Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 97

Θέμα: Γυαλισμα σε e92 μαυρο

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άλλο b2c όταν αγοράζεις υπηρεσία και άλλο όταν αγοράζεις commodities από το super market....

Συγνώμη αλλά αυτή την απάτη ποτέ δεν την έχω καταλάβει η οποία έχει γίνει πλέον έθιμο από ΟΛΟΥΣ τους μαστόρους: συνεργειατζήδες, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, ταπετσέρηδες, μπογιατζήδες κλπ

και λέω απάτη γιατί θυμάμαι τα παλιά χρόνια όταν σου έλεγαν τιμές ήταν με το ΦΠΑ. Από κάποια στιγμή και μετά ξεκίνησε η μόδα.

Και φυσικά φταίμε ΟΛΟΙ μας που έχουμε αφήσει να γίνει αυτό.

Οταν πας σε επίσημη αντιπροσωπεία και σου λένε θα κοστίσει τόσο και πας να πληρώσεις σου λένε +ΦΠΑ αν θες απόδειξη;
    Οταν ο γιατρός θέλει επίσκεψη π.χ. 50 ευρώ και κόβει απόδειξη σου λέει +ΦΠΑ;

Άλλο η συμφωνία που μπορείς να κάνεις για μικρότερη τιμή αν δεν κόψει απόδειξη ή αν κόψει μικρότερη.

Αλλά αυτή η μόδα που πετάνε όλοι τιμές (τις ίδις τιμές που παλιά θα ήταν με ΦΠΑ) και μόλις πεις την λέξη από..... σου λένε +23% μου την δίνει στα νεύρα και μένα να μου φορολογούν στην πηγή και το cent (μισθωτός κορόϊδο γαρ).

Αν είμαστε κράτος ας τα κάνουμε όλα τα πράγματα +ΦΠΑ όπως στην Αμερική.
    Τι θα πει στην παροχή υπηρεσιών ζητάμε όσα θέλουμε και μετά +ΦΠΑ και στα προϊόντα να έχει μέσα το ΦΠΑ;

Τι είπα; κράτος;

2. The Following 8 Users Say Thank You to friendgr For This Useful Post:

bakalos (18-06-15), Blacktan (18-06-15), chrisgiapz3 (20-06-15), georggge46 (18-06-15), katsaraios (20-06-15), Moufas E46 (18-06-15), Ptboul (18-06-15), Thomelef (20-06-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP