μεγάλες κουβέντες? δεν νομίζω, όλοι ξέρουν τι έρχεται, ακόμα και οι συριζαίοι ψηφοφόροι. όλοι ξέρουν ότι θα πληρώσουν και πάλι ΕΝΦΙΑ, όλοι ξέρουν ότι και του χρόνου δεν θα κυκλοφορήσουν το δίλιτρο, όλοι ξέρουν ότι θα φορολογηθούν με το ίδιο αφορολόγητο, όλοι ξέρουν ότι οι μισθοί τους θα παραμείνουν ίδιοι, όλοι ξέρουν ότι ότι τεκμήριο έχουν φέτος θα έχουν και του χρόνου, και και και...
αλλαγή καμμία. η μόνη αλλαγή που θα γίνει θα είναι να αυξηθούν όλα αυτά, πολύ απλά επειδή δεν βγαίνει η λογαρία. θα μου πείς κατεστραμένα ταμεία παραλάβανε απο τους προηγούμενους και αυτοί, όπως και οι προηγούμενοι απο τους προπροηγούμενους. ένα πράγμα το οπίο ποτέ δεν κατάλαβα, μιας και πρέπει να είσαι εντελώς πανηλίθιος αν περιμένεις να αναλάβεις ελληνικά δημόσια ταμεία τα οποία δεν είναι εντελώς διακορευμένα.
και βγαίνει και ο άλλος ο μλκς ο σαμαράς και μιλάει για νέο κύμμα υπερφορολόγησης, ο μλκς ο άντρας, ενώ ο μπένυ, ο άνθρωπος που πρωτοεπέβαλε το χαράτσι το οποίο στην πορεία έγινε νόμος, παρέα με όλα τα υπόλοιπα που επέβαλε η κωλοκυβέρνηση του, βγαίνει και τώρα λέει ότι αυτή η τακτική δεν οδηγεί πουθενά.
δεν ξέρω ρε παιδιά, αλλά στα λόγια εγώ δεν είμαι μόνο κατά της λιτότητας. στα λόγια έχω πάρει παρτούζα τζολί, καρντάσιαν, λόπεζ και οι τρείς είχαν squirt ταυτόχρονα και τις 6 φορές που τους το έκανα.