Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 2308

Θέμα: τέλη κυκλοφορίας - έκτακτη εισφορά - κατάθεση πινακίδων ΙΙ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Χριστοφορε δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης. Και εγώ συμφωνώ μαζί σου στο αυτό ειναι, το καταπίνω και πληρώνω εφόσον μπορώ. Έστω και με πίεση. Αφού δεν στερείς πράγματα και είσαι σε όλες τις υποχρεώσεις οκ.

Εδώ το θέμα ειναι άλλο όμως. Διαφωνώ μαζί σου στο γεγονός ότι προσπαθείς να βρεις έστω και το παραμικρό δίκιο σε κάτι που ειναι παντελώς παράλογο, άδικο, ληστεία.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Athens/ Κορυδαλλός
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χριστοφορε δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης. Και εγώ συμφωνώ μαζί σου στο αυτό ειναι, το καταπίνω και πληρώνω εφόσον μπορώ. Έστω και με πίεση. Αφού δεν στερείς πράγματα και είσαι σε όλες τις υποχρεώσεις οκ.

Εδώ το θέμα ειναι άλλο όμως. Διαφωνώ μαζί σου στο γεγονός ότι προσπαθείς να βρεις έστω και το παραμικρό δίκιο σε κάτι που ειναι παντελώς παράλογο, άδικο, ληστεία.
    Δεν σου είπα ότι δεν είναι! πιο πάνω γράφω τα γούστα πληρώνονται..
    Το εγώ πήρα ένα ταπεινό αμάξι 4000 κυβικά για να νιώθω ασφάλεια και όχι γιατί απλά ρε φίλε μου αυτό γουστάρω. Ρε φίλε πήρα masserati γιατί έτσι θέλω.Δεν θέλω να πληρώνω γιατί το πήρα μόνο για την κ@@@@ μου και θα πληρώνει ο οικοδόμος που πάει 50 χλμ μακρυά περισσότερα σε τέλη με τον κουβά του. Αυτό δεν καταλαβαίνω.

Την λογική ανθρώπων που τους λες έχεις ένα πάρα πολύ καλό αμάξι αλλά το ξέρεις είναι το ματσ μην λες γτ πληρώνεις.. είναι επιλογή σου. Μην λες ότι το πήρες για ασφάλεια γτ το ίδιο σκαρί με λιγότερα κβ την ίδια ασφάλεια έχει.

Και η χώρα πάει πίσω από μεγαλό λαμόγια που και αυτοί βρίσκουν δικαιολογίες να μην πληρώνουν τα γούστα τους και μετά από τον απλό κοσμάκι που αυτός με τν σειρά του δεν τους δινει μια μούτζα.

3. The Following 2 Users Say Thank You to Christopherk For This Useful Post:

DENNIS E46 CABRIO (27-05-15), Βασιλης (07-07-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP