Α ωραία, φώναξαν και τον σύνδεσμο εισαγωγέων έτσι για το ξεκάρφωμα.....
Εδώ συνεχίζει ο ΕΝΦΙΑ και περιμένουμε δίκαια φορολόγηση στα αυτοκίνητα.....
ΟΚ.
Μακάρι να βγω λάθος αλλά δεν διατηρώ ούτε 1% ελπίδα.
Α ωραία, φώναξαν και τον σύνδεσμο εισαγωγέων έτσι για το ξεκάρφωμα.....
Εδώ συνεχίζει ο ΕΝΦΙΑ και περιμένουμε δίκαια φορολόγηση στα αυτοκίνητα.....
ΟΚ.
Μακάρι να βγω λάθος αλλά δεν διατηρώ ούτε 1% ελπίδα.
Προφανώς και αλλοιώνεις αυτά που γράφω...
Δεν ανέφερα ΠΟΥΘΕΝΑ ότι φώναξαν τον ΣΕΑΑ , απλά ότι τοποθετήθηκε στις δηλώσεις...
Detailing Madness
Είναι πολύ πιο σωστό να πάει με την αξία του αυτοκινήτου. παράδειγμα ένα απλό i10 ας πούμε με το Aston Martin Cygnet. Το ένα έχει 10000¤ μαξ και το άλλο ξεκινάει από 35000¤
Σωστό αλλά το πόσο δεν ξέρουμε.
Κι αν εσύ λόγω κρίσης το πήρες το cygnet 15000; και καλά αυτό.
Αν έχεις αγοράσει το Μ5 25-30 χιλιάρικα, τι θα πληρώσεις ΟΕΟ;; μήπως σαν να το πήρες 140;
Τα ακριβά αμάξια πρέπει να πληρώνονται και ακριβά.
Εγώ όταν είχα το 325 πλήρωνα και δεν μίλαγα γιατί αυτό έκανα κέφι, μόλις έγινε η στραβή και έπρεπε να δω τι καινούργιο αμάξι να πάρω, είπα ότι δεν θέλω να πληρώνω άλλο και ιδικά όταν δεν ξέρω το πόσο θα πληρώνω από μέρα σε μέρα. Έλεγα να πάρω Ζ4 μ54β25++ με 15,000¤ έβρισκα πολλές αλλά δεν προχώρησα γι αυτό το λόγο. Όποιος πήρε το Μ5 ε τιμή χώμα ( σκοτωμένο στην κυριολεξία) ας κάτσει στο ''θρόνο'' του βασιλιά τώρα.
καλέ τί λογική είναι αυτή;
όποιος έκανε οικονομίες χρόνια και αγόρασε φθηνά ένα καλό αυτοκίνητο πρέπει να πληρώνει δυσανάλογα με την παρούσα αξία του; γιατί για να χαίρονται οι άλλοι που οδηγούν κάσες χαμηλού κυβισμού;
κοινωνία του φθόνου και της ζήλειας καταντήσαμε.
ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ.
alexm (26-05-15), Alex_ (26-05-15), bakalos (26-05-15), Bitz (26-05-15), chrisgiapz3 (27-05-15), Dimitrios (26-05-15), dionisisM3 (26-05-15), friendgr (26-05-15), Lykouras (26-05-15), mixalis (26-05-15), Panmilios (26-05-15), pilot (26-05-15), Ptboul (26-05-15), Thomelef (26-05-15), vagmag (26-05-15), Vassilis ///M (26-05-15)
Aπ τη στιγμη που ειμαστε η μονη χωρα στην Ε.Κ. που επιβαλλει δασμους στα εισαγομενα αυτοκινητα απο αλλες χωρες της Ε.Κ. το θεμα δικαιη φορολογια εχει ληξει.
Το αν καποιοι τσιμπησαν ακριβα αυτοκινητα σε πεθαμενες τιμες λογω κρισης δε σημαινει οτι φτηνηναν τα αυτοκινητα ή εγινε δικαιη η φορολογια τους
Ακριβώς αυτό πιστεύω κι εγώ αλλά πολύ φοβάμαι ότι για μιά ακόμα φορά το κράτος θα "τιμωρήσει" ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ όσους τόλμησαν να αποκτήσουν ακριβό αμάξι ανεξαρτήτως τιμής απόκτησης.
Σιγά μην κάτσει το κράτος να κάνει real-time αποτιμήσεις με ασφαλιστικές......για την Ελλάδα μιλάμε. Και τι θα γίνεται; κάθε χρόνο θα αλλάζουν τα τέλη και τα τεκμήρια και οι φόροι πολυτελείας επειδή θα αλλάζει η αξία;;; Δεν γίνονται αυτά τα σκηνικα.
Οχι επειδή δεν μπορεί, αλλά επειδή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ.
Μ' αυτά και μ' αυτά πάντως ώσπου να δουμε που θα κάτσει η μπίλια , για το επόμενο εξάμηνο, τέλος η αγορά, πάγωσε.
chrisgiapz3 (27-05-15), Lykouras (26-05-15)
Θες να μου πεις το ότι τώρα ο πατέρας σου αν έπρεπε να αλλάξει ένα αυτοκίνητο θα έλεγε ναι τα λεφτά που έχω μαζέψει ευκαιρία να τσιμπήσω ένα Μ5 να πηγαίνω βόλτες;
Δεν είναι ζήλια φίλε μου είναι να ξέρουμε που πατάμε. Η τρέχουσα αξία στο κόσμο είναι ένα εικονικό πράγμα που αλλάζει από στιγμή σε στιγμή. Αν αύριο η βενζίνη πάει 0,50 το λίτρο τα τέλη στο 0 νομίζεις ότι τα Μ5 θα μείνουν στα 20,000;