Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 128

Θέμα: Ε46Ci μετατροπή σε Look M3 E46

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos-Mpacket Εμφάνιση μηνυμάτων

Ααααααχ την ξερετε την παροιμια:Δασκαλε που διδασκες και νομο δεν εκρατεις.

Ε ο Δημητρης ειναι ο μεγας διδασκαλος,αλλα και με πολυ μερακι φτιαχνει το εργαλειο του.
    Χαχαχαχαχα Να σαι καλά Νικόλα, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Οι επιρροές βλέπεις... Έχω και γω τον δάσκαλό μου, ξέρεις τον "γνωστό τιτανομεγιστοτεράστιο συνονόματο σου Νικόλα..." Εχουμε φάει γενικά μια ήττα με τα ηλεκτρονικά αλλά που θα πάει θα την βρούμε την άκρη. Έφερα και adaptive bi xenon φανάρια εμπρός μαζί με αισθητήρες xenon, διακόπτη στο ταμπλό, μόνο τον εγκέφαλο φώτων δεν έχω παραγγείλει ακόμα γιατί δεν ξέρω με σιγουριά ποιον θα ζητήσει στην κωδικοποίηση), και τα LCI πίσω αλλά αν δεν τελειώσουμε με κάτι μικροπροβληματάκια δεν τα ξεκινάω ακόμα. Αν το έχω έτοιμο μέχρι την λουκανοσυνάντηση θα το φέρω πάνω

Περιοχή
    All around
    Rides
    0

Προεπιλογή

Σημερα πηγα στον γνωστο σε πολλους Δημητρη Αγκοπιαν στον Πειραια.
    Συζητουσαμε για ωρες για το project της ολοκληρωτικης μεταμορφωσης εξωτερικα σε Μ3.

Λοιπον, χρειαζομαστε :

Καπω
    φτερο αριστερο
    φτερο δεξι
    προφυλακτηρα εμπρος (CSL)
    προφυλακτηρα πισω(diffuser CSL)
    μαρσπιεδες
    διακοσμητικα Μ3 (γριλιες, φασες κτλ)
    πλαστικους θολους
    αποστατες 1,5 εκ και στους 4 τροχους( δεν θα βαλω ακρα κτλ τωρα,στο μελλον)
    εξατμιση διπλες μπουκες (δεν θα κοπει πατωμα πισω,θα αλλαχτει το τελικο,και θα περναει μεσα απτον προφυλακτηρα η μια αποληξη της εξατμισης)
    εργασια
    βαφη

Ολα μαζι βγηκαν γυρω στα 6000ευρω. Αλλα μετα απο συζητηση και αλλα διαφορα καταφερα να το παω 4500ευρω.
    Tο αυτοκινητο θα μπει οπως ειναι ,και θα βγει γνησιο Μ3, εξωτερικα μιλαμε παντα σε σημειο που δεν θα φαινεται απο πουθενα η διαφορα με το μαμισιο Μ3(στη λαμαρινα!)

Πολλα ευχαριστω στον Βασιλη330 γιατι χωρις την βοηθεια του...αστα να πανε!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Akis 330Ci : 22-05-10 στις 12:58

3. The Following User Says Thank You to Akis 330Ci For This Useful Post:

Vasilis (22-05-10)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Akis Kl Εμφάνιση μηνυμάτων
    εξατμιση διπλες μπουκες (δεν θα κοπει πατωμα πισω,θα αλλαχτει το τελικο,και θα περναει μεσα απτον προφυλακτηρα η μια αποληξη της εξατμισης)
    Γεια σου Άκη. Επειδή έχω ήδη περάσει την διαδικασία αυτή που περιγράφεις απλά σε διαφορετικό μοντέλο από το δικό σου, θα σου έλεγα αφού μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία να το κάνεις LOOK M3 τουλάχιστον να το κάνεις με το γνήσιο και "σωστό" τρόπο της αλλαγής του πατώματος. Επειδή έχω παρακολουθήσει την διαδικασία βήμα προς βήμα θα σου έλεγα ότι σαν δουλειά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, (αν γίνει σε αντιπροσωπεία όπως έκανα εγώ) μιας και δεν πειράζονται νευραλγικά σημεία του αμαξώματος με θέματα ακαμψίας κλπ.Είναι κάτι που θα σε γλιτώσει αργότερα από επιπλέον έξοδα αν θελήσεις να το κάνεις (όσο αναφορά την ήδη εξάτμιση που θα έχεις πληρώσει στο look του Μ3). Αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις όσο αναφορά με το θέμα της εξάτμισης το έχω δει σε άλλο 46άρι και δεν μπορώ να πω ότι ήταν πλήρως πετυχημένο, οπτικά τουλάχιστον. Και επιπλέον θα μπορείς να βάλεις και το τελικό γνήσιο καζάνι του Μ3. Τώρα θα μου πεις είναι θέμα μάστορα. Σωστό κι αυτό. Πάντως σκέψου το καλά πριν μπεις στην διαδικασία αυτή. Σου επισυνάπτω και ένα link να πάρεις μια γεύση...

https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=2131

Καλή επιτυχία σε ότι και αν αποφασίσεις και ότι χρειαστείς εδώ είμαστε για να βοηθήσουμε όπως μπορούμε!!!

5. The Following 5 Users Say Thank You to Apostolos For This Useful Post:

Akis 330Ci (23-05-10), BILL007 (22-05-10), bill_m3 (22-05-10), Vasilis (22-05-10), ΔημήτρηςΜ3 (22-05-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP