Σελίδα 76 από 85 ΠρώτηΠρώτη ... 26667475767778 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 751 έως 760 από 846

Θέμα: Ποδοσφαιρικα-αθλητικα-οπαδικα και αλλα... Σαιζον 2014-2015

Περιοχή
    Glyfada Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DaywalkeR Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Καφές δεν επιβεβαίωσε τίποτα, άρα έχουμε μόνο την κατάθεση του Γεωργέα και του ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ της ομάδας.
    Εντάξει έχεις δίκιο δεν στηθηκε το ματσάκι

Δηλαδη στον ΟΣΦΠ χαρίστηκαν 7 δις Δραχμούλες το 89-90, με την αξία που είχε τοτε το χρήμα κάνε την αναγωγή για να δείς πόσα θα ήταν τα ευρώ σήμερα, έξυπνο αγόρι φαίνεσαι
    Το καραισκάκης χαρίστηκε στον ολυμπιακό για 50 χρόνια και η ανάπλαση του ήταν μέσα στα έργα των ολυμπιακών αγώνων τα δάνεια και οι αποπληρωμές είναι απλά λογιστικά κόλπα για να μην φάνε κράξιμο.
    Επιπλέον όταν ο χώρος και το γήπεδο παραδοθούν ξανά στο κράτος μετά από 50 χρόνια θα είναι ούτως ή αλλως για γκρέμισμα και κατεστραμένο.

ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕ!!!

Ο Καφες δεν επιβεβαιωσε γιατι δεν ηταν μπροστα. Ομως αλλοι 6 ανεφεραν οτι ποτε δεν τους ζητηθηκε να κατσουν να χασουν. Διαβασε και αυτα που δεν σε συμφερουν.

Για τα χρεη εγω μιλησα για αυτα προς το κρατος, οχι προς τριτους. Ταοποια πληρωθηκαν και με το παραπανω.
    Για τα πρακτικα 2.5 δις χρωστουσε ο Ολυμπιακος στην τραπεζα κρητης. Επισης τα 4 δις ειναι με τους τοκους...
    Ωχχχχ, σου χαλασα το παραμυθι.....?

Εχεις ενα σπιτακι ερειπιο και πληρωνεις τα εξοδα του. Και ερχεται καποιος και σου λεει :

Φιλε, θα μου το δωσεις για 50 χρονια. Θα φτιαξω καινουριο με τα λεφτα μου. Επειδη ομως θα τα δανειστω απο τραπεζα δεν θα σε πληρωνω μεχρι να ξεπληρωσω το δανειο μου. Για 35 χρονια ομως κανουμε συμβολαιο και θα σε πληρωνω, αλλα εσυ δεν θα εχεις κανενα εξοδο. Αν σπασει κατι θα το φτιαξω εγω. Οταν ληξει η συμβαση θα στο επιστρεψω.

Πως σου φαινεται ? θα ειναι κερδισμενος ο ιδιοκτητης?

Rides
    1

Talking

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tsaltinho Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Καφες δεν επιβεβαιωσε γιατι δεν ηταν μπροστα. Ομως αλλοι 6 ανεφεραν οτι ποτε δεν τους ζητηθηκε να κατσουν να χασουν. Διαβασε και αυτα που δεν σε συμφερουν.

Για τα χρεη εγω μιλησα για αυτα προς το κρατος, οχι προς τριτους. Ταοποια πληρωθηκαν και με το παραπανω.
    Για τα πρακτικα 2.5 δις χρωστουσε ο Ολυμπιακος στην τραπεζα κρητης. Επισης τα 4 δις ειναι με τους τοκους...
    Ωχχχχ, σου χαλασα το παραμυθι.....?

Εχεις ενα σπιτακι ερειπιο και πληρωνεις τα εξοδα του. Και ερχεται καποιος και σου λεει :

Φιλε, θα μου το δωσεις για 50 χρονια. Θα φτιαξω καινουριο με τα λεφτα μου. Επειδη ομως θα τα δανειστω απο τραπεζα δεν θα σε πληρωνω μεχρι να ξεπληρωσω το δανειο μου. Για 35 χρονια ομως κανουμε συμβολαιο και θα σε πληρωνω, αλλα εσυ δεν θα εχεις κανενα εξοδο. Αν σπασει κατι θα το φτιαξω εγω. Οταν ληξει η συμβαση θα στο επιστρεψω.

Πως σου φαινεται ? θα ειναι κερδισμενος ο ιδιοκτητης?
    Και σου ξαναλέω, τα περί στησίματος τα λένε μόνο ο Γεωργέας και ο Προπονητής εκέινης της ομάδας. Εσύ τι δεν καταλαβαίνεις;

Ο Σαβίδης πλήρωσε ΟΛΑ όσα χρωστούσε ο ΠΑΟΚ και στο δημόσιο και προς τρίτους. Εκτός αν θα πεις μπράβο και σε αυτόν που δεν θα σε πληρώσει όταν του κάνεις κάποια εργασία απλά επειδή δεν είσαι δημόσιο.
    Το γεγονός λοιπόν είναι ότι ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ στον ΟΣΦΠ 7 δις παλίες καλές ακριβές δραχμούλες, είτε το θέλεις είτε όχι.

Πάμε τώρα ξανά και στο Καραισκάκης, το γήπεδο ήταν μέρος των Ολυμπιακών Έργων και ξεκίνησε η ανάπλαση του και η ανακαίνιση του με έξοδα του Ελληνικού δημοσίου και της Ελληνικής Ολυμπιακής επιτροπής ( Επειδή λέγεται Ολυμπιακή επιτροπή δεν σημαίνει ότι έχει σχέση με τον ΟΣΦΠ και τα πλήρωσε τα λεφτά ο ΟΣΦΠ)
    Άρα μιλάμε για ένα σπίτι σε αυτή την περίπτωση ανακαινισμένο στο οποίο είπες στον ιδιοκτήτη ότι θα μπεις μέσα και θα βάλεις ακριβα χαλιά και καλές ηλεκτρικές συσκευές (θα έλεγα και παλτά για τους παίχτες σου αλλά έχεις και καλούς παίχτες) και θα μένεις εκεί μέσα γιατί θα του δώσεις υπεραξία με τα αξεσουάρ που θα του προσθέσεις και όταν μετά από 50 χρόνια το σπίτι θα έχει ξαναγίνει ερείπιο και τα χαλια και οι ηλεκτρικες συσκευες θα έχουν παλιώσει, θα το επιστρέψεις στον ιδιοκτήτη για να χαρεί τα παλιά χαλιά και τις χαλασμένες ηλεκτρικές συσκευές...
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Εσάς που το γήπεδο ανήκει στον Ερασιτέχνη και είστε μια ιδέα να' ουμ, γιατί δεν δίνει φράγκα να το φτιάξει? Εμάς μας κοροιδεύουν γιατί είμαστε πρόβατα, αλλά οι τίτλοι στα πρόβατα πάνε. Εσείς που είστε πονηρίδιδες έχετε πολλούς τίτλους; Είχαμε το Ριβάλντο και τραγουδούσατε "μάθε στο Ριβάλντο λίγη μπάλα, Σικαμπάλα-Σικαμπάλα", μιλάμε για πολύ εξυπνάδα, πιστεύατε ότι ένας απίθανος ονόματι Σικαμπάλα ήταν καλύτερος από το Ρίμπο και μιλάτε για κουτόχορτο; Οι μισοί βρίζατε τον Αναστασιάδη και οι άλλοι μισοί το Βρύζα φέτος, ενώ πριν σας παραμύθιαζε ο καλόγερος ότι θα πάρετε πρωτάθλημα και δείχνατε και δαχτυλάκια το Νοέμβριο. Στη συνέχεια πάει η Ευρώπη με 2 βαθμούς όλους κι όλους, πάει και το κύπελλο, δήθεν για να έχετε δυνάμεις για το πρωτάθλημα.Σας ήρθε μετά μια δαχτυλάρα νααααα, όμως και τους παίρνατε στο κυνήγι, ενώ πανηγυρίζατε γιατί δεν σας άρπαξε ο Ολυμπιακός τον Costa από το αεροδρόμιο (μετά αλλάξατε πλευρό). Κι ύστερα ήρθαν οι τεσσάρες από τον κάθε πικραμένο... Μείνετε έτσι, παμπόνηρα αετόπουλα, κι αφήστε εμάς να τρώμε κουτόχορτο.

4. The Following 3 Users Say Thank You to Koyotte For This Useful Post:

330Ci (15-05-15), anisos (13-05-15), Bitz (13-05-15)

Rides
    1

Προεπιλογή

Συγχαρητήρια και εις ανώτερα, καλή όρεξη στα πρωταθλήματα σας

Όπως είπα και στον Βαγγέλη παραπάνω...
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Μου το 'χα πει!!!

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τι να λεμε ρε Θοδωρη,ακομα συζητανε για πρωταθληματα με παικτες δανεικους σε σωματεια δορυφορους και παρμενα στα χαρτια.....
    Στο Καραιταβλι ολοι κανουνε το παγωνι για το πως πεταξανε τον δευτερο φυσικο και νομιμο χρηστη του γηπεδου Εθνικο ,μικροι και φτωχοι εξω .....
    Φυσικα αν δεν ξερουν ειναι η μοναδικη απο τις μεγαλες ομαδες που δεν εχει δικη της εκταση νομιμα παρα μονο το χουντοπροτζεκτ 75.000 θεσεων στον Ρεντη ....
    Attached Images Attached Images

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

7. The Following 3 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Konstantinos E60 (13-05-15), Panos 316T (13-05-15), Samaro (13-05-15)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και.......κλάμα η Ρεαλ.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

9. The Following User Says Thank You to gant For This Useful Post:

Samaro (14-05-15)

Περιοχή
    Glyfada Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και σου ξαναλέω, τα περί στησίματος τα λένε μόνο ο Γεωργέας και ο Προπονητής εκέινης της ομάδας. Εσύ τι δεν καταλαβαίνεις;

Ο Σαβίδης πλήρωσε ΟΛΑ όσα χρωστούσε ο ΠΑΟΚ και στο δημόσιο και προς τρίτους. Εκτός αν θα πεις μπράβο και σε αυτόν που δεν θα σε πληρώσει όταν του κάνεις κάποια εργασία απλά επειδή δεν είσαι δημόσιο.
    Το γεγονός λοιπόν είναι ότι ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ στον ΟΣΦΠ 7 δις παλίες καλές ακριβές δραχμούλες, είτε το θέλεις είτε όχι.

Πάμε τώρα ξανά και στο Καραισκάκης, το γήπεδο ήταν μέρος των Ολυμπιακών Έργων και ξεκίνησε η ανάπλαση του και η ανακαίνιση του με έξοδα του Ελληνικού δημοσίου και της Ελληνικής Ολυμπιακής επιτροπής ( Επειδή λέγεται Ολυμπιακή επιτροπή δεν σημαίνει ότι έχει σχέση με τον ΟΣΦΠ και τα πλήρωσε τα λεφτά ο ΟΣΦΠ)
    Άρα μιλάμε για ένα σπίτι σε αυτή την περίπτωση ανακαινισμένο στο οποίο είπες στον ιδιοκτήτη ότι θα μπεις μέσα και θα βάλεις ακριβα χαλιά και καλές ηλεκτρικές συσκευές (θα έλεγα και παλτά για τους παίχτες σου αλλά έχεις και καλούς παίχτες) και θα μένεις εκεί μέσα γιατί θα του δώσεις υπεραξία με τα αξεσουάρ που θα του προσθέσεις και όταν μετά από 50 χρόνια το σπίτι θα έχει ξαναγίνει ερείπιο και τα χαλια και οι ηλεκτρικες συσκευες θα έχουν παλιώσει, θα το επιστρέψεις στον ιδιοκτήτη για να χαρεί τα παλιά χαλιά και τις χαλασμένες ηλεκτρικές συσκευές...
    Δεν μπορω να σου απαντησω γιατι προφανως διαβαζεις αυτα που θες. Καμια σναπλαση δεν εγινε και το δημοσιο δεν εβαλε ουτε δεκαρα τσακιστη. Πες μας ποια αναπλαση εγινε ?
    Και σε οτι αφορα το στημενο, προσεχε ειπα οτι βγηκαν 8 ατομα και διεψευσαν τον Γεωργεα. Δεν ειπα οτι εχουν δικιο.
    Αντιθετα εσυ εχεις δικασει και καταδικασει.
    Πλεον εκει πανω εχουμε μαθει οτι για ολα φταιει το κατεστημενο της Αθηνας.

Καλη ψυχη!

ΥΓ: Ο Σαββιδης πλερωσε 10 απο τα 30 εκ. Δηλαδη ΟΛΑ......!
    ΥΓ2 : Ο Παοκ πληρωσε μερος των χρεων, ετσι για να ξυπνανε καποιοι που η προεδραρα τους εριξε την ομαδα στην 3η εθνικη για να την παρει τσαμπα. Συναισθηματιας!!!!

Rides
    1

Talking

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tsaltinho Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν μπορω να σου απαντησω γιατι προφανως διαβαζεις αυτα που θες. Καμια σναπλαση δεν εγινε και το δημοσιο δεν εβαλε ουτε δεκαρα τσακιστη. Πες μας ποια αναπλαση εγινε ?
    Και σε οτι αφορα το στημενο, προσεχε ειπα οτι βγηκαν 8 ατομα και διεψευσαν τον Γεωργεα. Δεν ειπα οτι εχουν δικιο.
    Αντιθετα εσυ εχεις δικασει και καταδικασει.
    Πλεον εκει πανω εχουμε μαθει οτι για ολα φταιει το κατεστημενο της Αθηνας.

Καλη ψυχη!

ΥΓ: Ο Σαββιδης πλερωσε 10 απο τα 30 εκ. Δηλαδη ΟΛΑ......!
    ΥΓ2 : Ο Παοκ πληρωσε μερος των χρεων, ετσι για να ξυπνανε καποιοι που η προεδραρα τους εριξε την ομαδα στην 3η εθνικη για να την παρει τσαμπα. Συναισθηματιας!!!!
    Δεν έχω καταδικάσει κανέναν, εγώ πρώτος έλεγα για υπόδικους και όχι για κατάδικους. Απλά σου λέω ότι δεν είναι ούτε αθώος ακόμα όπως προσπαθείς να πεις με την διάψευση 8 ατόμων στον Γεωργέα.
    Επίσης αν διάβαζες προσεκτικά το νήμα θα έβλεπες ότι εγώ πρώτος είπα ότι δεν μπορεί κανένας να αποδείξει τίποτα γι αυτό και δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Απλά ελπίζω, γιατί με αυτά που βλέπουν τα ματάκια μου τόσα χρόνια στο Ελλήνικό ποδόσφαιρο, είμαι σίγουρος ότι εγκληματική οργάνωση υπάρχει και δυστυχώς μέσα σε αυτήν είναι και η ομάδα μου και όλες όσες συμμετέχουν στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Και όποιος συμμετείχε και συμμετέχει είναι μέλος αυτής είτε το ήθελε είτε όχι.
    Πάμε στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ τπλήρωσε όλα τα χρέη του. Δεν πλήρωσε πρόστιμα και προσαυξήσεις. Πλήρωσε όμως ΟΛΑ τα χρέη του. Καμία άλλη ομάδα δεν πλήρωσε ΠΟΤΕ στην Ελλάδα ΟΛΑ τα χρέη του
    Να μην ξεχνάμε ότι η ομάδα του συναισθηματία προεδράρα την μια γλίτωσε 140εκ ευρώ και την δεύτερη ακόμα 60.
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Μου το 'χα πει!!!

12. The Following 2 Users Say Thank You to DaywalkeR For This Useful Post:

deepBLUE (14-05-15), Konstantinos E60 (14-05-15)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πληρωσε η διοικηση του 2004 μην κανετε λαθη,εγινε ρυθμιση και αφαιρεθηκαν προσαυξησεις τοκοι και προστιμα...

1. Ποιο είναι το ακριβές ποσό που οφείλει η ΑΕΚ στην Εφορία, πώς είναι ρυθμισμένες οι δόσεις και πώς πρέπει να διακανονιστούν ώστε η ΠΑΕ να μπορεί να ανταποκρίνεται μηνιαίως χωρίς να αφήνει υποχρεώσεις απλήρωτες;

«Το ποσό που οφείλει η ΑΕΚ στην Εφορία, συμπεριλαμβανομένων και των οφειλών που προκύπτουν από το άρθρο 44, ανέρχεται σε περίπου 23 εκατ. ευρώ. Από αυτά έχουν ήδη ρυθμιστεί σε 28 δόσεις τα 13,5 εκατ. ευρώ, καθώς επίσης και τα 5 εκατ. της υπαγωγής στο άρθρο 44, σε ετήσιες ισόποσες δόσεις>>

Επισης δεν φταει η ΑΕΚ ή ο Μελισσανιδης που το κρατος ΔΕΝ εισπρατει τα ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ 80 εκατομμυρια ευρω του αγαπουλα που εκλεψε απο την ομαδα και φυσικα το κρατος με την μορφη μη αποδοσης φπα....

Αυτα....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη katsaraios : 14-05-15 στις 10:34

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

15. The Following 3 Users Say Thank You to Bitz For This Useful Post:

alexm (15-05-15), deepBLUE (15-05-15), Konstantinos E60 (15-05-15)

Σελίδα 76 από 85 ΠρώτηΠρώτη ... 26667475767778 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP