Σελίδα 20 από 46 ΠρώτηΠρώτη ... 10181920212230 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 191 έως 200 από 459

Θέμα: Μ3 Ε46 Coupe γνήσιο!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Η κοζάνη είναι μονόδρομος...

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Από 330 θέλω να μεγαλώσω να γίνω M3.

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή

Aυτο με τις CSL ζαντες που μπηκε προχθες,με νεο κινητηρα με ελαχιστα χλμ απο Ζ4Μ του 2002 και ελληνικο εφυγε σφαιρα στα 10χιλιαρικα,ητανε γνωστου μου.
    insane in the ///Midbrain

3. The Following User Says Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

zaharias (11-06-15)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Aυτο με τις CSL ζαντες που μπηκε προχθες,με νεο κινητηρα με ελαχιστα χλμ απο Ζ4Μ του 2002 και ελληνικο εφυγε σφαιρα στα 10χιλιαρικα,ητανε γνωστου μου.
    Μια χαρά!!
    Είχα μιλήσει 2-3 φορές με τον ιδιοκτήτη πριν μπει αγγελία!
    Έφτασε στο αμήν ο καημένος!
    Ολα καλα μιας και έφυγε πολύ γρήγορα!!!!
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Rides
    0

Προεπιλογή

τσαμπα εφυγε το συγκεκριμενο!!απο τα πιο προσεγμενα που γνωριζω εγω!!

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το παρακολουθω εξ αρχης το θρεντ, κατι σοβαρο βεβαια δεν εχω να πω μια και ολα κιολα μια φορα εχω οδηγησει μιτριο ( δεν θελω παραπανω γιατι μετα θα το σπασω το 16αρι )

Γνωμη καθαρα προσωπικη ειναι να μεινεις στην αρχικη σου επιλογη αν και επεσαν ωραιες προτασεις στο τραπεζι! E46 M3 Smg παρε γιατι τα απωθημενα μενουν

Τωρα το τι θα παρεις ξερεις καλυτερα εσυ και οι υπολοιποι που ειναι ηδη κατοχοι, αλλα εγω πιστευω καλως η κακως πως ισχυει το οτι πληρωνεις παιρνεις. Απο εκει και περα ολο και κατι θα χει που θα θελει μαζεμα ή τελος παντων θα πρεπει να ερθει στα δικα σου γουστα.

Ζαχο ευχομαι να βρεις γρηγορα κατι καθαρο γιατι ελπιζω καλοκαιρι να ρθω στην νησαρα μας και θα θελω βολτα στα στροφιλικια του καμπου

edit1: Βρηκα ενα ωραιο αρθρακι για μια αλανα που οι περισσοτεροι εχουμε παει αλλα και για μια γνωμη παραπανω για το Z4M που σηζητηθηκε !
    https://4drivers.gr/driven/imoun-ki-...4-m-coupe.html
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

7. The Following 2 Users Say Thank You to Dermatis For This Useful Post:

pilot (11-06-15), zaharias (11-06-15)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΜΙΧΑΛΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    τσαμπα εφυγε το συγκεκριμενο!!απο τα πιο προσεγμενα που γνωριζω εγω!!
    Εξαρτάται τι θεωρεί προσεγμένο και καλο ο καθένας.

Το συγκεκριμένο είχε ένα καλο μοτερ αλλά ήθελε αρκετά μαζέματα (για να γινει τουλάχιστον όπως το θέλω εγω).

Σίγουρα είχε αρκετά πλεονεκτήματα. Να το χαρεί και να το ευχαριστηθεί αυτός που το πηρε.
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Στα 10Κ ηταν λογικο και επομενο να φυγει. Τσαμπα δεν ηταν αλλα ηταν σε αρκετα χαμηλη τιμη για την κατασταση του. Αυτο το τσαμπα εχω βαρεθει να το ακουω. Το 2010 πουλαγε καποιος στα 30...τσαμπα το δωσε, το 2011 στα 25 ακουγα παλι τσαμπα το εδωσε, το 2013 που εδωσα το δικο μου στα 15 παλι ακουγα τσαμπα το εδωσα.

Αυτες ειναι οι τιμες πανω-κατω και ετσι εχουν διαμορφωθει οχι απο τους πωλητες αλλα απο τους εν δυναμει αγοραστες στην συγκεκριμενη χρονικη περιοδο. Ολοι θελουν να πουλησουν ακριβα και να αγορασουν φτηνα. Αυτο δεν γινεται. Σποραδικα παρουσιαζονται καποιες εξαιρεσεις του κανονα, οι λεγομενες ευκαιριες και αν ειμαστε τυχεροι υπαρχει πιθανοτητα να παρουμε ενα καλυτερο και πιο προσεγμενο αυτοκινητο στην διαμορφωμενη τιμη αγορας για την συγκεκριμενη χρονικη περιοδο.

Τωρα αν ο αλλος θελει να πουλησει το Ε46 Μ3 20Κ αυτο ειναι φυσικα δικαιωμα του. Δεν διαμορφωνει ομως αυτος την τιμη πωλησης του αυτοκινητου του.
    Σαν ενα παραδειγμα ακομη για το ποιος διαμορφωνει την τιμη αγορας κοιταξτε μια ματια στα Cayenne.Ενα αρκετα ακριβοτερο αυτοκινητο απο το Μ3 αλλα λογω της ελαχιστης ζητησης εχει διαμορφωσει τιμες χαμηλοτερες απο το Μ3 σαν μεταχειρισμενο. Ενα κατα τα αλλα καλο αυτοκινητο αλλα αρκετα παρεξηγημενο στην Ελλαδα με μηδενικη ζητηση λογω συνθηκων.

10. The Following 13 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

A8hnaios (11-06-15), BILL007 (11-06-15), chrisgiapz3 (14-06-15), Dimimav (11-06-15), diosak (11-06-15), farmgeo (11-06-15), ghost-rider (11-06-15), Lykouras (11-06-15), mark e92 (11-06-15), pilot (11-06-15), Thomelef (11-06-15), Vassilis ///M (11-06-15), zaharias (11-06-15)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Thumbs up

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στα 10Κ ηταν λογικο και επομενο να φυγει. Τσαμπα δεν ηταν αλλα ηταν σε αρκετα χαμηλη τιμη για την κατασταση του. Αυτο το τσαμπα εχω βαρεθει να το ακουω. Το 2010 πουλαγε καποιος στα 30...τσαμπα το δωσε, το 2011 στα 25 ακουγα παλι τσαμπα το εδωσε, το 2013 που εδωσα το δικο μου στα 15 παλι ακουγα τσαμπα το εδωσα.

Αυτες ειναι οι τιμες πανω-κατω και ετσι εχουν διαμορφωθει οχι απο τους πωλητες αλλα απο τους εν δυναμει αγοραστες στην συγκεκριμενη χρονικη περιοδο. Ολοι θελουν να πουλησουν ακριβα και να αγορασουν φτηνα. Αυτο δεν γινεται. Σποραδικα παρουσιαζονται καποιες εξαιρεσεις του κανονα, οι λεγομενες ευκαιριες και αν ειμαστε τυχεροι υπαρχει πιθανοτητα να παρουμε ενα καλυτερο και πιο προσεγμενο αυτοκινητο στην διαμορφωμενη τιμη αγορας για την συγκεκριμενη χρονικη περιοδο.

Τωρα αν ο αλλος θελει να πουλησει το Ε46 Μ3 20Κ αυτο ειναι φυσικα δικαιωμα του. Δεν διαμορφωνει ομως αυτος την τιμη πωλησης του αυτοκινητου του.
    Σαν ενα παραδειγμα ακομη για το ποιος διαμορφωνει την τιμη αγορας κοιταξτε μια ματια στα Cayenne.Ενα αρκετα ακριβοτερο αυτοκινητο απο το Μ3 αλλα λογω της ελαχιστης ζητησης εχει διαμορφωσει τιμες χαμηλοτερες απο το Μ3 σαν μεταχειρισμενο. Ενα κατα τα αλλα καλο αυτοκινητο αλλα αρκετα παρεξηγημενο στην Ελλαδα με μηδενικη ζητηση λογω συνθηκων.
    00000000000000000000000000000000000000000 σε όλα!

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zaharias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εξαρτάται τι θεωρεί προσεγμένο και καλο ο καθένας.

Το συγκεκριμένο είχε ένα καλο μοτερ αλλά ήθελε αρκετά μαζέματα (για να γινει τουλάχιστον όπως το θέλω εγω).

Σίγουρα είχε αρκετά πλεονεκτήματα. Να το χαρεί και να το ευχαριστηθεί αυτός που το πηρε.

Θα κανει παρέα στην υπόλοιπη συλλογή αυτοκινήτων απο Μ και όχι μονο παρκαρισμένο και καλοδιατηρημένο όπως του αρμόζει για τον συγκεκριμένο νέο κάτοχο του ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

13. The Following User Says Thank You to Christos 330 For This Useful Post:

zaharias (11-06-15)

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Συμφωνώ με τον Δημήτρη πρέπει να εχεις κ το μαρούλι έτοιμο ανα πάσα στιγμή.. Ευκαιρίες αν εχεις χρήμα υπάρχουν παντού την σήμερον ημέρα.!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

15. The Following User Says Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

zaharias (11-06-15)

Σελίδα 20 από 46 ΠρώτηΠρώτη ... 10181920212230 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP