να συνεχίσεις να σπάταλας και να δανείζεσαι κ απλά οι άλλοι ( όσοι αγόραζαν ομόλογα κάποτε , και η συνέταιροι σου μετά ) δεν έχουν διαθεςη να δανείσουν αλλο . Αυτό κάνει αυτούς αντιδημοκράτες ;
Όσο για το αν ειμαστε το 2% της Ευρώπης , αυτό τι σημαίνει ;;; Οτι θα συνεχίσουν να πληρώνουν τις μαλακιες μας ; Για ποιο λόγο ; Έτσι γιατί ειμαστε μικρό νούμερο ;
Δεν μας χρωστάει κανένας .
Σήμερα ενημερωτικά δε θα ανοίξουν πολλα καταστήματα . Με οτι αυτό συνεπάγεται για μισθούς , ΙΚΑ , ΦΠΑ , .... Αλλα πι άνθρωποι του ιδιωτικού που μπορεί να μην πληρωθούν το μισθό που δούλεψαν , δεν πειράζει ... Ειναι αριθμοί ... Οχι άνθρωποι .