Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 2308

Θέμα: τέλη κυκλοφορίας - έκτακτη εισφορά - κατάθεση πινακίδων ΙΙ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens/ Κορυδαλλός
    Rides
    0

Προεπιλογή

Θες να μου πεις το ότι τώρα ο πατέρας σου αν έπρεπε να αλλάξει ένα αυτοκίνητο θα έλεγε ναι τα λεφτά που έχω μαζέψει ευκαιρία να τσιμπήσω ένα Μ5 να πηγαίνω βόλτες;
    Δεν είναι ζήλια φίλε μου είναι να ξέρουμε που πατάμε. Η τρέχουσα αξία στο κόσμο είναι ένα εικονικό πράγμα που αλλάζει από στιγμή σε στιγμή. Αν αύριο η βενζίνη πάει 0,50 το λίτρο τα τέλη στο 0 νομίζεις ότι τα Μ5 θα μείνουν στα 20,000;

2. The Following 2 Users Say Thank You to Christopherk For This Useful Post:

paganis (26-05-15), Panmilios (26-05-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Christopher 325Ci E46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θες να μου πεις το ότι τώρα ο πατέρας σου αν έπρεπε να αλλάξει ένα αυτοκίνητο θα έλεγε ναι τα λεφτά που έχω μαζέψει ευκαιρία να τσιμπήσω ένα Μ5 να πηγαίνω βόλτες;
    Δεν είναι ζήλια φίλε μου είναι να ξέρουμε που πατάμε. Η τρέχουσα αξία στο κόσμο είναι ένα εικονικό πράγμα που αλλάζει από στιγμή σε στιγμή. Αν αύριο η βενζίνη πάει 0,50 το λίτρο τα τέλη στο 0 νομίζεις ότι τα Μ5 θα μείνουν στα 20,000;
    Αν ήξερε ότι αγοράζοντας ένα Μ5 θα έχει πάγια έξοδα 4000 τον χρόνο για φόρο πολυτελείας και σηματάκι, και το δεχόταν να το πληρώσει ας το πάρει. Γιατί να μην το πάρει;

Αν όμως το 4000, ΞΑΦΝΙΚΑ του γίνει 10000 , φταίει;

4. The Following 6 Users Say Thank You to friendgr For This Useful Post:

chrisgiapz3 (27-05-15), Lykouras (26-05-15), Panmilios (26-05-15), pilot (26-05-15), Thomelef (26-05-15), vagmag (26-05-15)

Περιοχή
    Athens/ Κορυδαλλός
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο friendgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν ήξερε ότι αγοράζοντας ένα Μ5 θα έχει πάγια έξοδα 4000 τον χρόνο για φόρο πολυτελείας και σηματάκι, και το δεχόταν να το πληρώσει ας το πάρει. Γιατί να μην το πάρει;

Αν όμως το 4000, ΞΑΦΝΙΚΑ του γίνει 10000 , φταίει;

Όχι δεν φταίει αλλά μην μου πεις ότι ένα Μ5 είχε ποτέ οικονομικά τέλη και λοιπά;

Το κλάμα έρχεται από αυτούς που λένε ΟΟΟΟΟ Μ3-Μ5-porsche με 10,000 ας το πάρω να κάνω το κομμάτι μου.
    Δεν νομίζω ότι πολλά μέλη από εδώ μέσα που έχουν την δυνατότητα για τέτοια αυτοκίνητα να μην ξέρουν ότι είναι στόχος τα αυτοκίνητα τους ή με το που μπήκε ο φόρος να τα σκοτώσανε γιατί δεν είχαν να πληρώσουν.

οι τιμές έφτασαν εκεί που είναι γιατί βγήκαν στην αγορά αυτοκινητα τα οποία δεν είχαν να τα πληρώσουν.

Βαγγέλη συγνώμη αλλά θα χρησιμοποιήσω το όνομα σου, θα έδινε το Μ5 για 30,000 σου λέω εγώ; ακόμη θα γέλαγε αν του το έλεγες.

Περιοχή
    Glyfada Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Christopher 325Ci E46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδη φιλε μου , εγω που μαζεψα στην ακρη 20000 να παω να αγορασω ενα καινουριο κορεατοκουβα απο ενα μεταχειρισμενο M5 δεκαετιας?
    Δεν καταλαβα τη σκεψη σου!

Περιοχή
    Athens/ Κορυδαλλός
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tsaltinho Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδη φιλε μου , εγω που μαζεψα στην ακρη 20000 να παω να αγορασω ενα καινουριο κορεατοκουβα απο ενα μεταχειρισμενο M5 δεκαετιας?
    Δεν καταλαβα τη σκεψη σου!

Θα πάρεις αυτό που θέλεις και θα πληρώσεις αντίστοιχα η για κουβά η για Μ5 ακριβώς αυτό λέω.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP