Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Όσα ένσημα κολλάς, παίρνεις στο τέλος και την σύνταξη που σε αναλογεί.
    Δεν μπαίνουν όλα σε έναν ντορμπά.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

2. The Following User Says Thank You to gant For This Useful Post:

Nino (09-05-15)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ναι. Τι καλά που θα'τανε να ήταν και έτσι.

Για άλλους ισχύουν άλλοι νόμοι και για κάποιους άλλους άλλοι.

Όλες οι κυβερνήσεις ιδίως με το ασφαλιστικό έχουν κάνει ανεπανόρθωτα έγκλημα. Πρέπει άμεσα να αποκατασταθει δικαιοσύνη.

Ισότητα. Τπτ άλλο.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όσα ένσημα κολλάς, παίρνεις στο τέλος και την σύνταξη που σε αναλογεί.
    Δεν μπαίνουν όλα σε έναν ντορμπά.
    Γιωργο θελεις να ακουσεις η ξαδελφημου με 19 χρονια στο οτε με ποσα βγηκε σε συνταξη και τι εφαπαξ πηρε ?? για να κανεις συγκριση ??

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bitz Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιωργο θελεις να ακουσεις η ξαδελφημου με 19 χρονια στο οτε με ποσα βγηκε σε συνταξη και τι εφαπαξ πηρε ?? για να κανεις συγκριση ??
    Πες μου αλλά πες και πόσα πλήρωνε όμως.

Rides
    1

Προεπιλογή

Πες μου αλλά πες και πόσα πλήρωνε όμως.
    Γιατί, από την τσέπη της τα πλήρωνε? Μεγάλη παραμυθα αυτό" παίρνω 1500 μισθό και μου κρατάνε άλλα 1000" λένε αρκετοί στο δημόσιο.Ο ελεύθερος επαγγελματιας εισπράττει 1500 και παίρνει το δημόσιο 23% ΦΠΑ, 26% φόρο, 55% προκαταβολή, έχει να πληρώσει ασφαλιστικό ταμείο και τέλος επιτειδευματοςκαι φορολόγηση από το πρώτο ευρώ, σύνταξη στα 67 και βαλε, άνευ εφάπαξ. Αν είναι και γυναίκα, ούτε άδεια μητρότητας, ούτε επιδόματα ... Θα μιλήσει τώρα η άλλη με 19 χρόνια? Πλάκα κάνουμε?

7. The Following 5 Users Say Thank You to Koyotte For This Useful Post:

330Ci STEPTRONIC (11-05-15), A8hnaios (09-05-15), paganis (09-05-15), Thomelef (09-05-15), vded (10-05-15)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Koyotte Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατί, από την τσέπη της τα πλήρωνε? Μεγάλη παραμυθα αυτό" παίρνω 1500 μισθό και μου κρατάνε άλλα 1000" λένε αρκετοί στο δημόσιο.Ο ελεύθερος επαγγελματιας εισπράττει 1500 και παίρνει το δημόσιο 23% ΦΠΑ, 26% φόρο, 55% προκαταβολή, έχει να πληρώσει ασφαλιστικό ταμείο και τέλος επιτειδευματοςκαι φορολόγηση από το πρώτο ευρώ, σύνταξη στα 67 και βαλε, άνευ εφάπαξ. Αν είναι και γυναίκα, ούτε άδεια μητρότητας, ούτε επιδόματα ... Θα μιλήσει τώρα η άλλη με 19 χρόνια? Πλάκα κάνουμε?
    Ναι ρε φίλε απ την τσέπη της τα πλήρωνε.
    Είχα τακτικό 2500ε και έπαιρνα στο χέρι 1650, τα υπόλοιπα ήταν στο ταμείο το οποίο φρόντισαν να εξανεμίσουν στο χρηματιστήριο και στα ομόλογα και τα ρέστα τα ρίξανε στο ΙΚΑ.

9. The Following User Says Thank You to gant For This Useful Post:

Nino (09-05-15)

Rides
    1

Προεπιλογή

Είχα τακτικό 2500ε και έπαιρνα στο χέρι 1650, τα υπόλοιπα ήταν στο ταμείο το οποίο φρόντισαν να εξανεμίσουν στο χρηματιστήριο και στα ομόλογα και τα ρέστα τα ρίξανε στο ΙΚΑ.
    1650 καθαρότατα, όμως, θεωρητικά μπορεί να στα φουσκωνανε και στα 6000. Δεν αμφιβάλλω ότι εσύ τα άξιζες, αλλά οι περισσότεροι δεν αξίζουν ούτε 200 το μήνα,ρώτα ποιος ελεύθερος επαγγελματιας καθαρίζει 1650 τωρα. Το δικό μου ταμείο ήταν υγιέστατο και το πηδηξανε κανονικά και συνεχίζω να πληρώνω τα ίδια και περισσότερα για λιγότερες παροχές και αμφίβολη σύνταξη και δουλεύω 15 ώρες την ημέρα.Αν αρρωστήσω 10 μέρες ούτε άδεια, ούτε ο μισθός θα μπαίνει και μου φερμαρουν και τέλος επιτειδευματος σαν να μου λένε "είσαι ******ς που δεν μπήκες στο δημόσιο και αγωνιζεσαι μόνος σου". Εδώ πληρώνω εισφορά υπέρ ΟΑΕΔ ενώ δεν μπορώ να εγγραφώ σ'αυτον, για τέτοια σηψη και κοροϊδία μιλαμε. Χτύπησα με τη μηχανή και πήγαινα κουτσαινοντας στη δουλειά γιατί οι υποχρεώσεις τρέχουν και με λυποντουσαν οι πελάτες μου.

11. The Following 8 Users Say Thank You to Koyotte For This Useful Post:

330Ci STEPTRONIC (11-05-15), A8hnaios (09-05-15), chrisgiapz3 (09-05-15), Konstantinos E60 (09-05-15), paganis (09-05-15), Thomelef (09-05-15), vagmag (09-05-15), vded (10-05-15)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Koyotte Εμφάνιση μηνυμάτων
    1650 καθαρότατα, όμως, θεωρητικά μπορεί να στα φουσκωνανε και στα 6000. Δεν αμφιβάλλω ότι εσύ τα άξιζες, αλλά οι περισσότεροι δεν αξίζουν ούτε 200 το μήνα,ρώτα ποιος ελεύθερος επαγγελματιας καθαρίζει 1650 τωρα. Το δικό μου ταμείο ήταν υγιέστατο και το πηδηξανε κανονικά και συνεχίζω να πληρώνω τα ίδια και περισσότερα για λιγότερες παροχές και αμφίβολη σύνταξη και δουλεύω 15 ώρες την ημέρα.Αν αρρωστήσω 10 μέρες ούτε άδεια, ούτε ο μισθός θα μπαίνει και μου φερμαρουν και τέλος επιτειδευματος σαν να μου λένε "είσαι ******ς που δεν μπήκες στο δημόσιο και αγωνιζεσαι μόνος σου". Εδώ πληρώνω εισφορά υπέρ ΟΑΕΔ ενώ δεν μπορώ να εγγραφώ σ'αυτον, για τέτοια σηψη και κοροϊδία μιλαμε. Χτύπησα με τη μηχανή και πήγαινα κουτσαινοντας στη δουλειά γιατί οι υποχρεώσεις τρέχουν και με λυποντουσαν οι πελάτες μου.
    Σε καταλαβαίνω απόλυτα φίλε μου, οι επαγγελματίες είναι στην χειρότερη περίπτωση την περίοδο αυτή που όλο και βυθιζόμαστε πιό πολύ.
    Αλλά αν τα δούμε γενικά ο υπάλληλος είτε ιδιωτικός είτε δημόσιος γνωρίζει πως τα κουκιά θα είναι πάντα μετρμένα, ενώ ο ελεύθρος επαγγελματίας εκ φύσεως ρισκάρει.
    Επίσης ο υπάλληλος και να θέλει, δεν μπορεί να κρύψει τίποτα, μεγάλη μερίδα όμως επαγγελματιών ακόμη και τώρα φοροδιαφεύγει και γερά, πρώτοι όμως στο να φωνάζουν για τα κριτήρια διαβίωσης.

13. The Following 2 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

katsaraios (09-05-15), Samaro (11-05-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κύριε Γιώργο . Δε φέρεται κανένας εναντίον σας .
    Ετσι οπως διαμορφώθηκε το κρατος μας ηταν φυσιολογικό, λογικό κλπ. Όλοι το ιδιο θα κάναμε . Το δικαίωμα του μισθού αυτού φωνήεντα οπως κ το δικαίωμα της συνταξιοδότησης . Δεν το κατακρίνω.

Αυτο που κατακρίνω ειναι οτι ενω ξέρουμε οτι αυτα τα χρηματα δεν υπαρχουν σε κανένα συρτάρι κρατημένα , πνιγούμε τη σημερινή γενιά ( φορους κλπ ) για να πληρώσει/καλύψει αυτα που όντως δικαιούται η προηγούμενη , αλλα κουρεύτηκαν , παίχτηκαν σε χρηματηστηρια και και και .

Αν θεωρείτε άδικο οτι τα πληρώσατε κ δεν σας το δίνουν , να ξέρετε ποσο άδικο φαινεται στη δική μας γενια ( τη δική μου κ των παιδιων σας ) , να τα καλύψουμε ενω ξέρουμε οτι δεν θα τύχουμε ίδιας αντιμετώπισης στο συνταξιοδοτικό μας στο μέλλον .

Το θέμα ειναι οτι δε βγαίνει ο λογαριασμός .

15. The Following 7 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

330Ci STEPTRONIC (11-05-15), A8hnaios (09-05-15), chrisgiapz3 (09-05-15), Konstantinos E60 (09-05-15), paganis (09-05-15), Thomelef (09-05-15), vded (10-05-15)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κύριε Γιώργο . Δε φέρεται κανένας εναντίον σας .
    Ετσι οπως διαμορφώθηκε το κρατος μας ηταν φυσιολογικό, λογικό κλπ. Όλοι το ιδιο θα κάναμε . Το δικαίωμα του μισθού αυτού φωνήεντα οπως κ το δικαίωμα της συνταξιοδότησης . Δεν το κατακρίνω.

Αυτο που κατακρίνω ειναι οτι ενω ξέρουμε οτι αυτα τα χρηματα δεν υπαρχουν σε κανένα συρτάρι κρατημένα , πνιγούμε τη σημερινή γενιά ( φορους κλπ ) για να πληρώσει/καλύψει αυτα που όντως δικαιούται η προηγούμενη , αλλα κουρεύτηκαν , παίχτηκαν σε χρηματηστηρια και και και .

Αν θεωρείτε άδικο οτι τα πληρώσατε κ δεν σας το δίνουν , να ξέρετε ποσο άδικο φαινεται στη δική μας γενια ( τη δική μου κ των παιδιων σας ) , να τα καλύψουμε ενω ξέρουμε οτι δεν θα τύχουμε ίδιας αντιμετώπισης στο συνταξιοδοτικό μας στο μέλλον .

Το θέμα ειναι οτι δε βγαίνει ο λογαριασμός .
    Αχ Βαγγέλη μου, αλλόμονο αν περίμενα απ τα σημερινά παιδιά, για να πληρωθώ, καλύτερα να ψοφίσω.

Ξέρεις το χουμε κουβεντιάσει και κατ ιδίαν.
    2 γιούς έχω πολ. μηχανικούς ο ένας λίγο πάνω απ το χιλιάρικο με 8 χρόνια προυπηρεσίας και ο μικρός με μπλοκάκι, καθαρά 480-500ε.

17. The Following User Says Thank You to gant For This Useful Post:

vagmag (09-05-15)

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP