-
Οχι μονο χρωστανε τα παλια,αλλα πλουτισαν απο τον δανεισμο και εσωσαν τις τραπεζες τους με το ξεφορτωμα και το κουρεμα που επεβαλαν ....
Ποσες φορες θα τα λεμε;
spreads,psi,επιτοκια ,κουρεμα ομολογων ,αυτα ποιος τα κερδισε και ποιος τα χρωσταει ;
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα" 
-
-
Ξεχάστε τη Γερμανία, και τις λοιπές χώρες
Είμαστε μία παρέα 10 φίλων που παραθερίζουμε μαζί,
εγώ (Έλληνας)
ο gant ( Γερμανός)
o Θωμάς (Φιλανδός)
ο Αλέξης (Άγγλος)
ο Στράτος (Ίσπανός )
ο Λεο (Ιταλός ) κλπ κλπ
και πάνω στο ούζο , έχω τη φαεινή ιδέα αφού όλοι κάνουμε την ίδια δουλειά, να συνεταιριστούμε.
Φυσικά ο καθένας θα βάλει στο ταμείο , ότι μπορεί σαν μαγαζί .
Εγώ έβαλα μόνο το 2% , ο gant περισσότερα κλπ κλπ
Αυτό που κερδίσαμε όλοι, είναι να παίρνουμε όλοι μεγαλύτερες εκπτώσεις , άρα και περισσότερα κέρδη, μεγαλώσαμε τις δουλειές μας .
Απαραίτητη προϋπόθεση να έχουμε όλοι το ίδιο δικαίωμα ψήφου!
Τα κέρδη μοιράζονται σε όλους και καταφέραμε εγώ ( Έλληνας) και ο Στράτος (Ισπανός) να φτιάξουμε και μερικά πράγματα στο σπίτι μας.
Καταφέραμε αφού ανήκουμε σε αυτό τον όμιλο πλέον να βγάλουμε και μία πιστωτική και να δανειστούμε ΄με καλούτσικα επιτόκια λόγω των καλών εταίρων εγγυητών ....
Πήγαμε τις διακοπές, πήραμε νέα αυτοκίνητα... κοροϊδέψαμε από μέσα μας και τον Μίστερ λεφτά gant, μιας και αυτός δεν πήγε ΣΚ πουθενά, και δεν ξέρει να ζει... δουλεύει για 20 μέρες διακοπές το χρόνο... δουλειά σπίτι και πίσω
Πέρασε ο καιρός, αυξήσαμε τα έξοδα της οικογένειας , άρχισαν να έρχονται και οι πρώτες δόσεις των τραπεζών... και αρχίσαμε να τα βλέπουμε σκούρα.
Οι επιλογές δύο.... μηδενίζουμε τα έξοδα της οικογένειας , αλλά πάλι δεν μπορούμε να πληρώσουμε όλο το χρέος, ή φεσώνουμε τις τράπεζες...
Κάπου εκεί , και αφού αν δεν πληρώσω εγώ τις υποχρεώσεις μου , θα θιγεί και το γόητρο του συνεταιρισμού και είναι και εγγυητές... κάλεσαν εμένα και τον Στράτο, οι υπόλοιποι να βρούμε λύση.
Ψήφισαν και η πλειοψηφία αποφάσισε να μας βοηθήσει.
Μας πρότειναν να αναλάβουν το χρέος να το αναχρηματοδοτήσουν , και ουσιαστικά αφού η εταιρία έχει κεφάλαιο , και κέρδη, να συνεχίσουν ν αμας στηρίζουν , αλλά μας ζήτησαν να συνετιστούμε και να σταματήσουμε να ξοδεύουμε παραπάνω από ότι βγάζουμε.... ώστε να δείξουμε καλό πρόσωπο.
Πήραμε λοιπόν δάνειο από την εταιρία, και όλα καλά.
Εγώ και η οικογένεια μου , αφού βρήκαμε και άλλα χρήματα , πήραμε και ένα iPhone, αλλά κόψαμε τα φάρμακα και τα βιβλία... και έχει ο Θεός.
Ο Στράτος , έκανε περικοπές, έδωσε κάτι στις τράπεζες , και με τον καιρό αν και πέρασε δύσκολα η οικογένεια του , κατάφερε και έκανε διακανονισμό με τράπεζα, δανείστηκε και με καλούς όρους και αποπλήρωσε και μέρος του δανείου στην εταιρία.
Πέρασε πάλι ο καιρός, και εγώ πάλι σε αδιέξοδο... Πλέον αφού έχω κόψει φάρμακα, και βιβλία, πρέπει να κόψω και κάτι άλλο για να μπορέσω να πάρω το iPhone 6....
Ξαναπάω λοιπόν εκεί, ξαναζητάω χρήματα... αλλά πλέον είναι εχθρικοί....καχύποπτοι... Ουτε ο Στράτος δε με υποστηρίζει...
Βάζω κόκκινες γραμμές, δεν κόβω iPhone, ρεύμα, τις διακοπές του γιού μου, ... μου προτείνουν σαν αντίμετρα για να κρατήσω το iPhone 6 , να μην έχω φαγητό.... Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ .
Όλοι ψηφίζουν κατά στο να μου δώσουν λεφτά να τα φάω σε πουτ@νες....
Τους βροντάω την πόρτα... φεύγω, γυρίζω στην οικογένεια, και τους λέω ... Δε θα έχουμε να φάμε λένε οι συνέταιροι, για να έχουμε iPhone....
Να γαμηθούνε λοιπόν, δε θέλουμε ούτε iPhone, ούτε φαγητό. Καλύτερα πεινασμένοι και ελεύθεροι παρά σε αυτό το ζυγό.
Κέρδισαν κιόλας οι παλιοσυνέταιροι.... από το δάνειο (δήθεν βοήθεια που μου έδωσαν). Εγώ φεύγω και αφήνω πίσω μου συντρίμμια.
Να δείτε τι θα πάθετε .... θα κλείσει η εταιρίας σας, θα πέσει φωτιά να σας κάψει.
Εγώ θα ζω περήφανος...
-
The Following 4 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:
chrisgiapz3 (29-06-15), Panmilios (29-06-15), Thomelef (29-06-15), z3 2.2 (29-06-15)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP