Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτά που πληρώνεις εσύ δεν είναι λογιστική εγγραφή, είναι κόστος υπολογισμένο στα έξοδα του προϊόντος που προσφέρει η εταιρεία σου και ταυτόχρονα πράγματικη εγγραφή, αφού το αφεντικό σου πάει και τα καταθέτει. Πράγμα το οποίο δεν γίνεται με τις κρατήσεις του δημόσιου.

Επίσης, το "εφαπαξ" που θα παρεις εσύ, σε τι πόσο ανέρχεται? Αν είναι πάνω από 7κ, εμένα με συγχωρείς που το λέω, αλλά να με χεσεις.

Όσον αφορά τον σύριζα, ότι ακριβώς έκαναν τα προηγούμενα κοπροσκυλα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, τα ίδια ήρθαν να συνεχίσουν.

Και εγώ χάρηκα την πρώτη εβδομάδα των εκλογών, αλλά τελικά φαίνεται ότι μιλάμε ακριβώς για ίδια γεύση.
    Θωμα κανεις πλακα και θα κανω και εγω....
    Ποιο υπολογισμενο κοστος;
    Τα ομολογα που αγοραστηκαν με την περιουσια του ταμειου και κατεληξε πτωχευμενο;
    Και αφου ειναι πτωχευμενο για ποιο λογο συνεισφερω σε ενα ανυπαρκτο εφαπαξ;
    Τα λεφτα αυτα ξερω και εγω να τα αποταμιευσω ή αν θελω να τα τζογαρω οπως οι σωτηρες και μαλιστα με καλυτερες αποδοσεις....
    Λαθος;;;;;
    Ειχαμε γιατρους δικους μας με δικα μας εξοδα και φυσικα εργοδοτων,ποιος τους σταματησε ο Τσιπρας;

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γιατί να πληρώνεις κατεστραμενο ταμείο? Πλάκα κάνεις τώρα ε? Μα φυσικά για να μπορεί να πληρώνει το δημόσιο τις υποχρεώσεις του ρε κουκλε. Τι πιο δικαιο?
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

3. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

A8hnaios (09-05-15), katsaraios (09-05-15), vagmag (09-05-15)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατί να πληρώνεις κατεστραμενο ταμείο? Πλάκα κάνεις τώρα ε? Μα φυσικά για να μπορεί να πληρώνει το δημόσιο τις υποχρεώσεις του ρε κουκλε. Τι πιο δικαιο?
    Οχι φιλε πληρωνω τα χρεη του πρασινομπλε σωτηρα και φυσικα οι συριζαιοι δεν μπορουν να μην συνεχισουν οτι πιπες εχουν υπογραψει οι προηγουμενοι...
    Αν αλλαξουν ομως εστω και λιγα ή αν δεν πεσουν στα τεσσερα εγω παλι τα ιδια θα λεω...
    Αν και αυτοι υπογραψουν χειροτερες συμφωνιες ή αν αποδειχτει οτι κλεβουν θα βαραμε μαζι.....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη katsaraios : 09-05-15 στις 16:32

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

5. The Following User Says Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Nino (09-05-15)

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οχι φιλε πληρωνω τα χρεη του πρασινομπλε σωτηρα και φυσικα οι συριζαιοι δεν μπορουν να μην συνεχισουν οτι πιπες εχουν υπογραψει οι προηγουμενοι...
    Αν αλλαξουν ομως εστω και λιγα ή αν δεν πεσουν στα τεσσερα εγω παλι τα ιδια θα λεω...
    Αν και αυτοι υπογραψουν χειροτερες συμφωνιες ή αν αποδειχτει οτι κλεβουν θα βαραμε μαζι.....
    Γιώργο ο Συριζα τι είναι ? Δεν είναι οι πράσινοι που βαφτίστηκαν πλέον κόκκινοι ? Ενα μεγάλο μερίδιο ευθύνης οι πράσινοι δεν το εχουν για την κατάντια μας?

Δεν νομίζω πως πλέον,τουλάχιστον στις δικές μας ηλικίες, να υπάρχουν κομματικοποιημένοι που λατρευουν το κόμμα τους γιατι ετσι έμαθαν απο τους γονείς τους.

Τις καταστάσεις που μας έφτασαν σε αυτό το χάλι κράζουμε και που δηστυχώς κάποιες απο αυτές ο Σύριζα συνεχίζει να υιοθετεί !

Τώρα για τα ταμεία που ανέφερες, μαζί σου, αλλα βλέπεις να γίνεται κάτι για να τιμωρηθούν οι ένοχοι ? Το μόνο που αναφέρθηκε είναι η εξεταστική για το μνημόνιο. Για το πώς φτάσαμε στο μνημόνιο ?? Μόκο όλοι !!!
    Και πως να μην κανουν μόκο αφου όλοι έβαλαν δάχτυλο στο μέλι.

Τώρα που κάποιοι βλεπουμε οτι ακολουθούνται οι ίδιες πρακτικες κομματικών στρατιών λογικό δεν είναι να κράζουμε? Και δεν εχει να κάνει,τουλάχιστων για εμενα, με το αν το κομμα είναι ο Σύριζα ή η ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ. Οποιος υιοθετεί πρακτικές του παρελθόντος που θα πληρώνουν άλλοι το μάρμαρο για εμένα είναι χ και θα πέφτει κράξιμο !
    Αν αυριο,χτυπα ξύλο, μας διωξουν απο τις δουλειές μας και παμε να στήσουμε αντίσχοινο απ'εξω λες να νοιαστεί κανείς ? Λές να μας υποδεχτεί ο Τσίπρας στο μαξίμου και να μας λυπηθεί ?

Ε δεν γίνεται ρε Γιώργο "το να καλό παιδί και τ'αλλο γ@μω τη μάνα" που έλεγε και η συγχωρεμένη η γιαγιά μου!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Konstantinos E60 : 09-05-15 στις 17:14

7. The Following 3 Users Say Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

chrisgiapz3 (10-05-15), katsaraios (09-05-15), vagmag (09-05-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP