Σελίδα 8 από 57 ΠρώτηΠρώτη ... 67891018 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 569

Θέμα: Προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου που μας άρεσαν

Rides
    1

Προεπιλογή

καλησπερα θελω να με βοηθησετε στα παρακατω αν ξερετε ,,,,,,,αγορασα ενα αλοιφαδορο απο το λιντλ και περιειχε 2 ειδων πανια το ενα γουνινο και το αλλα σαν βαμβακερο πιο σκληρη υφης ,,,,,,θελω να αγορασω νεα πανια απο που προμηθευομαι και πιο κανει για να περασω την παστα φυαλισματος και μετα το κερι προστασιας,,,,,,,καπου διαβασα για τον πηλο μενω δυτικη αττικη και αν θελετε δωστε σε πμ το μαγαζι στο περιστερι που τον πουλαει,,,,,,,,,,,,ευχαριστω εκ των προτερων

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Atsa linos Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλησπερα θελω να με βοηθησετε στα παρακατω αν ξερετε ,,,,,,,αγορασα ενα αλοιφαδορο απο το λιντλ και περιειχε 2 ειδων πανια το ενα γουνινο και το αλλα σαν βαμβακερο πιο σκληρη υφης ,,,,,,θελω να αγορασω νεα πανια απο που προμηθευομαι και πιο κανει για να περασω την παστα φυαλισματος και μετα το κερι προστασιας,,,,,,,καπου διαβασα για τον πηλο μενω δυτικη αττικη και αν θελετε δωστε σε πμ το μαγαζι στο περιστερι που τον πουλαει,,,,,,,,,,,,ευχαριστω εκ των προτερων
    Φίλε, δυστυχώς δε μπορώ να ξέρω σε τι αλοιφαδόρο αναφέρεσαι, αν και απ'ό,τι καταλαβαίνω φαίνεται να είναι κάποιος από αυτούς που έχουν τα πράκτικερ και τα λιντλ με 15-20 ευρώ. Οι αλοιφαδόροι αυτοί (αν πέφτω μέσα), δεν πέρνουν τα pads που πέρνουν οι rotary και οι orbital αλοιφαδόροι, συνεπώς δε μπορείς να προσθέσεις κάτι. Το θέμα είναι για τι χρήση θες τον αλοιφαδόρο που πήρες. Αν τον θες για γυάλισμα, αποκλείεται να κάνεις δουλειά, καθώς οι του είδους (και της τιμής) αυτού, είναι πολύ αδύναμοι και με το που πας να τους πιέσεις λίγο, κολλάνε. Αν πάλι τον θες για κέρωμα, δε χρειάζεται καν, αφού το κέρωμα γίνεται μια χαρά με το χέρι. Συνεπώς, θα σου συνιστούσα να απέφευγες να χρησιμοποιήσεις τον αλοιφαδόρο αυτό, αφού ουσιαστικά δε βοηθάει σε τίποτα και μπορεί τα πανιά που περιέχει να δημιουργήσουν πρόβλημα στο βερνίκι του αυτοκινήτου σου. Όλα αυτά βέβαια, με την προϋπόθεση ότι μιλάμε για τους φτηνούς αλοιφαδόρους που ανέφερα προηγουμένως. Αν πήρες κάτι άλλο, βάλε μια φωτογραφία, ή έστω ένα λινκ και το συζητάμε.

Όσον αφορά στο μαγαζί με τον πηλό, έχεις pm.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Rides
    1

Προεπιλογή

οχι δεν ειναι της φτηνιας ο αλοιφαδορος τον πηρα να περασω αλοιφ γυαλισματος στης κορη μου το αυτοκινητο ,,εχει αφρωδες μαυρο σφουγγατι και εκει με λαστιχο μπαινουν τα πανια που ειπα,,,,,,,ειναι δυνατος και δεν κολαει ,,και λογικα πρεπει να εχει τις κανονικες διαστασεις των αλλων ,η τιμη του ηταν 49 ευρω

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Atsa linos Εμφάνιση μηνυμάτων
    οχι δεν ειναι της φτηνιας ο αλοιφαδορος τον πηρα να περασω αλοιφ γυαλισματος στης κορη μου το αυτοκινητο ,,εχει αφρωδες μαυρο σφουγγατι και εκει με λαστιχο μπαινουν τα πανια που ειπα,,,,,,,ειναι δυνατος και δεν κολαει ,,και λογικα πρεπει να εχει τις κανονικες διαστασεις των αλλων ,η τιμη του ηταν 49 ευρω
    Απλά, στους κανονικούς αλοιφαδόρους, τα pads κολλούν με velcro πάνω στο backing plate και όχι με λάστιχο. Οπότε, μάλλον αυτό που αγόρασες είναι παλμικό τριβείο και όχι ακριβώς αλοιφαδόρος. Τελοσπάντων, δεν ξέρω τι πανιά περνιούνται σε τέτοιου είδους μηχανήματα ώστε να σε βοηθήσω. Ελπίζω πάντως, να έχει ρυθμιζόμενες στροφές, αλλιώς να αποφύγεις οπωσδήποτε το γυάλισμα με αυτό. Για κέρωμα, όπως είπα και πριν, δε χρειάζεσαι αλοιφαδόρο, αφού κι εγώ που έχω με το χέρι κερώνω. Κυρίως τα κεριά σε πάστες, χρησιμοποιούνται πολύ ευκολότερα και με καλύτερα αποτελέσματα, με το χέρι.

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    εταιρεία: Insta
    προϊόν: wash n wax (purple, yellow)
    είδος: σαμπουάν αυτοκινήτου με κερί

Το σαμπουάν αυτό, όπως ανέφερα και σε άλλο τόπικ, είναι το πιο ολοκληρωμένο που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής. Καταρχάς, σε αντίθεση με την πλειοψηφία των σαμπουάν που περιέχουν κερί, έχει φοβερές καθαριστικές ικανότητες. Επιπλέον, είναι υπερσυμπυκνωμένο (που σημαίνει ότι χρησιμοποιούμε μικρές ποσότητες κάθε φορά), με ωραίο άρωμα και δίνει πολύ καλή λάμψη στο χρώμα, ενώ σε κάποιο βαθμό απωθεί και τα νερά κατά το ξέπλυμα, καθιστώντας το πιο εύκολο. Οι διαφορές του yellow με το purple είναι μόνο στο χρώμα και την οσμή, με το πρώτο να μυρίζει πορτοκάλι και το δεύτερο να μην έχω καταλάβει ακόμα επακριβώς ! Κατά τα άλλα, καμία διαφορά. Η τιμή του είναι 7 λίρες Αγγλίας το μισό λίτρο (γύρω στα 8-9 ευρώ δηλαδή) και δυστυχώς δε γνωρίζω αν κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Η ποσότητα πάντως, αν και φαίνεται μικρή, είναι αντίστοιχη (λόγω υψηλής συμπύκνωσης) του λίτρου άλλων σαμπουάν (όπως του μέτριου gold class της meguiars) καθιστώντας το και πολύ καλό value for money.
    Πες μας και από που.....
    Για τα δέρματα τα παραγγείλαμε

Rides
    1

Προεπιλογή

Με τη διαφήμιση που τους κάνω, θα έπρεπε να ζητάω ποσοστά κανονικά...

Βασίλη, από εδώ το πήρα https://www.shinearama.com/search.php?page=3&fmanu=INS, αλλά απ'ότι βλέπω αυτή τη στιγμή δεν έχει διαθεσιμότητα σε αυτή την ποσότητα, οπότε ή θα πάρεις τη μεγαλύτερη συσκευασία του ενός γαλονιού (και θα πλένεις το αμάξι σου για μια ζωή!), ή θα περιμένεις μερικές μέρες να έχει πάλι σε στοκ. Πάντως, επειδή τα μεταφορικά του site αυτού είναι 9 λίρες μέχρι 20 κιλά (η καλύτερη τιμή που έχω βρει μέχρι στιγμής), σε συμφέρει να πάρεις και άλλα πράγματα, γιατί αν πάρεις μόνο το σαμπουάν θα σου έρθει διπλάσια και βάλε τιμή (από 7 λίρες θα πάει 16)! Συνεπώς, περίμενε να χρειαστείς και ορισμένα ακόμη πραγματάκια (αν δε χρειάζεσαι ήδη) και παραγγέλνεις μετά, που λογικά θα έχει και διαθεσιμότητα τη μικρή συσκευασία του σαμπουάν...

7. The Following User Says Thank You to Driver M For This Useful Post:

bill_m3 (18-04-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Σήμερα χρησιμοποίησα στο αυτοκίνητο αυτό εδώ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

μου κόστισε 20 ευρώ και λειτουργεί ως εξής.

Κλείνεις όλα τα παράθυρα, ανοίγεις τον αέρα στην ανακύκλωση και τραβάς την περόνη απο το μπουκάλι. (σαν χειροβομβίδα)
    Αμέσως αρχίζει να ψεκάζει ασταμάτητα το υγρό με κατεύθυνση προς τα πάνω.
    το αφήνεις στον τεμπέλη ή στο πάτωμα του αυτοκινήτου με την άκρη να κοιτάει τον ουρανό και κλείνεις την πόρτα.

Σε 3 λεπτά περίπου όλο το αυτοκίνητο έχει θολώσει απο μέσα και το αφήνεις ακόμα 10 λεπτά να δουλεύει στην ανακύκλωση.
    Οταν ανοίξεις ξανά το αυτοκίνητο, μυρίζει ΑΚΡΙΒΩΣ όπως όταν ήταν καινούργιο.
    μα ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι.

Πόσο θα κρατήσει δεν ξέρω, αλλά το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό μέχρι στιγμής.

9. The Following User Says Thank You to Stamatis For This Useful Post:

Monsta (18-05-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Snoopy Εμφάνιση μηνυμάτων

Κλείνεις όλα τα παράθυρα, ανοίγεις τον αέρα στην ανακύκλωση και τραβάς την περόνη απο το μπουκάλι. (σαν χειροβομβίδα)
    το αφήνεις στον τεμπέλη ή στο πάτωμα του αυτοκινήτου με την άκρη να κοιτάει τον ουρανό και κλείνεις την πόρτα.

Σε 3 λεπτά περίπου όλο το αυτοκίνητο έχει θολώσει απο μέσα και το αφήνεις ακόμα 10 λεπτά να δουλεύει στην ανακύκλωση.
    μα ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι.

Πόσο θα κρατήσει δεν ξέρω, αλλά το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό μέχρι στιγμής.
    Οζον? Έβαλα ένα αντίστοιχο της γνωστής γαλλικής εταιρίας ανταλλακτικών δε θυμάμαι το όνομα ρε γμτ.
    When people talk, listen completely. Most people never listen. Ernest Hemingway

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο yannisv Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οζον? Έβαλα ένα αντίστοιχο της γνωστής γαλλικής εταιρίας ανταλλακτικών δε θυμάμαι το όνομα ρε γμτ.
    δεν νομίζω να είναι οζον, κάτι αλλο ειναι, πέταξα και το κουτάκι...

πάντως έκανε δουλειά.

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Snoopy Εμφάνιση μηνυμάτων

μα ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι.

Are you trying to commit suicide ????

Kοίτα χωρίς να θέλω να δημιουργήσω εντυπώσεις, είμαι κάθετος όσο αφορά αυτά τα σπρέϋ. Είναι ΤΟΞΙΚΑ και δεν κάνει να τα αναπνέουμε. Νομίζω σου είχα πει τι κάνει ένα ambi pur και αυτά τα παρόμοια υγρά αρωματικά σε μπουκαλάκι, έτσι και χυθεί στο ταμπλώ? Δεν κάνει απλά λεκέ, αλλά το καίει, το παραμορφώνει και πάει για αλλαγή !!!

Σου / σας ξαναλέω, ΜΑΚΡΙΑ από τέτοια αρωματικά.

Το πιο safe είναι ένα νερο-διάλυτο της αυτογκλιμ 'οdor...κάτι' λέγεται ή ένα της sonax 'odor eliminator' που είναι ακόμα πιο δραστικό και κατά του τσιγάρου. Και τα δύο σε υγρή μορφή σπρέϋ. Αλλαγή φίλτρου καμπίνας. Και κάνα 2-ωρο με τη γεννήτρια όζοντος στο μαγαζί ένα Σάββατο ενώ πίνουμε καφεδάκι.

Τι τα θες τα δηλητήρια ??? Πήγαινε άλλαξε φίλτρο καμπίνας τώρα και αέρισε καλά το αυτοκίνητο μερικές μέρες....

You naughty boy !!!!!

Σελίδα 8 από 57 ΠρώτηΠρώτη ... 67891018 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP