Αρχικό μήνυμα απο
stef
Πάμε λοιπόν.....
Η 3M είναι μια μέτρια επιλογή σε προιόντα γυαλίσματος /διόρθωσης όταν υπάρχει μια Menzerna η οποια έχει γράψει ιστορία σε ολόκληρη την Ευρώπη
Η 3Μ είναι μια κακή επιλογή σαν κερί μιας και βγάζει μόνο σε υγρή μορφή όταν υπάρχουν εταιρείες που τα κεριά τους κάνουν 500+ ευρώ το βαζάκι (δεν θα στις πω μιας και είσαι επαγγελματίας και τις γνωρίζεις από πρώτο χέρι)
Η δουλεία σου ανέφερες από μόνος σου ότι είναι κάτω των 200 ευρώ (140-160) υποθέτουμε και δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με δουλειές όπως του michaelp900 που πόσταρε πιο πάνω μιας και είναι ελλειπής και εξηγούμαι αμέσως...
Κάθεστε και λέτε ότι είναι ακριβά και πολλά τα 350-450-600 κλπ αλλά δεν γνωρίζετε προφανώς ότι στα λεφτά αυτά μέσα περιλαμβάνονται:
-Βιολογικός καθαρισμός μαζί με προστασία/συντήρηση δερμάτινου σαλονιου
-Καθαρισμός άψογος της μηχανής του αυτοκινήτου
-βγάλσιμο και καθαρισμός των ζαντών από μέσα
- πιθανός καθαρισμός φφώτων πορείας απο κιτρίνισμα
- ντουκοχαρτάρισμα (όπου χρειάζεται)
Θα μου πεις ότι αυτά τα κάνεις και εσύ αλλά με έξτρα χρέωση και λογικό αλλά μην κατηγορούμε χωρίς να ξέρουμε!
Τελος με προβληματίζει που σαν επαγγελματίας δεν μας ξεκαθαρίζεις την διαδικασία που ακολουθείς γιατί σαν πελάτης θέλω να ξέρω αν κάνεις τη σωστή δουλειά. Βέβαια λόγω υλικών από τις φώτο το αποτέλεσμα δεν είναι το αναμενόμενο αφου αράχνες σε μερικά σημεία δεν έχουν φύγει εντελώς.
Υ.Γ: Δεν είμαι επαγγελματίας και το γνωρίζουν όλοι εδώ, αλλά ένας "άρρωστος" ερασιτέχνης detailer
Φιλικά,
Στέφανος