-
Η αρχική ισοτιμία δεν εχει νόημα .
Μπορεί να ειναι 1 ευρω = 1 δραχμή ή και μισή δραχμή ή οτιδήποτε .
Αυτό θα γίνει να αισθανθούμε καλύτερα σε σχέση με το 340,75 .
Η συνέχεια ειναι το δύσκολο , που με υποτιμήσεις και διολισθισεις θα φτάσει να μην εχει και πολυ αξία το δικό μας νόμισμα .
Ειναι μια λύση για να μην πουν σήμερα 50% μείωση σε μισθούς και συντάξεις αλλα 50% υποτίμηση που πρακτικά σημαίνει το ίδιο , αλλα θα το δεχτούμε πιο εύκολα . Θα παίζουν και τα κανάλια τύπου ΕΡΤ την προπαγάνδα οτι ειμαςτε καλύτερα και όλα καλα . Ποσο βλάκες μπορεί να είμαστε .
Θωμά δε νομίζω οτι έχουν @ρχιδι@ να κάνουν πτώχευση . Θα το έκαναν μόνο αν ήταν σίγουροι οτι μετά θα συνεχίσουν να κυβερνούν . Το κακό για εμένα ειναι οτι επειδή η φιλοσοφία ειναι κρατικοδίαιτη , θα συνεχίσουν να κάνουν παροχες σε δικούς τους , να προστατεύουν το δημόσιο , κ να βάζουν επιπλέον φόρους για να πληρωθούν αυτά .
Το πρωι είχε τον Μητροπουλο στο ράδιο , κ υπολόγισε λέει οτι οι αυξήσεις στο ΦΠΑ , θα μειώσουν τη δύναμη των συνταξιούχων και μισθωτών κατα 12% . Και οτι ειναι σαν να κόβουν μισθούς κ συντάξεις κΙ αυτό ειναι απαράδεκτο .
Δεν ειπε ο αχρείος οτι ουσιαστικά θα επιβαρυνθεί 12% επιπλέον ο άνεργος και ολοι οι υπόλοιποι !
Δεν υπάρχουν μόνο συνταξιούχου και μισθωτοί του δημοσίου σε αυτη τη χώρα γαμωτο μου .
Απλά επιλέγουμε να μην μειώσουμε αυτούς αλλα να επιβαρύνουμε όλους τους άλλους !
-
The Following 3 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:
chrisgiapz3 (17-06-15), Panmilios (17-06-15), Thomelef (15-06-15)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP