Επειδή διάβασα ένα μεγάλο μέρος του θρεντ και επειδή ασχολούμαι αρκετά θα έλεγα με τον Detailing ας πω και την δική μου γνώμη περί γυαλισματος γιατί άρχισαν ήδη να μου πέφτουν λίγα μαλλιά με αυτά που διάβασα... να αναφέρω για αρχη οτι η δουλειά αυτή δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολη και ας φαίνεται εύκολη, δεύτερον η τιμή των 250 ευρώ είναι τεράστια πόσο μάλλον χωρίς απόδειξη αλλά και τα 1200 ρε παιδιά είναι εξωφρενική... δηλαδή με 1200 ξανά βαψτο όπως είπε κι πιο πριν κάποιος!! Ήμαρτον αν υπάρχουν ακόμα μαγαζιά που χρεωνουν 1200 ευρώ για Detailing πόσο μάλλον αν υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που τα δίνουν.αναλόγως το αμάξι βγαίνει η χρέωση, αναλόγως δηλαδή σε τι χάλια βρίσκεται το αμάξι, τι μέγεθος έχει και τι θέλει να κάνει ο κατοχος.. πάνω από 200 ευρώ δεν ξέρω αν θα χρεώσω ποτε πλυν κάποιου μεγάλου τζιπ.. όλα τα υπόλοιπα είναι ιστορίες για αγρίους και για τύπους που απλά πετάνε τα λεφτά τους σε ανθρώπους που τους κάνουν πολύ καλή δουλειά αλλά ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΗ! ! Χρησιμοποιώ όλη την σειρά της 3Μ στα πάντα, και τέτοιες τιμές δεν έχω πει ούτε σε εχθρό μου..