Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 569

Θέμα: Προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου που μας άρεσαν

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Σήμερα χρησιμοποίησα στο αυτοκίνητο αυτό εδώ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

μου κόστισε 20 ευρώ και λειτουργεί ως εξής.

Κλείνεις όλα τα παράθυρα, ανοίγεις τον αέρα στην ανακύκλωση και τραβάς την περόνη απο το μπουκάλι. (σαν χειροβομβίδα)
    Αμέσως αρχίζει να ψεκάζει ασταμάτητα το υγρό με κατεύθυνση προς τα πάνω.
    το αφήνεις στον τεμπέλη ή στο πάτωμα του αυτοκινήτου με την άκρη να κοιτάει τον ουρανό και κλείνεις την πόρτα.

Σε 3 λεπτά περίπου όλο το αυτοκίνητο έχει θολώσει απο μέσα και το αφήνεις ακόμα 10 λεπτά να δουλεύει στην ανακύκλωση.
    Οταν ανοίξεις ξανά το αυτοκίνητο, μυρίζει ΑΚΡΙΒΩΣ όπως όταν ήταν καινούργιο.
    μα ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι.

Πόσο θα κρατήσει δεν ξέρω, αλλά το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό μέχρι στιγμής.

2. The Following User Says Thank You to Stamatis For This Useful Post:

Monsta (18-05-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Snoopy Εμφάνιση μηνυμάτων

Κλείνεις όλα τα παράθυρα, ανοίγεις τον αέρα στην ανακύκλωση και τραβάς την περόνη απο το μπουκάλι. (σαν χειροβομβίδα)
    το αφήνεις στον τεμπέλη ή στο πάτωμα του αυτοκινήτου με την άκρη να κοιτάει τον ουρανό και κλείνεις την πόρτα.

Σε 3 λεπτά περίπου όλο το αυτοκίνητο έχει θολώσει απο μέσα και το αφήνεις ακόμα 10 λεπτά να δουλεύει στην ανακύκλωση.
    μα ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι.

Πόσο θα κρατήσει δεν ξέρω, αλλά το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό μέχρι στιγμής.
    Οζον? Έβαλα ένα αντίστοιχο της γνωστής γαλλικής εταιρίας ανταλλακτικών δε θυμάμαι το όνομα ρε γμτ.
    When people talk, listen completely. Most people never listen. Ernest Hemingway

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο yannisv Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οζον? Έβαλα ένα αντίστοιχο της γνωστής γαλλικής εταιρίας ανταλλακτικών δε θυμάμαι το όνομα ρε γμτ.
    δεν νομίζω να είναι οζον, κάτι αλλο ειναι, πέταξα και το κουτάκι...

πάντως έκανε δουλειά.

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

μα ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι.

Are you trying to commit suicide ????

Kοίτα χωρίς να θέλω να δημιουργήσω εντυπώσεις, είμαι κάθετος όσο αφορά αυτά τα σπρέϋ. Είναι ΤΟΞΙΚΑ και δεν κάνει να τα αναπνέουμε. Νομίζω σου είχα πει τι κάνει ένα ambi pur και αυτά τα παρόμοια υγρά αρωματικά σε μπουκαλάκι, έτσι και χυθεί στο ταμπλώ? Δεν κάνει απλά λεκέ, αλλά το καίει, το παραμορφώνει και πάει για αλλαγή !!!

Σου / σας ξαναλέω, ΜΑΚΡΙΑ από τέτοια αρωματικά.

Το πιο safe είναι ένα νερο-διάλυτο της αυτογκλιμ 'οdor...κάτι' λέγεται ή ένα της sonax 'odor eliminator' που είναι ακόμα πιο δραστικό και κατά του τσιγάρου. Και τα δύο σε υγρή μορφή σπρέϋ. Αλλαγή φίλτρου καμπίνας. Και κάνα 2-ωρο με τη γεννήτρια όζοντος στο μαγαζί ένα Σάββατο ενώ πίνουμε καφεδάκι.

Τι τα θες τα δηλητήρια ??? Πήγαινε άλλαξε φίλτρο καμπίνας τώρα και αέρισε καλά το αυτοκίνητο μερικές μέρες....

You naughty boy !!!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Are you trying to commit suicide ????

Kοίτα χωρίς να θέλω να δημιουργήσω εντυπώσεις, είμαι κάθετος όσο αφορά αυτά τα σπρέϋ. Είναι ΤΟΞΙΚΑ και δεν κάνει να τα αναπνέουμε. Νομίζω σου είχα πει τι κάνει ένα ambi pur και αυτά τα παρόμοια υγρά αρωματικά σε μπουκαλάκι, έτσι και χυθεί στο ταμπλώ? Δεν κάνει απλά λεκέ, αλλά το καίει, το παραμορφώνει και πάει για αλλαγή !!!

Σου / σας ξαναλέω, ΜΑΚΡΙΑ από τέτοια αρωματικά.

Το πιο safe είναι ένα νερο-διάλυτο της αυτογκλιμ 'οdor...κάτι' λέγεται ή ένα της sonax 'odor eliminator' που είναι ακόμα πιο δραστικό και κατά του τσιγάρου. Και τα δύο σε υγρή μορφή σπρέϋ. Αλλαγή φίλτρου καμπίνας. Και κάνα 2-ωρο με τη γεννήτρια όζοντος στο μαγαζί ένα Σάββατο ενώ πίνουμε καφεδάκι.

Τι τα θες τα δηλητήρια ??? Πήγαινε άλλαξε φίλτρο καμπίνας τώρα και αέρισε καλά το αυτοκίνητο μερικές μέρες....

You naughty boy !!!!!
    Είσαι τρελός ρε?

απο την ώρα που το εβαλα δεν θέλω να βγω απο το αμάξι.

Ολη η καμπίνα έχει γεμίσει πεταλούδες, χρώματα, λάμψεις και ήχους.
    Δεν έχω περάσει καλύτερα στη ζωή μου.

Την επόμενη φορά θα μείνω μέσα όταν θα το βάλω να ψεκάσει να την ακούσω καλύτερα.

good shit man
    good shit

7. The Following User Says Thank You to Stamatis For This Useful Post:

joseph (21-08-11)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Είσαι τρελός ρε?

Την επόμενη φορά θα μείνω μέσα όταν θα το βάλω να ψεκάσει να την ακούσω καλύτερα.

good shit man
    good shit
    Σταμάτα και πήγαινε για ύπνο. Έχεις παλαβώσει τελείως με τις μυρωδιές και δε ξέρεις τι λες. Εγώ εν το μεταξύ ξύπνησα τη κυρά από τα γέλια μόλις διάβασα αυτό ^^^^^^^^

Αϊ σιχτίρ βραδιάτικο

Rides
    1

Προεπιλογή

Είσαι τρελός ρε?

good shit man
    good shit
    Σαν lsd ένα πράγμα...

Πάντως κι εγώ συμφωνώ με τον Κώστα ότι προϊόντα αυτού του είδους είναι κατά κανόνα επιβλαβή για την υγεία. Για το συγκεκριμένω της wurth δεν ξέρω, η όλη διαδικασία εφαρμογής του όμως μου θυμίζει κάτι ειδικά προϊόντα που είναι για να καθαρίζουν τους αεραγωγούς του κλιματισμού από μύκητες κλπ. Για αρωματικό αυτοκινήτου με τέτοια εφαρμογή πρώτη φορά ακούω.

Πάντως, αν το αμάξωμα καθαρίζεται σωστά και δεν υπάρχουν μέσα σκόνες, υπολείμματα τροφής κλπ ώστε να αναπτύσσονται βλαβεροί μικροοργανισμοί (πχ ακάρεα) με δυσάρεστες οσμές, δεν υπάρχει κανένας λόγος για ύποπτα αρωματικά. Άλλωστε, πολλά προϊόντα περιποίησης εσωτερικού (όπως το natural dressing της poorboys για το οποίο έχω γράψει παραπάνω), έχουν μια διακριτική οσμή η οποία και πολύ ευχάριστη είναι και ουσιαστικά ακίνδυνη, οπότε πρόσθετα αρωματικά προϊόντα δεν χρειάζονται. Αν πάλι το εσωτερικό είναι μες τη βρώμα, ένα αρωματικό δεν κάνει και τίποτα, εκτός από το να καλύπτει προσωρινά ορισμένες οσμές, αλλά ουσιαστικά να ενώνεται με αυτές και να κάνει ακόμα πιο αποπνικτική την ατμόσφαιρα μετά από λίγο...
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

10. The Following User Says Thank You to Driver M For This Useful Post:

Monsta (18-05-10)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σαν lsd ένα πράγμα...

Αν πάλι το εσωτερικό είναι μες τη βρώμα, ένα αρωματικό δεν κάνει και τίποτα, εκτός από το να καλύπτει προσωρινά ορισμένες οσμές, .....
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ

Εδώ αγαπητέ Σινούπη ο φίλτατος Άρης σε αποκάλεσε εμμέσως και βρωμιάρη.

Μπράβο ρε Άρη καλά του λες....πάει να μας πεθάνει τούτος εδώ.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ

Εδώ αγαπητέ Σινούπη ο φίλτατος Άρης σε αποκάλεσε εμμέσως και βρωμιάρη.

Μπράβο ρε Άρη καλά του λες....πάει να μας πεθάνει τούτος εδώ.
    Γενικά το είπα!!

όπως καταλάβατε, κάνω την πάπια μη βρεθώ στα καλά καθούμενα μπλεγμένος με τη μαφία...
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

τραβάς την περόνη απο το μπουκάλι. (σαν χειροβομβίδα)

E να το είπες και μόνος σου !!!!!

PS: Αντί να πατήσω 'quote', πάτησα 'thanks' άρα γράψε ΑΚΥΡΟ (το thanks). Αυτό έλειπε να σου δώσω και thanks ενώ εσύ πας να ..........σκοτώσεις κόσμο !!!

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP