Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η συμφωνία δεν θα αγγίζει τους μισθούς, αλλά θα αγγίζει τους μισθωτούς: όλους αυτούς που θα χάσουν τη δουλειά τους εξαιτίας των νέων φόρων και εισφορών. Θα αγγίζει άνεργους που δεν θα ξαναβρούν δουλειά. Αλλά δεν θα αγγίζει κανέναν συνταξιούχο ετών 57 με τρείς συντάξεις. Ολα κι όλα, υπάρχουν και κόκκινες γραμμές.
    Ρε φίλε κόκκινες γραμμές, οι συνταξιούχοι των 45 ετών, και όλοι οι δημόσιοι..... οι υπόλοιποι δεν μας ενδιαφέρουν....
    Ας ψοφήσουμε.....

Το κοινωνικό ΄κράτος είναι κοινωνικό για κάποιους συγκεκριμένους Έλληνες, οι υπόλοιποι είναι πολίτες Β΄ ή και πιο χαμηλής κατηγορίας.

Και μη μου πει κανένας ότι θα θιγεί και ο δημόσιος υπάλληλος με τις αυξήσεις... γιατί βρέξει χιονίσει ο μισθός του θα μπει... και αυτό έχει τεράστια διαφορά από αυτόν που αγωνίζεται κάθε μέρα στον ιδιωτικό τομέα, που δεν ξέρει που θα βρει να πληρώσει τους φόρους κ τις αυξήσεις, αλλά που δεν ξέρει αν θα έχει μεροκάματο, αν θα έχει ρεύμα στο σπίτι του κλπ κλπ

Δεν πειράζει που δε θα έχουμε υγεία.
    Δεν πειράζει που θα είναι όλα ακριβότερα λόγο ΦΠΑ
    Δεν πειράζει που θα είναι περισσότερες οι κρατήσεις και θα μικρύνουν κάποιοι μισθοί
    Δεν πειράζει που θα μεγαλώσει η ανεργία
    Δεν πειράζει , δεν πειράζει....
    Έχουμε το παραγωγικό μας δημόσιο τομέα να στηρίξουμε, και τόσους οργανισμούς, έχουμε την ΕΡΤ, έχουμε, έχουμε , έχουμε να βγάλουμε μερικούς συνταξιούχους στα 45 και 50 κουρασμένους ανθρώπους, δουλεμένους......... κλπ κλπ

2. The Following 3 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

Blacktan (23-06-15), chrisgiapz3 (23-06-15), freddys (24-06-15)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγώ πουλάω έπιπλα και εξαρτήματα επίπλου. Κάθε τι που πουλάω, έχει υπολογισμένο υπαλληλικο κοστος, εισφορά σε ταμεία, κόστος ενέργειας, κόστος φορολογίας και απώλεια κατά την παραγωγή.

Κάνουμε μια σούμα, προσθέτουμε και ένα Α κέρδος και πουλάμε. Και έτσι δικαιολογουμε όλα αυτά που πληρώνουμε.

Έναντι όλων αυτών των εξόδων, υπάρχει η ανταποδοση στο ίδιο το προϊόν. Δίνω δλδ 100¤ για να βγάλω εμπόρευμα το οποίο θα πουληθεί 101¤ πχ. 99¤ δεν μπορώ να πουλήσω.

Το προσωπικό μου, θα πληρωθεί με 100¤ τέλος της εβδομάδος, αλλά θα μου έχει δώσει ανταποδοση σε εμπόρευμα αξίας ανάλογης ώστε να πάρω τα λεφτά που έδωσα + κάτι παραπάνω για να ζήσω.

Αυτή τη στιγμή, θέλω να μου πει κάποιος, τι ανταποδωση έχει ο μισθός ενός εφοριακός στο κράτος, ο μισθός ενός απεσπασμενου αστυνομικού που είναι οδηγός βουλευτού, ο μισθός ενός υπαλλήλου της βουλής, ο μισθός ενός τενεκε μιας ΜΚΟ, κοκ.

Προσέξτε, δεν αναφέρω νοσηλευτές, μαχημους στυνομικους κτλ κτλ, μιλάω για συγκεκριμένα μερίδες. Και μη μου πείτε ότι πληρώνονται και συνεισφέρουν στην αγορά, γιατί αν η αγορά πρέπει να τους πληρώνει με 100 για να γυρνάνε τα 10, αστο...ο λογαριασμός δεν βγαίνει.

