Blacktan (18-06-15)
Tsik.D. (18-06-15)
Επειδή διάβασα ένα μεγάλο μέρος του θρεντ και επειδή ασχολούμαι αρκετά θα έλεγα με τον Detailing ας πω και την δική μου γνώμη περί γυαλισματος γιατί άρχισαν ήδη να μου πέφτουν λίγα μαλλιά με αυτά που διάβασα... να αναφέρω για αρχη οτι η δουλειά αυτή δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολη και ας φαίνεται εύκολη, δεύτερον η τιμή των 250 ευρώ είναι τεράστια πόσο μάλλον χωρίς απόδειξη αλλά και τα 1200 ρε παιδιά είναι εξωφρενική... δηλαδή με 1200 ξανά βαψτο όπως είπε κι πιο πριν κάποιος!! Ήμαρτον αν υπάρχουν ακόμα μαγαζιά που χρεωνουν 1200 ευρώ για Detailing πόσο μάλλον αν υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που τα δίνουν.αναλόγως το αμάξι βγαίνει η χρέωση, αναλόγως δηλαδή σε τι χάλια βρίσκεται το αμάξι, τι μέγεθος έχει και τι θέλει να κάνει ο κατοχος.. πάνω από 200 ευρώ δεν ξέρω αν θα χρεώσω ποτε πλυν κάποιου μεγάλου τζιπ.. όλα τα υπόλοιπα είναι ιστορίες για αγρίους και για τύπους που απλά πετάνε τα λεφτά τους σε ανθρώπους που τους κάνουν πολύ καλή δουλειά αλλά ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΗ! ! Χρησιμοποιώ όλη την σειρά της 3Μ στα πάντα, και τέτοιες τιμές δεν έχω πει ούτε σε εχθρό μου..
Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.
Blacktan (18-06-15), chrisgiapz3 (20-06-15), Christopherk (18-06-15), dark knight (18-06-15), georggge46 (18-06-15), pilot (20-06-15), Thomelef (20-06-15)
450 δεν είναι απλό κέρωμα
Διάβασε εαν έχεις την καλοσύνη τι γράφει ο Everget
Μιλάει για modesta ή ceramic pro...
Detailing Madness
EVERGET (17-06-15)
On topic στο περιστερι υπαρχει επαγγελματιας με μερακι πανω στην Θηβων χωρις μαγαζι με φαμφαρες και αρωματα , δουλευει ολομοναχος ηδη δε μου εχει φτιαξει 2 αμαξια και με κοστος που δεν ξεπερναει το κατοσταρικο η στα 160 με κομπλε βιολογικο ...
Εαν καποιος θελει ας μου στειλει πμ να του δωσω το τηλ του ...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Blacktan : 17-06-15 στις 21:38
φιλε stef κουβεντα κανουμε ουτε χαρακτηρισμους κανω απλως για να μην το τραβαμε ο καθενας κανει κουμαντο στην τσεπη του αλλα οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος
και το λεω εγω που εχει καει η γουνα μου απο επιστημονες του ειδους
φιλικα παντα
Εύγε! Ο Ανδρέας dazzle φημίζεται για την εξαιρετική του δουλειά κύριοι!
Αυτή είναι δουλειά και κάτι τέτοιο φυσικά εννοούσα...
Περιμένω ανάλυση από κάποιους τι παριλαμβάνει η εργασία των 70-100 ευρώ που ανέφεραν καθώς και τα στάδια της διαδικασίας...
Καλημέρα σε όλους...
Detailing Madness
gnvsls (18-06-15)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Panmilios (19-06-15)
Με κόστη 1000+ κάνεις ένα εξωτερικό βάψιμο και είσαι κούκλος.
Sent from my Microsoft Lumia
georggge46 (18-06-15), Thomelef (20-06-15)