Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 4117

Θέμα: Τι καινούργιο προσθέσατε στη BMW σας μέρος 4ο

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Οι βαλβιδες είναι όλα τα λεφτα, τις εχω βαλει και σε φιλο και στο δικο μου RAV4. Τις εχουμε μηνες και δεν εχουμε κανενα πρόβλημα. Το βιδακι που προεξέχει αποτρεπει τους κλεφτες γιατι δειχνει ότι είναι αντικλεπτικές βαλβιδες!
    να ξερετε ότι εκανα μεγαλη ερευνα διαδικτυακης αγορας για όλα που σας παρουσιασα και ειναι οι καλύτερες δυνατες τιμες σε όλους τους συνδεσμους που σας γραφω
    Η αεροτομή υπήρχε και φθηνοτερα το ίδιο σχεδιο αλλα όχι με τα κορυφαια χρωματα και βερνικια Sandox και ειχαν προειδοποίηση εκ των προτερων ότι δεν μπορουν να πετυχουν το άσπρο χρώμα! Ενώ από κει που το πηρα λόγω καλής ποιοτητας χρωματος, δεν ειχαν τέτοιους περιορισμούς και πραγματι πέτυχαν το χρωμα
    Υπήρχε και παμφθηνη, βαμμενη στο χρωμα του αμαξωματος αλλά μαλακη:
    https://www.ebay.com/itm/27150756063...%3AMEBIDX%3AIT
    Ετσι στη μεταφορα την λυγιζουν και ραγίζουν το χρωμα. Μου την χαλασανε 2 φορες και το ειδα πριν την παραλαβω, οπως ηταν η συμβουλη του πωλητη. Οποτε τελικα πηρα τα λεφτα μου πίσω και τις δυο αποτυχημενες φορες. Μα φταινε κιόλας, εντελως μάπα συσκευασια, δυο κομματια, κολλημένη σε ένα σημειο με ταινια με σκοπο να λυγίζει ώστε να καταστρεψει την αεροτομή. Αυτοκτονικη συσκευασία!

2. The Following 2 Users Say Thank You to anton For This Useful Post:

BILL007 (31-05-15), mark e92 (02-06-15)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP