Auto-star που είπε ο stef και swell.gr είναι μάλλον οι καλύτεροι και σίγουρα οι πιο πολυδιαφημισμένοι στην αγορά.
Ρώτα και τον Bitz που είναι επαγγελματίας και έγραψε στο θέμα, καθώς έχω ακούσει καλά λόγια από κάποια μέλη του φόρουμ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Harisp : 16-06-15 στις 20:57
12 χρονάκια το χω το αμάξι μια χαρά είναι και με την αραχνίτσα του, λαμποκοπάει.
Αμα έχει καλή γυαλάδα το αμάξι και φας το βερνίκι σε βάθος, χαιρετίσματα, μετά κανα 3 μηνο θα ναι χειρότερο από πριν.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Δηλαδή αν μιλάμε για επαναφορά σε συνδυασμό με ενα καλό προστατευτικο τύπου Ceramic Pro, η λυπητερή φτάνει κανα 400αρι??
"Winners don't make excuses when the other side plays the game"
Ετσι, αρά στα 12 χρόνια που χω το δικό μου και ατα 20 που είχα το Ε21, αν ήθελα να μη έχει καθόλου αράχνη στις 5-6 φορές που θα το χα επιχειρήσει, θα χρειαζόμουν κατόπιν επαναβαφή.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Θα ήθελες επαναβαφή αν στην 12ετία που λες αν το είχες γυαλίσει 40-45 φορές
Εξάλλου αν το γυαλίσεις 1 καλή, μετά μόνο συντήρηση θες χωρίς χοντρές αλοιφές και κόψιμο βερνικιού (αρκεί να πλένεται σωστά το αυτοκίνητο)
Detailing Madness
Από εμπειρία έχω να πω ότι στο συγκεκριμένο "σπορ" όπου ΔΕΝ υπάρχει στάνταρ τιμολόγιο, η τιμή επηρεάζεται κατά 80% από το σηματάκι του αυτοκινήτου και κατά 20% από την κατάσταση.
Πήγε ο κουμπάρος μου το κεϊμανάκι του ΑΨΟΓΟ τριετίας, μέσα σε γκαράζ κλπ επειδή είχε λίγο "αράχνη" από τα πλυσίματα και έφυγε η 350άρα ΑΕΡΑ για γυαλισμα (μην ρωτήσει κανένας για απόδειξη...)
Είναι ακριβώς σαν τους καθηγητές με τα ιδιαίτερα όπου ο ίδιος καθηγητής άλλα θα ζητήσει στην Νίκαια και άλλα στην Κηφισιά.
Μην γελιόμαστε. Ετσι ήταν, έτσι είναι, κι έτσι θα 'ναι , που λέει και το άσμα.
A8hnaios (17-06-15), BILL007 (17-06-15), chrisgiapz3 (17-06-15), Nikos320 (17-06-15), Ptboul (17-06-15)