Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 459

Θέμα: Μ3 Ε46 Coupe γνήσιο!!!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    thrakomakedones athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    προσωπικά θεωρώ λάθος επιλογή το συγκεκριμένο αμάξι πλέον, ειδικά αν ξεπερνάει τα 10κ βία βία τα 12κ...

πάρε ένα αμάξι να κυκλοφορείς σαν άνθρωπος και πάρε και ένα χρέπι 36άρι να κάνεις την πλάκα σου. εγώ εχω αναθεωρήσει πολλά πλέον. το 46άρι το Μ3, μόνο πονοκέφαλο μπορεί να σου φέρνει μετά απο 10 και τουλάχιστον χρόνια πάνω στους δρόμους γράφοντας χιλιόμετρα.
    γιατι το λες αυτο , σιγουρα πολλα τα θεματα που εμφανιζουν , αλλα πιστευω οτι τα χρονια που διανυουμε ειναι τα τελευταια που μπορει να βρει καποιος καλο 46αρι Μ και να το κρατησει σε καλη κατασταση . λιγα πλεον τα Μ3 που εχουν λιγοτερους απο 2 ιδιοκτητες και να ειναι συνεπεις με το αμαξι τους . ο μονος λογος που ξενερωσα οταν εδωσα το μπλε μ3 μου ειναι οτι καποια στιγμη θα ξαναπαρω Μ3 46 μολις μεγαλωσουν τα παιδια μου. αλλα ΠΟΤΕ δεν θα καταφερω να παρω ενα Μ3 που να ειμαι δευτερος ιδιοκτητης και να το εχω στην κατασταση που ειχα εκεινο .
    για μενα ειναι τελευταια ευκαιρια για οποιον θελει καλο 46 και μετα να το παντρευτει .

2. The Following 2 Users Say Thank You to dionisisM3 For This Useful Post:

diosak (02-06-15), HLIAS - E36 (04-06-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP