Σελίδα 154 από 231 ΠρώτηΠρώτη ... 54104144152153154155156164204 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1.531 έως 1.540 από 2308

Θέμα: τέλη κυκλοφορίας - έκτακτη εισφορά - κατάθεση πινακίδων ΙΙ

Περιοχή
    Athens/ Κορυδαλλός
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stefm5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ο πατέρας μου και ο κάθε πατέρας έχει δικαίωμα να πάρει οτιδήποτε γουστάρει αρκεί να επικρατεί φορολογική δικαιοσύνη.
    το βάρος της βενζίνης το ρυθμίζει ο καθένας σύμφωνα με τα χιλιόμετρα που κάνει. και δικαιωμά του να κάνει 50χλμ το χρόνο.
    θα μπορούσα να σας πω κόψτε το τσιγάρο μάγκες γιατί σας κοστίζει πολύ και πιπιλάτε καραμέλες, αλλά δικαίωμά σας.
    ελευθερία και δικαιοσύνη αν θέλουμε να πάμε μπροστά ως κοινωνία. (σιγά μην πάμε)
    Πάλι στα λόγια μου είσαι. Θέλω να καπνίζω και πληρώνω το πακέτο 4¤ δεν είμαι αναγκασμένος να το κάνω. Θέλω να καβαλάω Μ5 και τα σκάω αλλιώς παίρνω κουβά και πάλι πάω όπου και με το Μ5.

Ο άλλος που παίρνει μεροκάματο και πρέπει να κάνει 100χλμ την μέρα για να πάει στην δουλειά με τον κουβά του δεν θα πληρώνει την Κ@υλα του πατέρα μου που θέλει Μ5 για να παει την γριά την μάνα μου για καφέ στο σουνιο

Rides
    1

Προεπιλογή

ρε φίλε μιλάμε για ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
    δικαιοσύνη σημαίνει ότι φορολογούμαι σύμφωνα με το εισόδημά μου και όχι σύμφωνα με αυτό που ΜΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ ως εισόδημα. επίσης κάθε αντικείμενο φορολογείται σύμφωνα με την τρέχουσα αξία του είτε είναι σπίτι είτε αυτοκίνητο είτε πίνακας ζωγραφικής.
    η κατανάλωση πληρώνεται αναλογικά με τη χρήση είτε είναι βενζίνη είτε τσιγάρο είτε ποτό ειτε τέλη κυκλοφορίας.
    την αμερική ψάχνουμε;

όταν θέλω Μ5 την πληρώνω στην βενζίνη. οι φόροι που της αναλογούσαν ως καινούρια ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ.

3. The Following 5 Users Say Thank You to stefm5 For This Useful Post:

chrisgiapz3 (27-05-15), Lykouras (26-05-15), pilot (26-05-15), vagmag (26-05-15), Ε91 (26-05-15)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Christopher 325Ci E46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όχι δεν φταίει αλλά μην μου πεις ότι ένα Μ5 είχε ποτέ οικονομικά τέλη και λοιπά;

Το κλάμα έρχεται από αυτούς που λένε ΟΟΟΟΟ Μ3-Μ5-porsche με 10,000 ας το πάρω να κάνω το κομμάτι μου.
    Δεν νομίζω ότι πολλά μέλη από εδώ μέσα που έχουν την δυνατότητα για τέτοια αυτοκίνητα να μην ξέρουν ότι είναι στόχος τα αυτοκίνητα τους ή με το που μπήκε ο φόρος να τα σκοτώσανε γιατί δεν είχαν να πληρώσουν.

οι τιμές έφτασαν εκεί που είναι γιατί βγήκαν στην αγορά αυτοκινητα τα οποία δεν είχαν να τα πληρώσουν.

Βαγγέλη συγνώμη αλλά θα χρησιμοποιήσω το όνομα σου, θα έδινε το Μ5 για 30,000 σου λέω εγώ; ακόμη θα γέλαγε αν του το έλεγες.
    φίλε μου τα έχεις μπερδέψει λίγο. υπάρχει τιμολόγιο αγοράς και κόστος συντήρησης. αυτά, μόνο στην μπανανία περνάν στο ντούκου και δεν τα κοιτά κανείς.

αν ο άλλος θέλει να δώσει 10κ που μάζευε 3 χρόνια για ένα Μ3 και το κινεί 2 φορές το μήνα, έστω και για να κάνει το κομμάτι του, δεν μπορεί να τον φορολογείς για κοντά 90κ που είχε κάποτε.

δεν είναι λογικό. όπως λογικό δεν ήταν και το προηγούμενο καθεστώς. το μεγαλύτερο έγκλημα που γίνεται με τα αυτοκίνητα, εφόσον θέλουν να τα φορολογούν, είναι το ότι δεν υπάρχει καθεστώς απόσβεσης. να πέφτει δλδ η αξία του χρόνο με τον χρόνο μέχρι που να μηδενίζει. εμείς για παράδειγμα, τα μηχανήματα μας μετράνε αποσβέσεις απο την ημέρα που αγοράζονται. κάθε χρόνος που περνάει χάνουν 15% της αξίας τους και υπολογίζεται κάθε χρονιά η καινούρια αξία. 100κ μηχάνημα, την επόμενη περνά για 85κ κοκ.

αυτό το καθεστώς πρέπει να υπάρχει ΚΑΙ στα αυτοκίνητα, εφόσον θέλουν να τα υπολογίζουν βάση της αξίας τους.

απο την άλλη, πόσο παραπάνω νομίζεις ότι πληρώνει ένας κάτοχος Μ3 Ε46 σε σχέση με έναν που έχει ένα 320? πολύ μικρή η διαφορά. όταν στην τιμή αγοράς λοιπόν είναι και τα 2 πάρα πολύ κοντά, γιατί πρέπει να φορολογείτε παραπάνω αυτός που πείρε το Μ3?

τώρα αν ρωτάτε εμένα, εγώ πιστεύω ότι θα βγεί το κοστούμι σε μέσο όρο, σύμφωνα με τρέχουσες τιμές αγοράς. ειδάλως, μιλάμε για το μεγαλύτερο κύμμα καταθέσεων που έγινε τα τελευταία 6 χρόνια. και εξηγούμαι, υπάρχουν Ε36 318 που έχουν αγοραστεί καινούρια, φουλ έξτρα, με 12-13 μύρια και αντίστοιχα 320 με 15-17. αν βάλεις δεν και το παραπάνω της εισφοράς επειδή είναι και 20ετίας, μπορείς να καταλάβεις το τι έχει να γίνει. γι'αυτό λοιπόν, θεωρώ ότι δεν πρόκειτε να υπολογιστούν με τις αρχικές τους τιμές. θα είναι ότι πιο τρελό έχει ψηφιστεί στην ιστορία της μεταπολίτευσης πάνω στα αυτοκίνητα.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

5. The Following 4 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

chrisgiapz3 (27-05-15), Leonidas_E39 (26-05-15), pilot (26-05-15), vagmag (26-05-15)

Περιοχή
    ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολύ χαίρομαι για όσους πιάστηκαν κοροίδα και τους πίστεψαν!
    Τώρα ήρθε η ώρα να πληρώσουν το τίμημα της βλακείας που τους δέρνει...
    Το κακό είναι ότι βλακεία τους όμως καταλήγει πάλι στις τσέπες μας..

https://www.airtrans.gr

"Μην έρχεσαι ποτέ σε λεκτική αντιπαράθεση με έναν βλάκα...
    Θα φέρει την συζήτηση στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας..."

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stefm5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ρε φίλε μιλάμε για ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
    δικαιοσύνη σημαίνει ότι φορολογούμαι σύμφωνα με το εισόδημά μου και όχι σύμφωνα με αυτό που ΜΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ ως εισόδημα. επίσης κάθε αντικείμενο φορολογείται σύμφωνα με την τρέχουσα αξία του είτε είναι σπίτι είτε αυτοκίνητο είτε πίνακας ζωγραφικής.
    η κατανάλωση πληρώνεται αναλογικά με τη χρήση είτε είναι βενζίνη είτε τσιγάρο είτε ποτό ειτε τέλη κυκλοφορίας.
    την αμερική ψάχνουμε;

όταν θέλω Μ5 την πληρώνω στην βενζίνη. οι φόροι που της αναλογούσαν ως καινούρια ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ.
    χχαχα εχει συζητηθει κατα κορον τα τελευταια 30 χρονια!
    (μαλλον προς το χειροτερο!)

Εγω με φιλους-γνωστους-καναμε αυτες τις συζητησεις πριν 10-20 χρονια..!

Οι παλαιότεροι θα θυμούνται ότι το σλόγκαν αυτό ακούστηκε σε όλη την Ελλάδα το 1985, όταν ο Κ. Μητσοτάκης υποσχέθηκε, προεκλογικά, πιο φθηνά αυτοκίνητα.

Πρόκειται για μια από τις πολλές παραλλαγές του «καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή» που έχει εκστομίσει το Ελληνικό πόπολο ανά τους αιώνας.

Τα ιδια ειχε πει και Ο Καραμανλης το 2009 Διαβασε εδω

Μια ζωη ακουμε για φθηνο αυτοκινητο/...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

8. The Following User Says Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

pilot (26-05-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mikegr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αρχισαν τα οργανα(?)

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/6426470/

Μπα..... αυτός το έχει σκοτωμένο πριν βγει το νέο.

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ειμαι σιγουρος οτι αν κανουμε δημοσκοπηση εδω μεσα δεν θα βρουμε κανεναν που ψηφισε την τωρινη κυβερνηση.....αντε να βρεθουν ενας-δυο.

11. The Following 6 Users Say Thank You to Bitz For This Useful Post:

chrisgiapz3 (27-05-15), Dimitrios (26-05-15), Lykouras (26-05-15), mikegr (26-05-15), Panmilios (26-05-15), topmar (26-05-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ρε παλικάρια να πω κάτι γιατί βλέπω όλοι μιλάτε για αυτοκίνητα της τάξεως 15-20-30 χιλιάδων ευρώ.

Υπάρχει κόσμος που χρειάζεται ένα μεταφορικό μέσο για τις μετακινήσεις του και η αξία του μπορεί να είναι και κάτω απο 3000ευρω...όπως καταλαβαινετε θα είναι 15ετιας και βάλε που θα καίει κάτι παραπάνω θα έχει τις φθορές του χωρίς καμία εγγύηση και όλα τα στραβά που μπορεί να έχει ένα τέτοιο αυτοκίνητο.

Αυτός ο άνθρωπος και δεν έχει δυνατότητα να αγοράσει ένα καινούριο η ελαφρώς μεταχειρισμενο και θα πληρώσει τα καύσιμα του με το παραπάνω και τα τέλη τα τρελά πόσο μάλλον τώρα με τα νέα μέτρα που θα ρυπαίνει και παραπάνω το περιβάλλον.

Η άλλη πλευρά τώρα που προφανώς έχει την οικονομική δυνατότητα θα αγοράσει ένα ολοκαίνουριο που δεν θα καίει δεν θα έχει τέλη και θα έχει μια εγγύηση για κάποια πιθανή βλαβη.

Έχω κάπου άδικο η δεν βλέπω κάτι?
    Όταν κάνεις το καλό, ζήτα απόδειξη, μην τυχόν και ο παράδεισος
    δουλεύει σαν την εφορία.

13. The Following 2 Users Say Thank You to E36-Hartge For This Useful Post:

chrisgiapz3 (27-05-15), Thomelef (26-05-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Όποια κυβέρνηση και να ήταν το θέμα αυτοκίνητο είναι τελειωμένη ιστορία. Το έχουμε πει χιλιάδες φορές: έβαλαν χέρι στα σπίτια , στα αυτοκίνητα θα κολλήσουν;

Το θέμα αυτοκίνητο είναι σαν να παίζεις πόκερ με το κράτος με σημαδεμένα χαρτιά. Ότι και να κάνεις......

Πάντως όποιος έχει ακριβό αμάξι να ανάψει καμιά λαμπάδα καλού κακού ....the winter is coming.....

15. The Following 4 Users Say Thank You to friendgr For This Useful Post:

chrisgiapz3 (27-05-15), E36-Hartge (26-05-15), Lykouras (26-05-15), vagmag (26-05-15)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το μεγαλύτερο φάουλ της όλης ιστορίας, είναι ότι μας έχουν κάνει και εμάς να πιστεύουμε ότι το αυτοκίνητο είναι περιουσιακό στοιχείο, με την ίδια έννοια που έχουν τα ακίνητα.

Τα αυτοκίνητα είναι εργαλεία. Η αξία τους πάντα πέφτει, ποτέ δεν ανεβαίνει. Και μόνο που κοιτάς ένα αμάξι, χάνει 10% της αξίας του. Δεν μπορεί να ζητάς φορολογία από αυτό.

Μπορεί να ζητάς πόθε έσχες για την αγορά του, να έχεις ένα λογικό τεκμήριο κτησης-χρησης και τέλος. Δεν μπορεί να το φορολογεις σαν εισόδημα και ακίνητο. Είναι τρελα...μιλάμε για προϊόν που κινείται από συγκεκριμένο κλάδο, ο οποίος πληρώνει πολλαπλάσιο φόρους αν πει να δουλέψει σε σχέση με την φορολογία που πάει κάθε φορά να επιβληθεί. Τι είναι καλύτερο, το να εισπράττει 4κ από ένα Μ3 Ε92, η τους φόρους για την αγορά του?

Απλά η χώρα μια ζωή ήταν άρπα κολλα και συνεχίζει και θα συνεχίσει να είναι.

Οι απαντήσεις βρίσκονται αλλού για την έξοδο από την κρίση και όχι στην φορολογία κόντρα φορολογία που νομίζουν όλες οι ελληνικες-αριστερες κυβερνήσεις.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

17. The Following 7 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

A8hnaios (26-05-15), chrisgiapz3 (27-05-15), E36-Hartge (26-05-15), Leonidas_E39 (26-05-15), pilot (26-05-15), stefm5 (26-05-15), vagmag (26-05-15)

Σελίδα 154 από 231 ΠρώτηΠρώτη ... 54104144152153154155156164204 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP