-
αχωνευτο αμαξι το z4 m....προσωπικα ουτε καν αισθητικα μ αρεσει...δεν το εχω οδηγησει αλλα γενικα τα ζ4 δεν μ αρεσουν....δεν θα το χαρακτηριζα καν hooligan car....μπορεις να τρομαξεις τον εαυτο σου με σαφως λιγοτερα λεφτα....και να πας το ιδιο γρηγορα πιο ευκολα...και εξισου με το πλαι με ενα cayman...το οποιο ειναι σαφως καλυτερο αμαξι....εμενα το z4 m μου θυμιζει πολυ την κακη ιστορια των z της bmw...που ηταν λιγο ομορφα και απο κει και περα spare parts απο παντου.....και οτι δουλεψει....
και να φερω και παραδειγμα....δεν μπορει μια mazda να προσφερει ενα αμαξι σαν το mx5 που ειναι εξαιρετικο driver's car...παρα την τρομακτικη ελλειψη δυναμης...και ολοκληρη bmw να μην μπορει να φτιαξει ενα αυτουσιο μοντελο...με δικο του χαρακτηρα...με εξαιρετο μοτερ..και το αμαξι να μην ειναι απλα τελειο...ειναι οι κλασικες γυφτιες που κανει η εταιρια μας...που πολλες φορες εχουν δουλεψει τρελλα, βλεπε 1m, και αλλες φορες καθολου....,βλεπε z3 m.....
ταπεινη μου αποψη παντα τα παραπανω και αν ημουν στην θεση του ζαχαρια θα οδηγουσα ενα...αλλα δεν νομιζω οτι θα μου κλεβε την καρδια....
-
The Following 2 Users Say Thank You to nik200 For This Useful Post:
dionisisM3 (10-06-15), EVERGET (10-06-15)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP