Όχι vag δεν είναι αυτό.
Είναι ότι όσοι δεν έχουν να φάνε με την κίνηση αυτή μπορεί και να έχουν λίγο ψωμί σε 5 χρόνια από τώρα. Αυτούς δεν τους νοιάζουν οι επιταγές γιατί έχουν να δουν πενηντάευρω εδώ και 5 χρόνια.
όλοι σκάμε για το αν θα έχουμε λεφτά τέλος του μήνα, όχι το αν τα στερηθούμε αν θα έχουμε ένα καλύτερο αύριο.
Εσύ σκας για τις επιταγές τέλος του μήνα.. Ρώτα εμένα και τον Gant που θα πάρουμε τα ο()ο τέλους του μήνα..
Το θέμα είναι ότι έχουμε καταλάβει ότι εκεί πάνε αργά η γρήγορα.
paganis (29-06-15)
Να πω την αλήθεια μου μόνο τον Καμένο φοβάμαι εγώ..
Πολύ στους κόφτες τον βλέπω και μην αρχίζει να αμολάει πυραύλους αριστερά και δεξιά και γίνουμε φιτίλια.
Δε σκάω για τις επιταγές τέλος του μήνα .
Για αυτές έχω πάρει ήδη ηρεμιστικό . Δεν ξερω αν σου εχει τύχει ποτέ να εξαρτώνται κάποιες οικογένειες απο εσένα ( οι υπάλληλοι στη δίκη μου περίπτωση ) κ να τους αφήνεις εκτεθειμένους .
Εσύ , ο gant , ο πεθερός μου , η πεθερά μου , ο πατέρας μου κλπ ναι μπορεί να μην πάρετε τη σύνταξη σας ( που σε πολλούς εχει μπει) ... Εσύ όμως το διάλεξες .... Εμας γιατί μας παίρνεις στο λαιμό σου ;
Αν είσαστε τόσο ιδεαλιστές , ας ζητούσατε μείωση της σύνταξης ή ας την χαρίζετε σε κανέναν που εχει ανάγκη , οχι να καταστραφούμε .
Μη φοβάσαι μόνο τον Καμμένο . Ολοι οι πολιτικοί μας ( τέως κ νυν ) για τον κωλο τους καίγονται , ο λαός πεινάει κ θα πεινάσει ακόμα περισσότερο .
Την καραμέλα οτι θα αρχίσουμε να παράγουμε κ θα τρώμε ψωμί και θα εξάγουμε , μην την τρώτε . Αυτό οταν γίνει σε άθλιες συνθήκες δε θα μπορεί να γίνει σωστά κ η μόνη ανταγωνιστικότητα μας θα ειναι το ξεφτιλισμένο νόμισμα και οχι η σύγχρονη οργανωμένη παραγωγή . Οποίος είχε όρεξη για δουλειά μπορούσε σήμερα να το κανει , που δανειζόταν φτηνά με τις πλάτες των ευρωπαίων , που μπορούσε να πάρει καμία επιδότηση , που μπορούσε να επιμορφωθεί , που μπορούσε ν εξάγει , και το μόνο που τον φρέναρε ήταν το ίδιο το κράτος με τη γραφειοκρατία, την καθυστέρηση στην επιστροφή ΦΠΑ κλπ. Μετά τι θα ειναι ιδανικό για να ξεκινήσουμε την παραγωγή ;
chrisgiapz3 (29-06-15), mitsos_chania (29-06-15), Nick bmwlover (29-06-15)
Ποια ειναι εκδικητική ενεργεί κ Γιώργο ;
Έπρεπε να υπογράψουμε το μεηλ Χαρδούβελη κ το θεωρήσαμε απαράδεκτο .
Εμείς ζητήσαμε παράταση 4 μήνες , κ δεν κάναμε τίποτα .
Γνωρίζαμε νομίζω οτι το προγράμμα έληγε τέλος Ιουνίου .
Αν βλέπαμε αδιέξοδο γιατί δεν επιλέξαμε να καταφύγουμε στο λαό 10 μέρας πριν , κ να έχουμε μέρες εντός των Ορίων της παράτασης .
Δε λειτουργεί έτσι ο κόσμος . Μόνο στην Ελλάδα , έχουμε μάθει οτι οι ημερομηνίες και οι νόμοι ειναι ελαστικοί .
Αν έβλεπε οτι δεν θέλει , δεν μπορεί να περάσει τέτοια μέτρα , γιατί άφησε τη χώρα η κυβέρνηση , να αποφασίσει μετά το πέρας της τετράμηνης διορίας , η οποία να υπενθυμίσω ήταν ήδη δεύτερη παράταση μιας κ την πρώτη την πήρε ο Σαμαρας για κομματικούς κ αυτός λόγους !
Κ τέλος πάντων . Εμείς λέμε ΟΧΙ ! Τι θελουμε ; Να συνεχίσουν, αυτοί που εμείς βρίζουμε να χρηματοδοτούν τις τράπεζες μας ;
chrisgiapz3 (29-06-15)
Εσύ το διάβασες το μειλ του Χαρδούβελη το τι ζητούσε.
4 μήνες προσπαθούσαν να σώσουν ενφια, αυξήσεις μισθών, λιγότερους φόρους, δεν έπαιζαν τόμπολα.
Αλλά τους έκατσε αριστερίζουσα κυβέρνηση και οι λαικοφασίστες και απόγονοι των ss δεν μπορούν να το χωνέψουν γιατί θα τους χαλάσει την σούπα στην υπόλοιπη ευρώπη.
Ξυπνήσαμε τουλάχιστον έστω και αργά, κάτι είναι και αυτό.
Και προσωπικά δούλεψα και τρώω αυτό κάνουν και τα παιδιά μου και ραγιάς κανενός ευρωπαίου φιλελεύθερου φασίστα δεν γίνομαι.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
katsaraios (29-06-15)
Βγήκε ο γιουνκερ και ο Σουλτζ και είπαν ότι θα κάνουν αγώνα υπέρ του " Ναι " ....
καλά πάνω σε ποια προταση "Ναι" αυτοι δεν είπαν ότι απέσυραν την πρόταση? ?
paganis (29-06-15)
Πήγαμε κάποιες ας πούμε προτάσεις , κ οι υπόλοιποι 18 δεν τις δέχτηκαν . Δημοκρατία ειναι να μην περάσουν αυτές πι προτάσεις .
Φασισμός ειναι να θέλεις να περάσεις το δικό σου , όντας μειοψηφία !
Ραγιάς δεν εισαι σε κανέναν . Σου έχουν περάσει οτι δημοκρατία ειναι να κλείνει τους δρόμους ο αγροτης τόσα χρονια , η ΔΕΗ το ρεύμα , η εταιρία νερού το νερό, οι δάσκαλοι τα σχολεία κλπ , κ οτι ο καθένας μπορεί να κανει το δικό του έστω κ εις βάρος των άλλων . Αυτό δεν ειναι δημοκρατία , αναρχία ειναι .
Κανένας δε θέλει το κακό σου . Εσύ θέλεις να συνεχίσεις να σπάταλας και να δανείζεσαι κ απλά οι άλλοι ( όσοι αγόραζαν ομόλογα κάποτε , και η συνέταιροι σου μετά ) δεν έχουν διαθεςη να δανείσουν αλλο . Αυτό κάνει αυτούς αντιδημοκράτες ;
Όσο για το αν ειμαστε το 2% της Ευρώπης , αυτό τι σημαίνει ;;; Οτι θα συνεχίσουν να πληρώνουν τις μαλακιες μας ; Για ποιο λόγο ; Έτσι γιατί ειμαστε μικρό νούμερο ;
Δεν μας χρωστάει κανένας .
Σήμερα ενημερωτικά δε θα ανοίξουν πολλα καταστήματα . Με οτι αυτό συνεπάγεται για μισθούς , ΙΚΑ , ΦΠΑ , .... Αλλα πι άνθρωποι του ιδιωτικού που μπορεί να μην πληρωθούν το μισθό που δούλεψαν , δεν πειράζει ... Ειναι αριθμοί ... Οχι άνθρωποι .
chrisgiapz3 (29-06-15), Nick bmwlover (29-06-15)
Οχι μονο χρωστανε τα παλια,αλλα πλουτισαν απο τον δανεισμο και εσωσαν τις τραπεζες τους με το ξεφορτωμα και το κουρεμα που επεβαλαν ....
Ποσες φορες θα τα λεμε;
spreads,psi,επιτοκια ,κουρεμα ομολογων ,αυτα ποιος τα κερδισε και ποιος τα χρωσταει ;
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"