-
Καταρχάς, δεν με ζαλίζεις καθόλου, απολαμβάνω να μιλώ για αεροπλάνα!
1)Αυτό ήταν ουσιαστικά contensation επειδή ήταν πολύ κρύος ο αέρας που έβγαινε απο σύστημα κλιματισμού..εντελώς φυσιολογικό τους καλοκαιρινούς μήνες..
2)Αυτό ομολογώ πως δεν μου έχει ξανατύχει, ούτε έχω ακούσει κάτι..υποθέτω όμως πως είναι σχεδόν ίδια περίπτωση με την παραπάνω αλλά σε μεγάλο βαθμό! Όντως περίεργο!
3)Σε εκείνο το σημείο, υπάρχει ένας μικρός αεριοστρόβιλος κινητήρας! Είναι το APU(Auxiliary Power Unit) και χρησιμοποιείται στο έδαφος συνήθως και σε περιπτώσεις ανάγκης η αν υπάρχει βλάβη στην γεννήτρια ρεύματος μιας κύριας μηχανής και στον αέρα..
Δουλειά του APU είναι να παρέχει πεπιεσμένο αέρα για την λειτουργία του συστήματος κλιματισμού και για την εκκίνηση των κινητήρων. Επίσης ηλεκτρικό ρεύμα ίδιων χαρακτηριστικών με αυτό των κινητήρων(στο Α320 είναι 115 volt/400 herz) ούτως ώστε να τροφοδοτείται εξολοκλήρου το ηλεκτρικό κύκλωμα του αεροσκάφους χωρίς να απαιτείται εξωτερική γεννήτρια..
https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...?t=5224&page=9
Εδώ έχω και ένα βιντεάκι απο την διαδικασία εκκίνησης του APU..ποστ #82 ..
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

-
The Following 5 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:
A8hnaios (21-06-15), doctore (21-06-15), katsaraios (21-06-15), Leonidas_E39 (21-06-15), Panmilios (22-06-15)
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP