Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1571

Θέμα: Φωτο εκτος bmw

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

To CSL μου, δεν νομιζω να το ανταλάξω ποτε.
    Ισως να το πουλησω καποτε, αλλα να το ανταλάξω με αλλο αμαξι δεν το σκέφτηκα ποτε.
    Υπαρχουν αυτοκινητα που, ανεξαρτητα με το ποσο κοστιζουν ή ποσα αλογα εχουν, ανεξαρτητα και με τι χρόνο εχουν την ικανοτητα να βγαλουν σε μια πιστα, μπορουν και προσφερουν μεγαλες απολαυσεις στον οδηγο.
    Ετσι ειναι και το CSL, ετσι ειναι και ενα ΜΧ5 1ης γενιας ή ενα DC2 TypeR που κοστιζoυν 2000 ευρω.

Το GTR δεν νομιζω να εχει αυτο το χαρισμα.
    Ομως, ειναι ενα αυτοκινητο που οσον αφορα χρονομετρο, κανει τους αντιπαλους να φαινονται πολυ μικροι. Εκτος αυτου ειναι αμαξαρα με τα ολα της.

Ολα τα αυτοκινητα που είχα, αρχιζα να τα βαριεμαι μετα απο 1-2 χρονια και τα εδινα . Ακομη και το Μ3Ε46 που ειχα, δεν το αντεξα πιο πολυ απο τρια χρονια. Το ιδιο πιστευω θα εκανα αν ειχα το GTR οση δυναμη και τεχνολογια και αν κουβαλάει, οσο πληρες και συγχρονο αυτοκινητο και αν ειναι.
    Το CSL μου το εχω 5 χρονια. Δεν ειναι οτι πιο δυνατο εχω οδηγησει, δεν ειναι οτι πιο ακριβό, δεν ειναι ότι πιο γρηγορο, ομως σημερα το οδηγουσα, και ειχα την εντυπωση οτι το αγορασα μολις πριν απο πεντε μερες.

@Γιωργο
    δεν ξερω τι 0-100 κανει, ομως καπου εκει πρεπει να ειναι.
    M3 CSL

2. The Following 8 Users Say Thank You to chief For This Useful Post:

chrisgiapz3 (23-06-15), doctore (21-06-15), gant (22-06-15), georggge46 (22-06-15), isou (21-06-15), Leonidas_E39 (21-06-15), nikos1400 (28-08-15), VanVIC (21-06-15)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP