Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 75

Θέμα: Θέση πινακίδας

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Στο πρωτο σκελος της ερωτησης σου θα σου απαντησω πως πηγαινω με τα χλμ που εμπνεουν ασφαλεια για μενα,για τα δυο μου παιδια και για ολους τους υπολοιπους που θα συναντησω στον δρομο μου...και αυτα δεν ειναι τα 220 χ/ω.
    Οσον αφορα ολα τα αλλα που γραφεις...βλεπω πως βασιζεσαι παρα πολυ στα φρενα...νομιζεις πως ολες οι αιτιες ατυχηματων κρινονται απο τον αν εχεις 8πιστονα ή απλα φρενα?
    Αφηνω την απαντηση στην κριση σου...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dafidack Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στο πρωτο σκελος της ερωτησης σου θα σου απαντησω πως πηγαινω με τα χλμ που εμπνεουν ασφαλεια για μενα,για τα δυο μου παιδια και για ολους τους υπολοιπους που θα συναντησω στον δρομο μου...και αυτα δεν ειναι τα 220 χ/ω.
    Οσον αφορα ολα τα αλλα που γραφεις...βλεπω πως βασιζεσαι παρα πολυ στα φρενα...νομιζεις πως ολες οι αιτιες ατυχηματων κρινονται απο τον αν εχεις 8πιστονα ή απλα φρενα?
    Αφηνω την απαντηση στην κριση σου...
    Εγώ ποτέ δεν είπα ότι τα καλά φρένα σε σώζουν σε κάθε ατύχημα. Σχολίασα μόνο την απόσταση φρεναρίσματος συναρτήσει με το όριο ταχύτητας. Στο παράδειγμα με τη φερράρι και το φιατάκι έχω άδικο;

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο /vaggelis/ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ ποτέ δεν είπα ότι τα καλά φρένα σε σώζουν σε κάθε ατύχημα. Σχολίασα μόνο την απόσταση φρεναρίσματος συναρτήσει με το όριο ταχύτητας. Στο παράδειγμα με τη φερράρι και το φιατάκι έχω άδικο;
    Βρε φιλε vaggelis...απ οτι καταλαβα θες να σου πουμε οτι ντε και καλα εχεις δικιο...για τα φρενα,για την ιλιγγιωδη ταχυτητα,για τα ορια ταχυτητας για...για...για...
    Πως να το κανουμε...αφου οσα γραφεις δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα.Στο απεδειξαν ο Basil και ο PetrosD...
    Αντε,να σου κανουμε το χατιρι...εχεις δικιο...ευχαριστημενος?

Rides
    1

Προεπιλογή

Έχω πάει αρκετές φορές Αντίρριο - Θεσσαλονίκη από Εγνατία.
    Πως είναι δυνατόν να πηγαίνεις παντού Αέρα; στα τουνελ δεν κόβεις; 8/10 έχει ομίχλη δεν κόβεις ποτέ; αφήνω που το 80%πάνε όχι στο όριο αλλά και πιο κάτω τι κάνεις πετάς από πάνω τους;

Υπ όψιν ότι και με 140 να πηγαίνεις το πολύ να κάνεις 10-15 λεπτά παραπάνω...

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP