εγω το ειχα στην κατοχη μου απο το 2008 εως το 2014 , πραγματικα 6 χρονια συμβιωσης , δεν το βαρεθηκα ουτε για μια μερα . και πιστευω οτι με Μ3 46 ΘΑ ΓΕΡΑΣΩ μια μερα .
βεβαια ολα ειναι θεμα γουστου !
εγω το ειχα στην κατοχη μου απο το 2008 εως το 2014 , πραγματικα 6 χρονια συμβιωσης , δεν το βαρεθηκα ουτε για μια μερα . και πιστευω οτι με Μ3 46 ΘΑ ΓΕΡΑΣΩ μια μερα .
βεβαια ολα ειναι θεμα γουστου !
Βασιλης (23-10-15)
και εσύ αρκετά χρόνια. εγώ απο το 07 μέχρι και τέλη του 14 που μου το φάγανε. φοβερό αμάξι, δεν λέω, αλλά μέχρι εκεί πλέον. σκοπός είναι να κοιτάμε πάντα μπροστά και ποτέ πίσω. τώρα...αν κάποτε έχω πολλά λεφτά, ίσως και να ξαναέπαιρνα ένα, απλά για να κάνω την πλάκα μου. αλλά αμάξι για να κυκλοφορώ και να κάνω τις δουλειές μου, με τπτ.
sympether with chiefτης
αυτό είναι το μόνο σίγουρο. απο εκεί και πέρα, αν θα έπαιρνα Μ3, θα έπαιρνα απλά για να το διαλύω χωρίς να το σκέφτομαι. με λίγα λόγια δεν υπήρχε περίπτωση να κυκλοφορώ με αυτό. ούτε να κάνω ταξίδι. ούτε να πάω για ψώνια. ούτε να κάνω βραδυνη έξοδο.
θα το είχα κοτέτσι για να σπάω πλάκα. και αυτό πάλι, θα έπρεπε να έχω λεφτά για πέταμα. γενικά, θα προτιμούσα να πάρω ένα 36άρι, οπου εκεί δεν θα με ενδιέφερε ούτε καν στο παραμικρό το τι θα πάθει.
sympether with chiefτης
ΧΙΟΣ-CHIOS
zaharias (02-06-15)
για ξεκαυλωτήρι ψάχνεις δλδ. σωστά?
sympether with chiefτης
Δεν ειμαι κανενας καφτης, απλα το γουσταρω.. φτιαχνομαι με τον ηχο, το λουκ κτλ.. και το 330 το χαζευα καθαρο στο γκαραζ και το χαιρομουνα.. και μολις υπηρχε χρονος το εβγαζα για κανα παντηλικι.. αυτο.. αντε και κανα ταξιδι 1 φορα το χρονο εκτος νησιου και καλα ειναι.. αυτη ειναι η χρηση που του κανω..
Απλα σκεφτομαι να βρω ενα φτηνο με μια καθαρη καροτσα τουλαχιστον (εννοειται πως αν εχει βαψει ενα φτερο, ενα προφυλακτηρα δεν με νοιαζει, τιποτα πιο χοντρο να μην εχει) και προληπτικα να ασχοληθω με τα μηχανικα κλασικα κουσουρια του S54 να εχω μετα το κεφαλι μου ησυχο..
Να ειναι 10ετιας χωρις φορο πολυτελειας κτλ και θα ειμαι μια χαρα..
Φοβαμαι το ακριβο/καλο μην βγει.. ακομα πιο ακριβο..
ΧΙΟΣ-CHIOS
dark knight (02-06-15), diosak (02-06-15), Vassilis ///M (06-09-15)
ζαχαρια...
αν παρεις συμπιεσεις-test vanos...ψαξεις το αμαξωμα εξονυχιστικα...το αμαξι να ειναι οπως βγηκε απο το εργοστασιο-μαμα-χωρις καγκουριες...ψαξεις ασφαλιστικες...και τσεκαρεις και τα χιλιομετρα...και αν εχει αλλαξει μεταλλα...δεν θελει κατι αλλο....
αυτο ειναι το m3 e46 σε 5 γραμμες....
Vasilis M3 (02-06-15), zaharias (02-06-15)
Για τον ΦΠ μην είσαι και τόσο σίγουρος πάντως μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις της κυβέρνησης.
Καλή επιτυχία στην εύρεση. Γνώμη μου πάρε ένα μηχανικά καλό που να πληρεί τα βασικά και φτιαξτο από την αρχή. Αν το αμάξι μηχανικά είναι καλό, θέλεις 1000 για καινούριο σαλόνι και άλλα 1500 για βάψιμο. Βάλε και ένα χιλιάρικο για ένα τέλειο σέρβις που να καλύπτει τα πάντα και είσαι έτοιμος.
Με αυτά, βρες ένα με κάνα δεκαρικο και ας έχει και 250κ χιλιόμετρα. Με 13κ θα έχεις αμάξι άψογο.
Γνώμη μου επίσης είναι το να πάρεις χειροκίνητο. Ωραίο το σειριακό, ξεκούραστο, γρήγορο, αλλά βγάζει βλάβες και σου σπάει τα νεύρα. Ιδίως όταν η πιο φτηνή κοστίζει 700¤. Είναι μετά και το γεγονός ότι με τον συμπλέκτη θα βγάλεις πιο καλά γούστα. Εγώ αν αγόραζα πάντως, χειροκίνητο θα έπαιρνα και ένα σορτ σιφτ.
sympether with chiefτης