κι όμως ένα 36% το πίστεψε......
κι όμως ένα 36% το πίστεψε......
Lykouras (26-05-15), Thomelef (26-05-15), Vassilis ///M (26-05-15)
Είναι καιρός να πληρώσουν και τα χαμηλά κυβικα.Δεν κατάλαβα,μ@λ@κες είμαστε εμείς που τα σκάμε χοντρά και έχουν εκμηδενισει την αξία του αυτοκινήτου μας.Δεν λυπάμαι κανένα..
dafidack (26-05-15)
Όχι δεν φταίει αλλά μην μου πεις ότι ένα Μ5 είχε ποτέ οικονομικά τέλη και λοιπά;
Το κλάμα έρχεται από αυτούς που λένε ΟΟΟΟΟ Μ3-Μ5-porsche με 10,000 ας το πάρω να κάνω το κομμάτι μου.
Δεν νομίζω ότι πολλά μέλη από εδώ μέσα που έχουν την δυνατότητα για τέτοια αυτοκίνητα να μην ξέρουν ότι είναι στόχος τα αυτοκίνητα τους ή με το που μπήκε ο φόρος να τα σκοτώσανε γιατί δεν είχαν να πληρώσουν.
οι τιμές έφτασαν εκεί που είναι γιατί βγήκαν στην αγορά αυτοκινητα τα οποία δεν είχαν να τα πληρώσουν.
Βαγγέλη συγνώμη αλλά θα χρησιμοποιήσω το όνομα σου, θα έδινε το Μ5 για 30,000 σου λέω εγώ; ακόμη θα γέλαγε αν του το έλεγες.
Lykouras (26-05-15)
ο πατέρας μου και ο κάθε πατέρας έχει δικαίωμα να πάρει οτιδήποτε γουστάρει αρκεί να επικρατεί φορολογική δικαιοσύνη.
το βάρος της βενζίνης το ρυθμίζει ο καθένας σύμφωνα με τα χιλιόμετρα που κάνει. και δικαιωμά του να κάνει 50χλμ το χρόνο.
θα μπορούσα να σας πω κόψτε το τσιγάρο μάγκες γιατί σας κοστίζει πολύ και πιπιλάτε καραμέλες, αλλά δικαίωμά σας.
ελευθερία και δικαιοσύνη αν θέλουμε να πάμε μπροστά ως κοινωνία. (σιγά μην πάμε)
chrisgiapz3 (27-05-15), Leonidas_E39 (26-05-15), pilot (26-05-15)