Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Λυπάμαι που βλέπω οι μεν να κατηγορούν τους δε. Είναι μεγάλη παγίδα αυτό ειδικά όταν δεν βλέπεις ότι οι αδικίες δημιουργήθηκαν από τις εκάστοτε κυβερνήσεις και όχι από τον ίδιο τον δημόσιο υπάλληλο. Αντί να απαιτούμε να πάρουμε όλοι 1100 ευρώ το μήνα μισθό λέμε να κατέβουν οι δημόσιοι στα 400.
    Ειπώθηκε και το παράδειγμα με το πολυκατάστημα με τους 10 υπαλλήλους των 300ευρω αντί των 3 με 1000. Ρωτήστε έναν από αυτούς αν μπορεί να έχει οικογενεια. Μόνο και μόνο για μην έχουμε ανεργία? Εγώ μόλις έμαθα τον μισθό που δίνει ο εργοδότης μεγάλου πολυκαταστήματος παιχνιδιών που μας σπάει όλη μέρα τα νεύρα στο ράδιο (δε γράφω όνομα για να μη θεωρηθεί δυσφήμιση, όλοι καταλάβαμε...) δε ξανάπατησα το πόδι μου εδώ και 5 χρόνια να ψωνίσω από αυτό το μαγαζι.

Μη πέφτετε στη λούμπα του να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα. Όλο το σκηνικό με το μνημόνιο ήταν στημένο αποδεδηγμενα και φορτώνουν στο κόσμο τις μλκιες των κομμάτων που ξοδεύαν ασύστολα και ψηφοθηρικα και τραπεζών που δάνειζαν σε όποιονδηποτε.

Και ξαναθυμίζω είμαι ελεύθερος επαγγελματίας αλλά αν δεν έχει ο άλλος να φάει πώς θα πατήσει στο μαγαζί μου.

2. The Following 4 Users Say Thank You to spaka For This Useful Post:

chrisgiapz3 (11-05-15), gant (11-05-15), Nino (11-05-15), Samaro (11-05-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP