Λοιπόν τέλος καλό όλα καλά. Λέω χαλάλι στα χρήματα που έδωσα μιας και επιτέλους η κόρη μου θα μπορεί να έχει την άνεση να ανοιγοκλείνει τα παράθυρα όποτε αυτή θέλει και να τις τα κλειδώνω όποτε θέλω. Φυσικά και είχατε δίκιο με όσα με είχατε συμβουλέψει ότι χρειάζονταν.H μόνη διαφορά είναι πως τα έφερα όλα απο Αγγλία Λιθουανία με πολύ μικρότερο κόστος απο ότι θα τα έπαιρνα απο Ελλάδα οπότε σε γενικές γραμμές δεν τα ακριβοπλήρωσα Ας είναι καλά το ebay και το Offer του χαχαχαχαχ Σε γενικές γραμμές για όποιον θα μπεί στο έξοδο να το κάνει είναι πλεξούδες πορτών καλωδίωση απο πλεξούδα εως κεντρικούς διακόπτες GM5 HIGH και επαναπρογραμματισμός διακόπτες πίσω πορτών καθώς και κονσόλας και φυσικά γρύλους μοτερ και αισθητήρες πίεσης τους οποίους τελικά τους έβαλα μιας και φοβήθηκα μήπως η μικρούλα (κόρη μου) πιάσει τα χεράκια της.
Φυσικά πολλά @#%$^%$ στην BMW που σε ένα τόσο ακριβοπληρωμένο αμάξι δεν υπήρχε ούτε η πρόβλεψη. Τώρα το επόμενο στάδιο είναι Parctronic xaxaxax Εχω ήδη ξεκινήσει τα offer στο Ebay.