Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 2.571 έως 2.580 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εντελως ενημερωτικα ξαναθυμηζω οτι ο προυπολογισμος λειτουργιας της Ερτ ηταν μικροτερος απο τη μετεπειτα Νεριτ. Εδειχνε και κανα ντοκυμαντερ , καμια αρκουδα , κανα επιστημονικο. Δεν πηγαινε με τα νερα της πρωην κυβερνησης και την κλεισανε για δηθεν αναβαθμιση...
    και μετα μειναμε με τα ιδιωτικα καναλια (προσωπικα δε βλεπω τηλεοραση, μονο champions league) να μας δειχνουν οπως παντα σαχλες σειρες , τουρκικα , και αμετρητα σοου ταλεντων και λουγκρες. Και προπαντων εγκυρες ειδησεις... και μολις ο συριζα τους ειπε να πληρωσουν τα δισεκατομυρια που χρωστανε το κρατος τοσα χρονια κοιταξαν να τα συψηφισουν με τα λεφτα που τους χρωστανε τα κομματα. Θαρεις και τα κομματα ειναι του λαου. Να θυμισω επισης και μιας και βαλατε πιο πανω βιντεο απο τον αρχηγο Λεβεντη (που ψηφιζα τοσα χρονια) οτι τα δις του χρηματηστιριου κατεληξαν στις τσεπες 7 μεγαλων καναλαρχων που απο το φεβρουαριο πολεμουν το συριζα οτι οδευει τη χωρα στη καταστροφη ενω τα τελαιυταια χρονια πηγαινε μια χαρα η χωρα... Οι μισοι απο τους οποιους εχουν πονταρει στη χρεωκοπια της χωρας και περιμενουν βγαλουν φραγκα αν συμβει...
    Τελικα με ποιον πρεπει να ειμαστε δε ξερω. Εγω ξερω οτι απαξ και τα καναλια δε γουσταρουν το Τσιπρα παιζει τελικα να καταφερει να κανει και κατι. Στις τελευταιες εκλογες παντως εγω δε τον ψηφισα για να σκυψει και να υπογραψει.

Παιδια δεν εχω κανενα εντονο τονο προς κανενα και γενικα μαλλον κακως ξαναγραφω σε μια συζητηση που τελειωμο δεν εχει.

2. The Following 4 Users Say Thank You to spaka For This Useful Post:

gant (12-06-15), katsaraios (12-06-15), Nino (12-06-15), Ptboul (12-06-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP