Σελίδα 8 από 14 ΠρώτηΠρώτη ... 678910 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 132

Θέμα: Δερματινο Σαλονι aftermarket

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν κάποιος ψάχνει για σωστή ΟΕΜ δουλειά στο σαλόνι του, τότε η απάντηση είναι μονόδρομος και ακούει στο όνομα Στέλιος Βρανάκης.
    Όλοι οι άλλοι είναι μακράν πίσω.
    συμφωνω!

Rides
    2

Προεπιλογή

γιατι ρε παιδες οι υπολοιποι δεν κανουν καλη δουλεια τι λετε τωρα?
    εμενα μου δειξε δουλειες και ειδα απο κοντα και φαραω ντυμενα με γερμανικη δερματινη και οι ραφες του ηταν εργοστασιο οπως και οι τριχρωμιες του...
    ασε που για δερμα ζηταει 700ε και οχι 1000 που μου ειχε ο πει ο βρανακης.
    δηλδ τι ο βρακανης βαζει ποιο ακριβο δερμα απο τους αλλους?σιγα...
    να σου δειξω το τιμονι μου που εφτιαξα με ναπα δερμα με τριχρωμη κλωστη με 80ε να παθεις πλακα σε ενα ρωσο...ο βρανακης ηθελε κατι 160ε δεν θυμαμαι...ολοι οι αλλοι δεν ειναι καλοι μαστορες δλδ? slow the much oil...

οσαν αφορα το θεμα της δερματινης μου ειπε πως μυριζουν οι κακης ποιοτητας δερματινες.
    αυτη ειναι Made in germany απαλη στην υφη και δειχνει οπτικα δερμα.
    οσον αφορα το αν καει παραπανω το καλοκαιρι λεει μικρη η διαφορα.
    και τωρα που εχω μαμα δερμα μαυρο αμα το αφησω παραλια αντε γεια μετα..
    για να μπω μεσα πρεπει να το ανοιξω και με το κλιμα κανα 10λεπτο και μετα μπαινω μεσα...οποτε μια η αλλη..το μαυρο τραβαει οτι και να ναι μου πε..αλλα το δερμα ειναι δερμα οκ..αλλο το ενα με το αλλο..αναλογως και την τσεπη του καθενος...εγω αμα μου δωσει εγγυηση 4 χρονια οτι δεν θα παθει τιπτ και δεν θα μυριζει με τη ζεστη κ.λ.π. εφοσον το ειδα και απο κοντα και μου αρεσε μαλλον για γερμανικη δερματινη με κοβω γιατι απο οκτωβρη θελω λαστιχα και ερχονται και αλλα..ασε που το αμαξι ειναι ηδη 19 ετων!! οποτε ποιος ο λογος.αντε καμια 10ετια να το χω ακομα και μετα ας το παρει ο γιος αμα το θελει να το κανει οτι θελει και οπως θελει...

e36 till death!
    its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).

3. The Following 6 Users Say Thank You to leo328 For This Useful Post:

chrisgiapz3 (08-06-15), diosak (08-06-15), georggge46 (08-06-15), katsaraios (08-06-15), Leonidas_E39 (08-06-15), Moufas E46 (08-06-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

To Χ3 μου πάντως που έχει μπέζ δερματίνη δεν μυρίζει με τίποτα , ακόμα και αφημένο κάτω από τον ήλιο το καλοκαίρι. Η δερματίνη δε , την οποία η BMW λέει Sensatec , δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα , μετά από 60000 κμ και 6 χρόνια τα καθίσματα είναι κυριολεκτικά σαν καινούρια.

5. The Following 2 Users Say Thank You to trueno For This Useful Post:

leo328 (08-06-15), Nino (08-06-15)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο leo328 Εμφάνιση μηνυμάτων
    γιατι ρε παιδες οι υπολοιποι δεν κανουν καλη δουλεια τι λετε τωρα?
    Συμφωνω ! Δεν υπαρχουν μονοδρομοι ... ψαξιμο θελει γιατι δεν ειναι εποχη να πετας αεριτζιδικα λεφτα για την ιδια δουλεια ...
    bbs rules ....

7. The Following 2 Users Say Thank You to georggge46 For This Useful Post:

leo328 (08-06-15), Moufas E46 (08-06-15)

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο trueno Εμφάνιση μηνυμάτων
    To Χ3 μου πάντως που έχει μπέζ δερματίνη δεν μυρίζει με τίποτα , ακόμα και αφημένο κάτω από τον ήλιο το καλοκαίρι. Η δερματίνη δε , την οποία η BMW λέει Sensatec , δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα , μετά από 60000 κμ και 6 χρόνια τα καθίσματα είναι κυριολεκτικά σαν καινούρια.

Αυτό ακριβώς ισχύει!
    Άλλη η εργοστασιακή δερματίνη sensatec η οποία δεν μυρίζει καθόλου και άλλο η βρωμιαρέικη δήθεν δερματίνη του κυρ Μήτσου από το πουθενά...
    Detailing Madness

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο georggge46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συμφωνω ! Δεν υπαρχουν μονοδρομοι ... ψαξιμο θελει γιατι δεν ειναι εποχη να πετας αεριτζιδικα λεφτα για την ιδια δουλεια ...

Την φτηνή δουλειά ειδικά σε δέρματα θα την διπλοπληρώσεις. Εξάλλου BMW πήρες με ότι και αν συνεπάγεται αυτό...
    Detailing Madness

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Την φτηνή δουλειά ειδικά σε δέρματα θα την διπλοπληρώσεις. Εξάλλου BMW πήρες με ότι και αν συνεπάγεται αυτό...
    Δεν λεμε να πας στον πρωτο τυχοντα επειδη σου εδωσε την χαμηλοτερη τιμη ... Θελει ψαξιμο και να δεις δουλειες . Υπαρχουν και σωστοι επαγγελματιες που εχουν προσαρμοσει τις τιμες τους με την εποχη ! Και το οτι εχω BMW δεν σημαινει οτι θα δινω αεριτζιδικα λεφτα σε καποιους [το εκανα καποτε ...] , ειδικα αυτη την εποχη και ειδικα σε ενα αυτοκινητο που τα εχει τα χρονακια του ...
    bbs rules ....

11. The Following 3 Users Say Thank You to georggge46 For This Useful Post:

katsaraios (08-06-15), mark e92 (08-06-15), trueno (08-06-15)

Rides
    1

Question

Δηλαδή επειδή έχεις BMW κάτι που κοστίζει Χ ευρώ θα πρέπει να το πληρώσεις 2Χ;
    Βρε καλά μας κάνουν, σκίστε μας, μας αρέσει, έχουμε BMW και γουστάρουμε να μας τον πιάνουν
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

13. The Following 7 Users Say Thank You to DaywalkeR For This Useful Post:

chrisgiapz3 (08-06-15), georggge46 (08-06-15), Leonidas_E39 (08-06-15), mark e92 (08-06-15), Nino (08-06-15), nuovo.. (08-06-15), pilot (09-06-15)

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DaywalkeR Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδή επειδή έχεις BMW κάτι που κοστίζει Χ ευρώ θα πρέπει να το πληρώσεις 2Χ;

Βρε καλά μας κάνουν, σκίστε μας, μας αρέσει, έχουμε BMW και γουστάρουμε να μας τον πιάνουν

Μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι γράφω και πώς το γράφω...
    Αν θες να έχεις αμάξι ΑΨΟΓΟ σε όλους τους τομείς και ειδικά σε σαλόνι, τότε ναι πρέπει να τα σκάσεις. Εξάλλου θες και βάζεις δερμάτινο, δεν σε υποχρέωσε κανείς...
    Detailing Madness

Rides
    1

Προεπιλογή

Μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι γράφω και πώς το γράφω...
    Αν θες να έχεις αμάξι ΑΨΟΓΟ σε όλους τους τομείς και ειδικά σε σαλόνι, τότε ναι πρέπει να τα σκάσεις. Εξάλλου θες και βάζεις δερμάτινο, δεν σε υποχρέωσε κανείς...
    Και να σε ξαναρωτήσω το "Εξάλλου BMW πήρες με ότι και αν συνεπάγεται αυτό..." σημαίνει ότι πρέπει να πληρώνουμε διπλά λεφτά για να κάνουμε κάτι στο αμάξι μας; Νομίζεις ότι τα BMW εξακολουθούν να είναι premium; Όταν τα περισσότερα αυτοκίνητα BMW που είναι στον δρόμο αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα κοντεύουν ή ξεπερνούν την δεκαετία;
    Μην τρελλαθούμε κιόλας. Σαν έναν αντιπρόσωπο Μεσερντέ που ήθελε να μου πουλήσει 74αρα απλή μπαταρία στα 300ευρώ επείδή
    "Ε είναι MERCEDES φίλε μου"
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

16. The Following 5 Users Say Thank You to DaywalkeR For This Useful Post:

chrisgiapz3 (08-06-15), giannis_compact (08-06-15), katsaraios (08-06-15), Leonidas_E39 (08-06-15), pilot (09-06-15)

Σελίδα 8 από 14 ΠρώτηΠρώτη ... 678910 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP