Σελίδα 266 από 316 ΠρώτηΠρώτη ... 166216256264265266267268276 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 2.651 έως 2.660 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Rides
    0

Προεπιλογή

Οι επαναπροσληφθεντες στην ερτ και οι καθαριστριες να κερδιζουν (αλλα ολυμπιακος και αιγαλεω) και οι αλλοι να πανε να μαγηθουνε ....

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Blacktan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι επαναπροσληφθεντες στην ερτ και οι καθαριστριες να κερδιζουν (αλλα ολυμπιακος και αιγαλεω) και οι αλλοι να πανε να μαγηθουνε ....
    Το χοντραινεις τωρα....

3. The Following User Says Thank You to Bitz For This Useful Post:

Blacktan (23-06-15)

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Talking

Πέφτουν από τα σύννεφα όσοι πίστεψαν ότι θα εφαρμοστεί το Πρόγραμμα Θεσσαλονίκης!

Attached Images Attached Images

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

Rides
    0

Προεπιλογή

Είπαμε, σε βάθος χρόνου...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ πουλάω έπιπλα και εξαρτήματα επίπλου. Κάθε τι που πουλάω, έχει υπολογισμένο υπαλληλικο κοστος, εισφορά σε ταμεία, κόστος ενέργειας, κόστος φορολογίας και απώλεια κατά την παραγωγή.

Κάνουμε μια σούμα, προσθέτουμε και ένα Α κέρδος και πουλάμε. Και έτσι δικαιολογουμε όλα αυτά που πληρώνουμε.

Έναντι όλων αυτών των εξόδων, υπάρχει η ανταποδοση στο ίδιο το προϊόν. Δίνω δλδ 100¤ για να βγάλω εμπόρευμα το οποίο θα πουληθεί 101¤ πχ. 99¤ δεν μπορώ να πουλήσω.

Το προσωπικό μου, θα πληρωθεί με 100¤ τέλος της εβδομάδος, αλλά θα μου έχει δώσει ανταποδοση σε εμπόρευμα αξίας ανάλογης ώστε να πάρω τα λεφτά που έδωσα + κάτι παραπάνω για να ζήσω.

Αυτή τη στιγμή, θέλω να μου πει κάποιος, τι ανταποδωση έχει ο μισθός ενός εφοριακός στο κράτος, ο μισθός ενός απεσπασμενου αστυνομικού που είναι οδηγός βουλευτού, ο μισθός ενός υπαλλήλου της βουλής, ο μισθός ενός τενεκε μιας ΜΚΟ, κοκ.

Προσέξτε, δεν αναφέρω νοσηλευτές, μαχημους στυνομικους κτλ κτλ, μιλάω για συγκεκριμένα μερίδες. Και μη μου πείτε ότι πληρώνονται και συνεισφέρουν στην αγορά, γιατί αν η αγορά πρέπει να τους πληρώνει με 100 για να γυρνάνε τα 10, αστο...ο λογαριασμός δεν βγαίνει.

Ορίστε. Ας μου πει κάποιος λοιπόν, τι ανταποδωτικοτητα υπάρχει προς το δημόσιο από τους υπαλλήλους, έναντι μισθών, επιδομάτων και προνομίων που απολαμβάνουν.
    Για τους εφοριακους,μπορω να σου πω πως υπαρχουν καποιοι οι οποιοι θα ερθουν,θα σου βαλουν ενα καπελο χχχχχΕ και θα βγαλουν μια αποδοση.Θεωρητικα αλλα και πρακτικα δικαιολογουν μισθους.(καποιοι,οχι ολοι)
    Τωρα αν ψαχνεις για πραγματικη αποδοση,θα παθεις σοκ μην σου πω και υστερια σε συγκριση του δημοσιου με τον ιδιωτικο τομεα.
    Αν ξεκινησουμε με τον στρατο που οι ΕΠΟΠ βγαινουν στα 25 χρονια στην συνταξη,(και εχουν καποια προνομια τα παιδια τους=>δες προηγουμενες σελιδες),συνεχισουμε με τους αστυνομους που προανεφερες τους μη μαχιμους,αλλα και τους υπολοιπους τενεκεδες που στην πιο ατυχη στιγμη θα βρεθεις μπροστα τους,ειναι θαυμα το οτι μπορουμε και τους ανεχομαστε...

7. The Following 3 Users Say Thank You to freddys For This Useful Post:

BILL007 (24-06-15), Panmilios (24-06-15), vagmag (24-06-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο freddys Εμφάνιση μηνυμάτων
    τον στρατο που οι ΕΠΟΠ βγαινουν στα 25 χρονια στην συνταξη,....
    αυτό ισχύει ακόμα και σήμερα ή είναι ραδιοαρβύλα;
    κι αν ισχύει μήπως είναι για ορισμένες ειδικότητες; π.χ. υποβρύχια κλπ;

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πλεον δεν ισχυει τιποτα απο αυτα . Οι μονοι που εχουν θεμελιωσει δικαιωμα συνταξης στα 25 χρονια υπηρεσιας ειναι οσοι μπηκαν η εχουν ασφαλιση πριν το 92. Οι υπολοιποι πανε στα 58 χρονια ανεξαρτητων χρονων.υπηρεσιας.

σταλθηκε απο τον χειριστη σχοινοσυρμου!!!!!!

10. The Following 3 Users Say Thank You to Leonidas_E39 For This Useful Post:

freddys (24-06-15), friendgr (24-06-15), Ptboul (24-06-15)

Περιοχή
    VOLOS
    Rides
    1

Προεπιλογή

παλικαρια τα πραγματα ειναι απλα..... διωχνεις 350.000 δημοσιους και ελαφρωνεις το κοστος λειτουργειας του κρατους και δεν θελεις κανενα μετρο μην σου πω οτι κανεις και κοινωνικη πολιτικη στην ελευθερη-πραγματικη αγορα.
    οταν λεω διωχνεις εννοω οτι περνεις π.χ την ερτ την πουλας σε ιδιωτη με ρητρα θεσεων εργασιας για δυο χρονια και αυτοματα περνουν στον ιδιωτικο τομεα και αστους να δουνε μετα την γλυκα.δεν θα εχεις και αυξηση στο ποσοστο ανεργειας μεχρι να αποροφησης το "ΣΟΚ '' των διωγμων
    αλλα που..... @ρχ...ι@ η κυβερνηση
    κανε στην ζωη σου οτι θες απλα καντο μονος σου μην περιμενεις απο κανενα τιποτα

Rides
    0

Προεπιλογή

Πάντως εδώ που τα λέμε είστε σίγουροι ότι η πηγή του κακού είναι το δημόσιο ή έχει γίνει έμμονη ιδέα στους ιδ./ελευθ. επαγγελματίες ότι για όλα φταίει το δημόσιο;

Εγώ γιατί έχω την αίσθηση ότι ακόμα κι αν αυτοί οι 350.000 έφευγαν τελείως πάλι δεν θα σωνόμασταν;

Δεν ξέρω. totally confused

13. The Following 2 Users Say Thank You to friendgr For This Useful Post:

Nick bmwlover (29-06-15), Ptboul (25-06-15)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Το λέμε εδώ και μια 4 ετία σε αυτό το φόρουμ (και από εκεί ξεκίνησαν πολλά), ναι φταίνε ΚΑΙ αυτοί αλλά όχί ΜΟΝΟ αυτοί.

Επίσης ΔΕΝ είναι όλοι οι δημόσιοι ίδιες περιπτώσεις._
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

15. The Following User Says Thank You to Ptboul For This Useful Post:

Nick bmwlover (29-06-15)

Σελίδα 266 από 316 ΠρώτηΠρώτη ... 166216256264265266267268276 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP