Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 97

Θέμα: Γυαλισμα σε e92 μαυρο

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ποιο αμάξι να φέρω φίλε μου;
    Ψάχνεις και πελάτη κιόλας;
    Μάλλον θα μπερδεύεσαι...
    Τα αμάξια μου τα φτιάχνω μόνος μου! Με υλικά που έχω δώσει από την τσέπη μου για εμένα και μόνο!

Υ.Γ: Επειδή η διαδικασία είναι γνωστή και είναι μονάχα μία (δεν μιλάω για ντουλοχαρτάρισμα αλλά απλή διόρθωση) το ότι δεν μου την αναφέρεις μου λέει πολλά...
    Επίσης πες μας και τι χρόνο σου πήρε για να διορθώσεις το Μ3...
    Αλλά ξέχασα και αυτό είναι επτασφράγιστο μυστικό....
    Detailing Madness

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποιο αμάξι να φέρω φίλε μου;
    Ψάχνεις και πελάτη κιόλας;
    Μάλλον θα μπερδεύεσαι...
    Τα αμάξια μου τα φτιάχνω μόνος μου! Με υλικά που έχω δώσει από την τσέπη μου για εμένα και μόνο!

Υ.Γ: Επειδή η διαδικασία είναι γνωστή και είναι μονάχα μία (δεν μιλάω για ντουλοχαρτάρισμα αλλά απλή διόρθωση) το ότι δεν μου την αναφέρεις μου λέει πολλά...
    Επίσης πες μας και τι χρόνο σου πήρε για να διορθώσεις το Μ3...
    Αλλά ξέχασα και αυτό είναι επτασφράγιστο μυστικό....
    Ειλικρινά τέτοιο πελάτη δεν τον θέλω καν γιατί είναι φύρα και μπελάς μεγάλος.. Η διαδικασία δεν αντιλέγω ότι είναι γνωστή αλλά όποιος θέλει υπάρχει και το Google η το YouTube.. και αν εσύ την ξέρεις με Γειά σου με χαρά σου..Τέλος όχι ότι πάλι είναι δική σου δουλειά αλλά γύρω στις 2 ώρες παίρνει το κάθε χέρι που περνάω σε ένα αυτοκίνητο και άσε καλύτερα να ξέρει και να κρίνει ο ιδιοκτήτης για το αν είναι ευχαριστημενος που ξέρει το αυτοκίνητο του πως ήταν και τι σημάδια είχε και όχι εσύ που ψάχνεις ελαττώματα σε δουλειά από φωτογραφίες... Υ.Γ. μπράβο σου που περιποιεισαι τι αμαξι σου μόνος σου και είσαι αξιος detailer και γουστάρεις αυτούς που ζητάνε 600 ευρώ για μία περιποίηση αλλά στην τελική τους υποτιμάς και το κάνεις μόνος σου... Αυτό λέει πιο πολλά μάλλον..
    Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP