Αρχικό μήνυμα απο
Nino
Θα σου πω εγω που ρωτησα τη γυναικα μου!
Η Γυναικα μου ειναι ανεργη (απολυμενη του ιδιωτικου τομεα) και ειναι μια απο ολους τους υπολοιπους ανεργους στην Ελλαδα.
Ομως ουτε μια στιγμη ουτε στο παρελθον ουτε τωρα με τις καθαριστριες δεν εβγαλε τη παραμικρη κακια. Δεν ενοχληθηκε ουτε στο ελαχιστο, και αυτο γιατι η αξιοπρεπεια της ο χαρακτηρας της και η ανατροφη της δεν θα μπορουσαν να την κανουν να σκεφτει τιποτα διαφορετικο.
Τις κακιες τις βγαζουν ανθρωποι με συμπλεγματα παθη και εμμονες. Η ανεργια της σε μια πενταμελη οικογενεια που ειμαστε εμεις ειναι σχεδον καταστρεπτικη, ομως ουτε μια στιγμη δεν φθονησε το δικαιωμα στην εργασια καποιου αλλου. Ενα ταξιδι στη Ρωμη "φθονει" αλλα που θα παει καποια στιγμη θα την παω.
Ειμαι περηφανος για τη γυναικα μου και σου λεω το εξης ουτε το μνημονιο ουτε τα πεντε χρονια τωρα που μας εχουν τιναξει ππυτιριδα μπορουν να μας καταστρεψουν, μπορουμε ομως να καταστρουφε μονοι μας οταν χασουμε και το τελευταιο ιχνος ανθρωπιας που Δοξα τον Μεγαλοδυναμο ο Λαος μας γεννιεται με αυτη!!!!
υγ.ασχετο.... αν ειναι να γινουμε ευρωπαιοι σαν αυτους στο λουξεμβουργο καλυτερα οχι!!!