Ορίστε. Ας μου πει κάποιος λοιπόν, τι ανταποδωτικοτητα υπάρχει προς το δημόσιο από τους υπαλλήλους, έναντι μισθών, επιδομάτων και προνομίων που απολαμβάνουν.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

4. The Following 6 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

chrisgiapz3 (23-06-15), Christopherk (23-06-15), freddys (24-06-15), katsaraios (24-06-15), Panmilios (23-06-15), vagmag (23-06-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ πουλάω έπιπλα και εξαρτήματα επίπλου. Κάθε τι που πουλάω, έχει υπολογισμένο υπαλληλικο κοστος, εισφορά σε ταμεία, κόστος ενέργειας, κόστος φορολογίας και απώλεια κατά την παραγωγή.

Κάνουμε μια σούμα, προσθέτουμε και ένα Α κέρδος και πουλάμε. Και έτσι δικαιολογουμε όλα αυτά που πληρώνουμε.

Έναντι όλων αυτών των εξόδων, υπάρχει η ανταποδοση στο ίδιο το προϊόν. Δίνω δλδ 100¤ για να βγάλω εμπόρευμα το οποίο θα πουληθεί 101¤ πχ. 99¤ δεν μπορώ να πουλήσω.

Το προσωπικό μου, θα πληρωθεί με 100¤ τέλος της εβδομάδος, αλλά θα μου έχει δώσει ανταποδοση σε εμπόρευμα αξίας ανάλογης ώστε να πάρω τα λεφτά που έδωσα + κάτι παραπάνω για να ζήσω.

Αυτή τη στιγμή, θέλω να μου πει κάποιος, τι ανταποδωση έχει ο μισθός ενός εφοριακός στο κράτος, ο μισθός ενός απεσπασμενου αστυνομικού που είναι οδηγός βουλευτού, ο μισθός ενός υπαλλήλου της βουλής, ο μισθός ενός τενεκε μιας ΜΚΟ, κοκ.

Προσέξτε, δεν αναφέρω νοσηλευτές, μαχημους στυνομικους κτλ κτλ, μιλάω για συγκεκριμένα μερίδες. Και μη μου πείτε ότι πληρώνονται και συνεισφέρουν στην αγορά, γιατί αν η αγορά πρέπει να τους πληρώνει με 100 για να γυρνάνε τα 10, αστο...ο λογαριασμός δεν βγαίνει.

Ορίστε. Ας μου πει κάποιος λοιπόν, τι ανταποδωτικοτητα υπάρχει προς το δημόσιο από τους υπαλλήλους, έναντι μισθών, επιδομάτων και προνομίων που απολαμβάνουν.
    Για τους εφοριακους,μπορω να σου πω πως υπαρχουν καποιοι οι οποιοι θα ερθουν,θα σου βαλουν ενα καπελο χχχχχΕ και θα βγαλουν μια αποδοση.Θεωρητικα αλλα και πρακτικα δικαιολογουν μισθους.(καποιοι,οχι ολοι)
    Τωρα αν ψαχνεις για πραγματικη αποδοση,θα παθεις σοκ μην σου πω και υστερια σε συγκριση του δημοσιου με τον ιδιωτικο τομεα.
    Αν ξεκινησουμε με τον στρατο που οι ΕΠΟΠ βγαινουν στα 25 χρονια στην συνταξη,(και εχουν καποια προνομια τα παιδια τους=>δες προηγουμενες σελιδες),συνεχισουμε με τους αστυνομους που προανεφερες τους μη μαχιμους,αλλα και τους υπολοιπους τενεκεδες που στην πιο ατυχη στιγμη θα βρεθεις μπροστα τους,ειναι θαυμα το οτι μπορουμε και τους ανεχομαστε...

6. The Following 3 Users Say Thank You to freddys For This Useful Post:

BILL007 (24-06-15), Panmilios (24-06-15), vagmag (24-06-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο freddys Εμφάνιση μηνυμάτων
    τον στρατο που οι ΕΠΟΠ βγαινουν στα 25 χρονια στην συνταξη,....
    αυτό ισχύει ακόμα και σήμερα ή είναι ραδιοαρβύλα;
    κι αν ισχύει μήπως είναι για ορισμένες ειδικότητες; π.χ. υποβρύχια κλπ;

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP