Θα συμφωνησω και εγω σε αυτα που λες. Τα διαφορα 'πειραγμενα' με την εννοια που τα εννοεις, χωρις καμια μελετη και σε συνεργεια της πλακας εχουν τα παραπανω αποτελεσματα που αναφερεις. Τι να προτοθυμηθω: πιστονια κατεβασμενα στον τορνο, ανοιγμενα λουκια πιστονιων για διαφορετικα ελατηρια, ανοιγμα μπιελας για να χωρεσει μεγαλυτερος πυρος πιστονιου, τοποθετηση μεταλλων χωρις τις σωστες ανοχες και παει λεγοντας.
Αυτη δυστυχως ειναι η Ελληνικη πραγματικοτητα για τα 'φτιαγμενα' οπως αποκαλεις μοτερ οποτε εχεις και τα αντιστοιχα και πολλες φορες δυσαρεστα και αμφιβολα αποτελεσματα.
Η δικια μου περιπτωση, μιας και που αναφερεσαι σε αυτη δεν εχει να κανει με αυτο ακριβως το φαινομενο. Ενα bolt on κιτ χωρις καμια παρεμβατικη μη αναστρεψιμη μετατροπη που οπως αποδειχτηκε, καθως εκανα με αυτο περι τα 20-25κ χιλιομετρα δεν προκαλεσε καμια αστοχια. Ουτε καν στο πατωμα. Ενα κιτ που δουλεψε απο την πρωτη μερα που τοποθετηθηκε χωρις το παραμικρο προβλημα μεχρι την ημερα που πουληθηκε, γιατι υπηρχε μια τεχνογνωσια πισω απο το κιτ και δεν ηταν στο ποδι. Να σου υπενθυμισω αλλες αποπειρες εδω στην Ελλαδα για Ατμο βελτιωση σε σοβαρο βαθμο, δεν ειχαν τοσο καλα αποτελεσματα και μαλιστα μετα απο μεγαλη προσπαθεια και ταλαιπωρια για να δουλεψουν σωστα.
Και μιας που αναφερομαστε στα Μ3, το τι θα αγοραζε ο καθενας και με ποια κριτηρια ειναι δικαιωμα του. Θα συμμεριζομουν την αποψη σου αν δεν ειχα δει στοκ Μ3 να ανατιναζονται. Αλλα ειναι κατι δυστυχως που το βλεπω συνεχως.
Και οσο παλιωνει αυτο το αυτοκινητο τα προβληματα θα αυξανονται συνεχως με διολου ευκαταφρονητα ποσα για την επισκευη τους.
Απο κει και περα αν ψωνισεις απο τον αφρο και εισαι και γνωστης, εχεις πιθανοτητες να βρεις ενα σχετικα καλο Μ3. Τωρα αν αξιζει να πληρωσεις τον αφρο 20Κ+ ειναι κατι που αφορα αυτον που θα τα σκασει. Κατ'εμενα δεν το αξιζει και αν ειναι να δωσεις αυτα τα χρηματα, υπαρχουν αλλες λυσεις σε αυτα τα λεφτα, οπως το 135.











Απάντηση με παράθεση