Εμείς εδω μέσα στο forum δεν μπορουμε να δώσουμε σε κανεναν
οδηγίες για το πως να παρανομήσει.
Οτι κανεις το κανεις με δικιά σου ευθύνη και καλυτερα να μην
λες γι αυτα δημόσια.
A8hnaios (16-05-15), aristent (16-05-15), EVERGET (17-05-15), gant (16-05-15), georggge46 (16-05-15), Konstantinos E60 (16-05-15), kplc16 (16-05-15)
Ωχ...κατσε ρε Δημητρη.Τον πηρες απ τα μουτρα τον ανθρωπο...
Θεωρω πως ειναι παρανομο να εχεις την πινακιδα σε σημειο που δεν φαινεται χωρις να συντρεχει σοβαρος λογος.Και παλι πιστευω,παρανομο ειναι.Θα ελεγε κανεις οτι εχεις "βαρυ ποδι" για να ρωτας κατι τετοιο.Αν θες μια συμβουλη φιλε μου ασε την πινακιδα στη θεση της γιατι οπως προειπε και ο Δημητρης οδηγιες που μπορει να φερουν το φορουμ σε δυσκολη θεση δεν απαντωνται.
![]()
aristent (16-05-15), HLIAS - E36 (16-05-15)
Καταλαβαίνω το σκεπτικό, μα εγώ δεν ζήτησα οδηγίες για το πως να παρανομήσω. Ρώτησα απλά αν υπάρχει θέμα με τη θέση της πινακίδας, με άλλα λόγια, μια διευκρίνηση σχετικά με τη νομοθεσία.
Τώρα το αν έχω "βαρύ πόδι" είναι άλλο θέμα. Δε νομίζω κανένας να συμφωνεί ότι το όριο των 130 είναι σωστό. Τα όρια αυτά έχουν να κάνουν με την απόσταση φρεναρίσματος, δηλαδή αν τρέχεις με 130 και πατήσεις τέρμα φρένο σε πόση απόσταση θα σταματήσει το αμάξι. Αυτό είναι πολύ σχετικό όμως και φυσικά είναι συνάρτηση των φρένων. Μπορεί εγώ να τρέχω με 230 αλλά επειδή έχω καλά φρένα να σταματήσω σε μικρότερη απόσταση από κάποιον που τρέχει με 130 και έχει απλά φρένα. Δίκιο δεν έχω σε αυτό;
kplc16 (16-05-15), Moufas E46 (17-05-15)