Σελίδα 8 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 678910 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 97

Θέμα: Γυαλισμα σε e92 μαυρο

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Tsik.D. Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ok το διάβασα και αυτό.. ότι θα έλεγε ποτέ κάποιος την 3Μ μέτρια επιλογή δεν το περίμενα ποτέ.. όλάντε τα υλικά που χρησιμοποιώ είναι της 3Μ από το α ως το ω.. Επίσης δεν νομίζω να σου ανέφερα πουθενά ότι χρεώνω 100¤ για την δουλειά μου. Τέλος η διαδικασία δεν νομίζω να πρέπει να αναφερθεί διότι ανέβασα τις φωτογραφίες για να φανεί το αποτέλεσμα για την διαμάχη των 250 και των 1200 ευρω και όχι για να αναλύσω το πως κάνω την δουλειά μου..
    Πάμε λοιπόν.....
    Η 3M είναι μια μέτρια επιλογή σε προιόντα γυαλίσματος /διόρθωσης όταν υπάρχει μια Menzerna η οποια έχει γράψει ιστορία σε ολόκληρη την Ευρώπη
    Η 3Μ είναι μια κακή επιλογή σαν κερί μιας και βγάζει μόνο σε υγρή μορφή όταν υπάρχουν εταιρείες που τα κεριά τους κάνουν 500+ ευρώ το βαζάκι (δεν θα στις πω μιας και είσαι επαγγελματίας και τις γνωρίζεις από πρώτο χέρι)
    Η δουλεία σου ανέφερες από μόνος σου ότι είναι κάτω των 200 ευρώ (140-160) υποθέτουμε και δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με δουλειές όπως του michaelp900 που πόσταρε πιο πάνω μιας και είναι ελλειπής και εξηγούμαι αμέσως...
    Κάθεστε και λέτε ότι είναι ακριβά και πολλά τα 350-450-600 κλπ αλλά δεν γνωρίζετε προφανώς ότι στα λεφτά αυτά μέσα περιλαμβάνονται:
    -Βιολογικός καθαρισμός μαζί με προστασία/συντήρηση δερμάτινου σαλονιου
    -Καθαρισμός άψογος της μηχανής του αυτοκινήτου
    -βγάλσιμο και καθαρισμός των ζαντών από μέσα
    - πιθανός καθαρισμός φφώτων πορείας απο κιτρίνισμα
    - ντουκοχαρτάρισμα (όπου χρειάζεται)

Θα μου πεις ότι αυτά τα κάνεις και εσύ αλλά με έξτρα χρέωση και λογικό αλλά μην κατηγορούμε χωρίς να ξέρουμε!
    Τελος με προβληματίζει που σαν επαγγελματίας δεν μας ξεκαθαρίζεις την διαδικασία που ακολουθείς γιατί σαν πελάτης θέλω να ξέρω αν κάνεις τη σωστή δουλειά. Βέβαια λόγω υλικών από τις φώτο το αποτέλεσμα δεν είναι το αναμενόμενο αφου αράχνες σε μερικά σημεία δεν έχουν φύγει εντελώς.

Υ.Γ: Δεν είμαι επαγγελματίας και το γνωρίζουν όλοι εδώ, αλλά ένας "άρρωστος" ερασιτέχνης detailer

Φιλικά,

Στέφανος
    Detailing Madness

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vchris Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσπαθώ σε όλο το ποστ να καταλάβω γιατί προσπαθείς να αποδείξεις οτι δουλείες των 100 - 150 ευρω ειναι σκάρτες.
    Φιλικά πάντα
    Δεν είπα ότι είναι σκάρτες, απλά είναι μέτριες και ελλειπείς κατ εμέ!
    Detailing Madness

Περιοχή
    Athens/ Κορυδαλλός
    Rides
    0

Προεπιλογή

Για λεπτομέρειες δεν ξέρω καν. δεν ασχολούμαι ούτε να πλύνω το αμάξι δεν κάθομαι.

Το σύνολο της δουλειάς που είδα είναι ένα αμάξι που γυαλίζει πολύ αλλά φέρνει κάτι ψεύτικο. Ξανά λέω στα μάτια τα δικά μου που είμαι άσχετος 100%%

Πάντως όποιος δώσει 1000¤ πάλι τρελό τον θεωρώ για ένα μέσο αμάξι, αν μιλάμε για καμιά lambo εκεί αλλάζει.

4. The Following User Says Thank You to Christopherk For This Useful Post:

Tsik.D. (19-06-15)

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάμε λοιπόν.....
    Η 3M είναι μια μέτρια επιλογή σε προιόντα γυαλίσματος /διόρθωσης όταν υπάρχει μια Menzerna η οποια έχει γράψει ιστορία σε ολόκληρη την Ευρώπη
    Η 3Μ είναι μια κακή επιλογή σαν κερί μιας και βγάζει μόνο σε υγρή μορφή όταν υπάρχουν εταιρείες που τα κεριά τους κάνουν 500+ ευρώ το βαζάκι (δεν θα στις πω μιας και είσαι επαγγελματίας και τις γνωρίζεις από πρώτο χέρι)
    Η δουλεία σου ανέφερες από μόνος σου ότι είναι κάτω των 200 ευρώ (140-160) υποθέτουμε και δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με δουλειές όπως του michaelp900 που πόσταρε πιο πάνω μιας και είναι ελλειπής και εξηγούμαι αμέσως...
    Κάθεστε και λέτε ότι είναι ακριβά και πολλά τα 350-450-600 κλπ αλλά δεν γνωρίζετε προφανώς ότι στα λεφτά αυτά μέσα περιλαμβάνονται:
    -Βιολογικός καθαρισμός μαζί με προστασία/συντήρηση δερμάτινου σαλονιου
    -Καθαρισμός άψογος της μηχανής του αυτοκινήτου
    -βγάλσιμο και καθαρισμός των ζαντών από μέσα
    - πιθανός καθαρισμός φφώτων πορείας απο κιτρίνισμα
    - ντουκοχαρτάρισμα (όπου χρειάζεται)

Θα μου πεις ότι αυτά τα κάνεις και εσύ αλλά με έξτρα χρέωση και λογικό αλλά μην κατηγορούμε χωρίς να ξέρουμε!
    Τελος με προβληματίζει που σαν επαγγελματίας δεν μας ξεκαθαρίζεις την διαδικασία που ακολουθείς γιατί σαν πελάτης θέλω να ξέρω αν κάνεις τη σωστή δουλειά. Βέβαια λόγω υλικών από τις φώτο το αποτέλεσμα δεν είναι το αναμενόμενο αφου αράχνες σε μερικά σημεία δεν έχουν φύγει εντελώς.

Υ.Γ: Δεν είμαι επαγγελματίας και το γνωρίζουν όλοι εδώ, αλλά ένας "άρρωστος" ερασιτέχνης detailer

Φιλικά,

Στέφανος
    Φυσικα η 3Μ θα είναι μια μέτρια επιλογή όταν μου την συγκρίνεις με εταιρίες που κοστό λόγουν 500 ευρώ ένα βαζάκι μόνο.. εκεί ξεκίνησε και το θέμα με τα θύματα που δίνουν 600+ ¤ για μια αλοιφή. Επίσης το αυτοκίνητο που είδες δεν νομίζω να μπορούσαν να εξαλειφθουν εντελώς τα σημάδια γιατί δεν είναι όλα αράχνες αλλά "παρασημα" και γρατζουνιές. Πίστεψε με εγώ όταν έβγαλα τις φώτο έβαλα από πάνω την λάμπα για να φανεί η διαφορά και δεν εβγαλα φώτο από τα πλάγια με το βερνίκι να έχει κατανεμηθει παντού σωστά..Τέλος θα σου λύσω και την απορία σου γιατι κάνεις λάθος ερωτήσεις σε λάθος μέρη. Θα σου πω την διαδικασία που θα ακολουθήσω βήμα προς βήμα μόνο εάν έρθεις να δω από κοντά το αυτοκίνητο που θέλεις να γυαλιστεί και μόνο με συζήτηση. Εάν εσύ θέλεις να λες την διαδικασία δημοσίως είναι δικό σου πρόβλημα και δεν με αφορά. Επειδή όμως μερικοί το βλέπουμε σαν δουλειά δεν είμαστε αναγκασμένοι να το διατυμπανίζουμε κιόλας σε όλο τον κόσμο. Οπότε εάν κάποια στιγμή ενδιαφερθείς πραγματικά κλείνουμε ένα ραντεβού, φέρνεις το αμαξι και το συζητάμε. Πάντα φιλικά
    Δημήτρης
    Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ποιο αμάξι να φέρω φίλε μου;
    Ψάχνεις και πελάτη κιόλας;
    Μάλλον θα μπερδεύεσαι...
    Τα αμάξια μου τα φτιάχνω μόνος μου! Με υλικά που έχω δώσει από την τσέπη μου για εμένα και μόνο!

Υ.Γ: Επειδή η διαδικασία είναι γνωστή και είναι μονάχα μία (δεν μιλάω για ντουλοχαρτάρισμα αλλά απλή διόρθωση) το ότι δεν μου την αναφέρεις μου λέει πολλά...
    Επίσης πες μας και τι χρόνο σου πήρε για να διορθώσεις το Μ3...
    Αλλά ξέχασα και αυτό είναι επτασφράγιστο μυστικό....
    Detailing Madness

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποιο αμάξι να φέρω φίλε μου;
    Ψάχνεις και πελάτη κιόλας;
    Μάλλον θα μπερδεύεσαι...
    Τα αμάξια μου τα φτιάχνω μόνος μου! Με υλικά που έχω δώσει από την τσέπη μου για εμένα και μόνο!

Υ.Γ: Επειδή η διαδικασία είναι γνωστή και είναι μονάχα μία (δεν μιλάω για ντουλοχαρτάρισμα αλλά απλή διόρθωση) το ότι δεν μου την αναφέρεις μου λέει πολλά...
    Επίσης πες μας και τι χρόνο σου πήρε για να διορθώσεις το Μ3...
    Αλλά ξέχασα και αυτό είναι επτασφράγιστο μυστικό....
    Ειλικρινά τέτοιο πελάτη δεν τον θέλω καν γιατί είναι φύρα και μπελάς μεγάλος.. Η διαδικασία δεν αντιλέγω ότι είναι γνωστή αλλά όποιος θέλει υπάρχει και το Google η το YouTube.. και αν εσύ την ξέρεις με Γειά σου με χαρά σου..Τέλος όχι ότι πάλι είναι δική σου δουλειά αλλά γύρω στις 2 ώρες παίρνει το κάθε χέρι που περνάω σε ένα αυτοκίνητο και άσε καλύτερα να ξέρει και να κρίνει ο ιδιοκτήτης για το αν είναι ευχαριστημενος που ξέρει το αυτοκίνητο του πως ήταν και τι σημάδια είχε και όχι εσύ που ψάχνεις ελαττώματα σε δουλειά από φωτογραφίες... Υ.Γ. μπράβο σου που περιποιεισαι τι αμαξι σου μόνος σου και είσαι αξιος detailer και γουστάρεις αυτούς που ζητάνε 600 ευρώ για μία περιποίηση αλλά στην τελική τους υποτιμάς και το κάνεις μόνος σου... Αυτό λέει πιο πολλά μάλλον..
    Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πιο πολλά μου λέει ο τρόπος και η αντιμετώπισή σου επί του θέματος όπως και η εμπειρία σου.
    Όσο για το τι πελάτες θέλεις λογικό να θες τους πλέον αδαής ώστε να φανεί η δουλειά σου!
    Άσε τους "ψείρες" πελάτες με τα ακριβά αμάξια να πηγαίνουν αλλού για ολοκληρωμένη και σωστή προστασία και κοροίδευέ τους που τα σκανε μιας και εσύ τέτοιες δουλειές τις κάνεις με πολύ λιγότερα χρήματα και σε 6ωρο ξεπετάς τα αμάξια...
    Detailing Madness

Περιοχή
    Glyfada Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Νομιζω οτι το σκισαμε το θεμα......!
    Θα κανω πρωτα ενα μικρο βαψιματακι στον προφυλακτηρα και μετα θα ασχοληθω πιο ενεργα με το θεμα γυαλισματος!!!

10. The Following User Says Thank You to tsaltinho For This Useful Post:

katsaraios (20-06-15)

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ειρήνη υμειν παιδιά... Μια ερώτηση έκανε ο φίλος που άνοιξε το νήμα..

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tsaltinho Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νομιζω οτι το σκισαμε το θεμα......!
    Θα κανω πρωτα ενα μικρο βαψιματακι στον προφυλακτηρα και μετα θα ασχοληθω πιο ενεργα με το θεμα γυαλισματος!!!
    Μια χαρα ειναι το θεμα....μαθαινεις αρκετα πραγματα.

Σελίδα 8 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 678910 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP