Bazil Van Sinner (17-05-15), diosak (22-05-15), katsaraios (17-05-15), kplc16 (17-05-15)
Εχω την εντυπωση οτι οταν μιλησε για 230χλμ στην αρχη,δεν εννοουσε μεση ωριαια,αλλα τη ταχυτητα που πιανει πολλες φορες το 2.5αρι του....κι εγω πηγαινα επι 15' 240χλμ/ωρα μια φορα,αλλα σιγουρα δεν ηταν η μεση ωριαια ολου του ταξιδιου μου αυτη....
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Μοτέρ Μ20, Μ50 άβανο ή Μ50 με VANOS;
Λοιπόν έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Το αμάξι το αγόρασα το καλοκαίρι του 2010 από μάντρα. Πήγα το είδα σε καλή κατάσταση έκανα μέτρηση 192 άλογα και ο μαντράς ήθελε 2000 ευρώ. Μου είπε όμως πως αν θέλω δίνω άλλα 500 και μου το κάνει καλύτετρο από 535. Συμφώνησα αλλά ποτέ δε μου εξήγησε τι ακριβώς έκανε. Μόνο μισόλογα, αλλαγή διαδρομής κυλίνδρων, πρόγραμμα, φίλτρο. Το θέμα είναι ότι η νέα δυναμομέτρηση έδειξε 220. Με αλλαγή στη διαδρομή των κυλίνδρων πόσο πιο πάνω να πήγε; σίγουρα όχι 3500. Τέρμα γκάζι η κατανάλωση είναι γύρω στα 23L/100 km αν αυτό λέει κάτι.
Δλδ τα νεα δεδομενα ειναι:πηγες σ'εναν μαντρά να παρεις ενα 525 των 2000Ε κι αυτος σε αφησε να το παρεις και να πας σε δυναμομετρο να μετρηθει(συνηθως με το ζορι σε αφηνουν να μετρησεις μια συμπιεση).....Μετα απο αυτο του εδωσες εξτρα 500 ευρω κι αυτος με αυτα ανοιξε μοτερ και αλλαξε στροφαλο-μπιελες κι εφτιαξε και προγραμμα!Τα τελευταια που εγραψες περι καταναλωσης τα αφηνω ασχολιαστα,δεν εχει νοημα....Συμφωνεις απολυτα μ'αυτο που εχω γραψει ή καταλαβα λαθος?
Υ.γ σε ποιο δυναμομετρο πηγες για μετρηση?Ειναι ευκολο να ποσταρεις μια φωτο της δυναμομετρησης να δουμε διαγραμμα μπας και καταλαβουμε τι φοραει τ'αμαξι?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stunt Mike : 17-05-15 στις 16:58
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....