chrisgiapz3 (19-03-15), diosak (08-06-15), leo328 (19-03-15), Vassilis ///M (19-03-15), Βασιλης (07-06-15)
george εσενα θα σε χρειαστω αν μενεις αθηνα...
πραγματι σαν δουλεια σου ειχε κανει εξαιρετικη...αυτη να φανταστω η φωτο ειναι πριν 6 χρονια ε?πες μου οτι ειναι προσφατη και εφυγα...χαχα
κανονικο δερμα ειναι αυτο 100% ετσι?οχι ναπα?
θα σου στειλω με π.μ. το mail μου και το τηλ μου να μιλησουμε για να μην μαμαω το thread..![]()
![]()
e36 till death!
its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).
Απλο δερμα ειναι , οχι ναπα . Το σαλονι ακομα ειναι σε εξαιρετικη κατασταση με μονο θεματακι οτι στο καθισμα του οδηγου το δερμα εχει μαλακωσει λιγακι σε σχεση με την αρχικη κατασταση ... πτεσμα δηλαδη ... Ναι , Αθηνα ειμαι !
leo328 (19-03-15)
λοιπον οι τιμες εχουν ως εξης για καθισματα+τεμπελη κομπλε με τριχρωμιες της Μ: (ε36 m-pack).
- δερματινη look ναπα 400ε.
- ναπα δερμα η' κανονικο 100% 650ε.
ακουω γνωμες...
αξιζει να δωσω τα +250ε για 100% δερμα η' να βαλω δερματινη που ειναι πιο φτηνη και δεν χρειαζεται και συντηρηση και να τα φαω σουβλακια τα 250??
e36 till death!
its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).
η δερματινη θα μυριζει ψαριλα μολις καει το καλοκαιρι
οποτε ξεχνα τα σουβλακια
leo328 (05-06-15)
Η δερματίνη είναι και ποιο φθηνή στις επισκευές......
Γνώμη μου,
πές του να σου κάνει όλα τα μεσαία δέρμα, ότι και αν είναι αυτό,
και δερματίνη όλα τα πλαϊνά που δεν έρχονται σε επαφή με το σώμα.
Έτσι κ θα ρίξεις το κόστος,
και θα ευχαριστηθείς το σαλόνι σου για περισσότερα χρόνια.
alexm (05-06-15), Konstantinos E60 (05-06-15), leo328 (05-06-15)
thanks για τις συμβουλες παιδια...
το αμαξι ειναι μωβ σκουρο (viollet metallic) και εχει μαυρο ολο το εσωτερικο.
θα το κανω με τριχρωμιες Μ.
να τα κανω παντου μαυρα τα καθισματα η' αμα βαλω μωβ σκουρο δερμα στη μεση θα φαινεται ακυρο καθοτι και οι πορτες ειναι ολες μαυρες??
(δεν ντυνονται τα κεντρα ειναι απομιμηση δερματος στη μεση απο το εργοστασιο με τα τετραγωνα για τους αεροσακους στις μπροστα).
υ.γ. καλη φαση αυτο το μισο δερμα-μισο δερματινη.δεν το ειχα σκεφτει...και θα πεσει το κοστος (σε σχεση με το full δερμα) και θα εφαπτομαι με το δερμα κυριως και αμα χαλασει κανα πλαινο (αυτα φθειρονται κυριως) αλλαζεις ολο το κομματι οικονομικα καθοτι ειναι φτηνη η δερματινη..θα τον ρωτησω και για αυτο κοστος να τα βαλω κατω...![]()
e36 till death!
μου ειπε οτι μετα απο 2 χρονια θα αλλαξει αποχρωση το δερμα στη μεση και θα γινει σαν διχρωμια με την δερματινη στο πλαι που δεν αλλοιωνεται η αποχρωση της...
να βαλω 2 διαφορετικα χρωματα παλι στα καθισματα δεν παιζει γιατι ολα ειναι μαυρα ακομα και τα πανελ στις πορτες (που δεν ντυνονται) οποτε το να βαλω χρωμα μωβ σκουρο στο πλαι (και καλα απο το χρωμα του αυτοκινητου εξωτερικα) και μαυρο στη μεση (για να ειναι ιδιο με τις πορτες βαση Oem λογικης) δεν θα ναι ακυρο??
επισης ακουσα απο πολλους οτι με την δερματινη κρυωνεις πιο πολυ το χειμωνα και ζεστανεσαι πιο πολυ το καλοκαιρι σε σχεση με το καθαρο δερμα.
ισχυει??? αν ανι προτιμω να δωσω 250ε και να μην βλαστιμαω μετα..
υ.γ. ευχαριστω ολους για τις ιδεες-αποψεις-βοηθεια..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leo328 : 07-06-15 στις 17:52
e36 till death!
Αν κάποιος ψάχνει για σωστή ΟΕΜ δουλειά στο σαλόνι του, τότε η απάντηση είναι μονόδρομος και ακούει στο όνομα Στέλιος Βρανάκης.
Όλοι οι άλλοι είναι μακράν πίσω.
Detailing Madness
Εντυσα πριν 3 χρονια στην Ηλιουπολη στον Αγγελικακη μαγαζι χρονων με φοβερες δουλειες και τιμιες χρεωσεις και πιστευω οτι ειναι παρα πολυ καλος και αξιολογος εφαμιλλος "μεγαλυτερων" ονοματων ....
Κατω απο τ' αυλακι