Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατι δεν αξιζει μια καλη κουβεντα η ελαφρυνση σε τοσους οφειλετες που ΤΟΟΟΟΟΣΣΣΟΟΟΟΟ δημοκρατικα η νουδουλα και το Μασοκ τους διωκε για κακουργημα;
    Δεν θα μας κακολογισουν οι υποστηρικτες τους
    Απο μενα μπραβο τους ειναι σωστο και δικαιο .
    Μπράβο για το αυτονόητο? για αυτό που δεν έπρεπε να γίνει ποτέ? α έρθουν να σου πάρουν τη ζωή και τελευταία στιγμή αλλάξουν γνώμη θα πρέπει να είσαι και ευγνώμων δλδ? οκ, εσυ αν θες μπορείς να ζητήσεις ευχαριστώ. Εγώ δεν είμαι έτσι.

Ευχαριστώ και καλές κουβέντες δεν χρειάζονται καν, ακόμα και όταν οι φόροι που δίνουμε κάποτε γίνουν ανταποδοτικοί. Όταν πας να ψωνίσεις λες ευχαριστώ επειδή το κατάστημα σου δίνει αυτά που πλήρωσες? ξυπνήστε...καταπατούνται τα δικαιώματα και η προσωπική μας ελευθερία. Και εσείς λέτε ότι πρέπει να λέμε και ευχαριστώ? δε νομίζω!

Ψόφος και στην ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ. Ψόφος και στον ΣΥΡΙΖΑ που ζητήσανε αναβολή της δίκης για τα ιατροφαρμακευτικά. Όποτε μη βιάζεσαι και πολύ κατς.

Απλώς δεν θα τραβάνε τον κόσμο αυτόφωρο. Μέχρι να γίνει το δικαστήριο όμως, θα τους κυνηγάνε με κατασχέσεις για χρέη που δημιουργήθηκαν πάνω σε ανύπαρκτες παροχές. Χρέη που δεν έπρεπε να υπάρχουν. Και υπάρχουν.

Αυτό φίλε μου λέγεται αποκατάσταση δικαιοσύνης και δεν τίθεται καν θέμα για ευχαριστίες.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

chrisgiapz3 (24-05-15), Panmilios (23-05-15), vagmag (24-05-15)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Επίσης να ξεκαθαρίσω ότι όσο σιχαίνομαι τον ΣΥΡΙΖΑ, άλλο τόσο σιχαίνομαι τα αλλά δυο κόμματα που αναφέρεις.

Επίσης θα ήθελα να ξεκαθαρίσω, ότι γραμμένους στα @@ μου έχω και τους υποστηριχτές τους.

Just for the record το ποστ, απλά για να σου ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω καμμία προτίμηση για τα κόμματα που αναφέρεις. Το μόνο που έχω είναι μια απέραντη απέχθεια και τπτ άλλο.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

4. The Following 4 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

chrisgiapz3 (24-05-15), katsaraios (23-05-15), Panmilios (23-05-15), vagmag (24-05-15)

Rides
    1

Προεπιλογή

Τα ταμεία, ιδίως των ελεύθερων επαγγελματιών,με τον τρόπο που λειτουργούν είναι απλά μια ακόμα πηγή εσόδων για το δημόσιο, όταν το κράτος δεν έχει χρήματα, μια εύκολη λύση είναι να βάζει τις διοικήσεις τους να τα κάνουν ομόλογα ή να βουτάει ελεύθερα όσα του λείπουν (για να πληρώσει μάντεψτε ποιους)...

6. The Following User Says Thank You to Koyotte For This Useful Post:

vagmag (24-05-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP