ζητω συγγνωμη αλλα ημουν λιγο αγχωμενος γιατι ειχα στο μυαλο μου καποια πραγματα ασχετα και ξεχαστηκα ενω την ειχα βγαλει για να την παρω μαζι.Να ειστε σιγουροι οτι θα οργανωσουμε ακομη καλυτερη συναντηση η οποια θα ειναι πολυ πιο πολλα ατομα που θα ειναι και εγεγγραμενοι στο fans....
πραγματικα το αμαξι του alexM ειναι απο τα αμαξια που θα ηθελες να οδηγεις καθε μερα...αυτος ο θορυβος ειναι ακομη στα αυτια μου...
πραγματικα το αμαξι ειναι φοβερο και το εχει απιστευτα προσεγμενο.
σπυρο ο γιωργος ειναι σχεδον παντα μαζι μου οπου παω.. εχουμε παει μαζι και αθηνα στις αφιδνες για το πρωταθλημα drift, για κοντροβολτες για καφε για ποτο και για οτι μπορεις να φανταστεις... παρολο το νεαρο της ηλικιας του(15,5) οταν ειναι μαζι μου μπαινει παντου... ειναι φιλος παρολο που ειναι μικρος και επειδη και εγω οταν ημουν μικρος με εκαναν παρεα μεγαλα παιδια και μου αρεσε ετσι και εγω τον παιρνω μαζι και τον προσεχω σαν αδερφο μου.. φυσικα υπαρχει και εμπιστοσυνη απο την οικογενια του(εξαιρετοι ανθρωποι) προς το ατομο μου.
την επομενη φορα σου υποσχομαι αλεξη οτι θα ειναι καφες και μετα βολτα.. απλα εγιναν ολα λιγο συντομα και ηταν και η πρωτη γνωριμια οποτε δεν μπορουσα να προτεινω ενα μερος για καφε(δεν ηξερα αν ολοι θα αρκουνταν στα γουστα μου.. ειμαι λιγο κυριλε στα μερη που πινω καφε παρα την εμφανιση μου οταν παω βραδυνη βολτα με το αμαξι).. βεβαια τωρα θα μπορουμε να πηγαινουμε στο μαγαζι που δουλευω(πλεον)για καφε μιας και το επιπεδο όλων ειναι σοβαρο και ξερω οτι θα σας ταιριαξει...
αλεξη μην σε αγχωνει το αμαξι.. μικρος εισαι θα μαθεις..χαχαχαχα.. πλακα κανω.. ειμαι σιγουρος οτι για να το εχεις το πας πολυ καλυτερα απο οσο πιστευεις.. δεν φανηκες και χτεσινος και το ματι μου εμενα κοβει... ειναι τσακιρικο που λεμε..χαχαχα
υ.γ σπυρο βρηκα μαλλον τον μετρητη απο το Μ3 και αυριο θα τον εχω.. κατα πασα πιθανοτητα την επομενη φορα θα εχουμε και show by patriNOS με την γρια μου να γυρναει ασχημα αν ειναι παραωρα και ερημικο μερος...