Μεταχειρισμενο εισαγωγης με γερμανικες προδιαγραφες το πηρε νομιζω Πασχα του 2013.
Επίσης η αγγελία του λινκ όλοι καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι και η πλέον αξιόπιστη: αφού απεικονίζει ένα αμάξι που δεν βρίσκεται Ελλάδα, είναι Αμερικάνικων προδιαγραφών και φυσικά πρόγραμμα +90 άλογα σε Μ3 Ε46 δεν υφίσταται στην εδώ πλευρά του γαλαξία
Περισσότερο την κόβω από αυτές τις αγγελίες που μπαίνουν για να ανεβάζουν το μέσο όρο τιμής ενός μοντέλου στο car.
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
Δεν βρισκεται στην Ελλαδα?
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
nik200 (26-06-15)
Νομιζω πως το κοντερ στα m3 δειχνει απο την εξω μερια με μεγαλα γραμματα μιλια και απο μεσα με μικροτερα τα χιλιομετρα.
Τωρα για το βενζιναδικο δεεν ξερω τι μπορει να συμβαινει.
Το θεμα ειναι εαν προβω σε αγορα κανονικου 46αριου θα αξιζει η μετατροπη?
το ειπα και πριν δεν ειναι ελληνικο φαινεται στο ταχυμετρο με τα μιλια.τωρα στο θεμα μεταροπης εγω προσωπικα εχω γραψει και σε αλλα παρομοια thread οτι ειμαι κατα τον μετατροπων και ειδικα τον παρανομων μεταροπων.αν αξιζει η οχι αυτο θα το απαντησουν καλυτερα αυτοι που εχουν κανει την μεταροπη
Ξεκινάς και λες ότι θες original 100% και καταλήγεις ότι αν αξίζει η μετατροπή?
Detailing Madness
paganis (27-06-15)
Καταληγω σε μετατροπη διοτι οπως ειπε και ο φιλος απο πανω δεν βγηκε original m3 γερμανικο στο χρωμα που ψαχνω :/