Σελίδα 241 από 316 ΠρώτηΠρώτη ... 141191231239240241242243251291 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 2.401 έως 2.410 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάντως ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να αισθάνεται ένας από τα 1,5 εκ ανέργους του ιδιωτικού τομέα, όταν βλέπει την επαναπροσληψη των καθαρηστριων.

.
    Θα σου πω εγω που ρωτησα τη γυναικα μου!

Η Γυναικα μου ειναι ανεργη (απολυμενη του ιδιωτικου τομεα) και ειναι μια απο ολους τους υπολοιπους ανεργους στην Ελλαδα.
    Ομως ουτε μια στιγμη ουτε στο παρελθον ουτε τωρα με τις καθαριστριες δεν εβγαλε τη παραμικρη κακια. Δεν ενοχληθηκε ουτε στο ελαχιστο, και αυτο γιατι η αξιοπρεπεια της ο χαρακτηρας της και η ανατροφη της δεν θα μπορουσαν να την κανουν να σκεφτει τιποτα διαφορετικο.
    Τις κακιες τις βγαζουν ανθρωποι με συμπλεγματα παθη και εμμονες. Η ανεργια της σε μια πενταμελη οικογενεια που ειμαστε εμεις ειναι σχεδον καταστρεπτικη, ομως ουτε μια στιγμη δεν φθονησε το δικαιωμα στην εργασια καποιου αλλου. Ενα ταξιδι στη Ρωμη "φθονει" αλλα που θα παει καποια στιγμη θα την παω.
    Ειμαι περηφανος για τη γυναικα μου και σου λεω το εξης ουτε το μνημονιο ουτε τα πεντε χρονια τωρα που μας εχουν τιναξει ππυτιριδα μπορουν να μας καταστρεψουν, μπορουμε ομως να καταστρουφε μονοι μας οταν χασουμε και το τελευταιο ιχνος ανθρωπιας που Δοξα τον Μεγαλοδυναμο ο Λαος μας γεννιεται με αυτη!!!!

υγ.ασχετο.... αν ειναι να γινουμε ευρωπαιοι σαν αυτους στο λουξεμβουργο καλυτερα οχι!!!

2. The Following 3 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

Alex_ (08-05-15), gant (08-05-15), paganis (08-05-15)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nino Εμφάνιση μηνυμάτων

Η Γυναικα μου ειναι ανεργη (απολυμενη του ιδιωτικου τομεα) και ειναι μια απο ολους τους υπολοιπους ανεργους στην Ελλαδα.
    Ομως ουτε μια στιγμη ουτε στο παρελθον ουτε τωρα με τις καθαριστριες δεν εβγαλε τη παραμικρη κακια. Δεν ενοχληθηκε ουτε στο ελαχιστο, και αυτο γιατι η αξιοπρεπεια της ο χαρακτηρας της και η ανατροφη της δεν θα μπορουσαν να την κανουν να σκεφτει τιποτα διαφορετικο.
    Τις κακιες τις βγαζουν ανθρωποι με συμπλεγματα παθη και εμμονες. Η ανεργια της σε μια πενταμελη οικογενεια που ειμαστε εμεις ειναι σχεδον καταστρεπτικη, ομως ουτε μια στιγμη δεν φθονησε το δικαιωμα στην εργασια καποιου αλλου. Ενα ταξιδι στη Ρωμη "φθονει" αλλα που θα παει καποια στιγμη θα την παω.
    Ειμαι περηφανος για τη γυναικα μου και σου λεω το εξης ουτε το μνημονιο ουτε τα πεντε χρονια τωρα που μας εχουν τιναξει ππυτιριδα μπορουν να μας καταστρεψουν, μπορουμε ομως να καταστρουφε μονοι μας οταν χασουμε και το τελευταιο ιχνος ανθρωπιας που Δοξα τον Μεγαλοδυναμο ο Λαος μας γεννιεται με αυτη!!!!

υγ.ασχετο.... αν ειναι να γινουμε ευρωπαιοι σαν αυτους στο λουξεμβουργο καλυτερα οχι!!!
    Μαζί σου, αλλά αποκλείεται ως εργαζόμενη του ιδιωτικού τομέα, να μην νοιώθει παιδί κατώτερης γενιάς, όταν ελάχιστοι ενδιαφέρονται για τον ιδιωτικό τομέα και τα προβλήματα του, παρά μόνον αν θα πληρωθούν οι Δ.Υ και οι συντάξεις...

4. The Following 3 Users Say Thank You to Harisp For This Useful Post:

Konstantinos E60 (09-05-15), vagmag (08-05-15), vded (09-05-15)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το θέμα δεν είναι αυτού κάθε αυτού οι καθαρηστριες, αλλά το ποιους προστατεύει και ευνοεί το σύστημα, όπως επίσης και τους λόγους για τους οποίους ευνοεί αυτούς που ευνοεί.

Στην χαλυβουργια που δουλεύει και ο ξα, φεύγουν 200φευγα άτομα. Από εργοστάσιο βαριάς παραγωγής, το οποίο προσφέρει πολλά χρήματα από φόρους, εισφορές, εξαγωγές. Εκεί τι γίνεται. Ούτε καν σαν είδηση δεν αναφέρεται αυτό το πράγμα. Επίσης, φεύγουν και ούτε αποζημιώσεις θα πάρουν. Οι καθαρηστριες πειραν άραγε αποζημίωση όταν είδαν την πόρτα της εξόδου?

Όπως καταλαβαινεις, το θέμα είναι η αδικία. Και όχι συγκεκριμένα οι καθαρηστριες. Γιατί να μην υπάρχει συλλογικά ενδιαφέρον για όλους?

Γιατί δεν ανακοινώνουν προγράμματα απασχολησης, έστω μειωμένου ωραρίου, με ειδικούς όρους, έτσι ώστε σιγά σιγά να αρχίσει να πηγαίνει κόσμος σε δουλειές? Χρόνο με τον χρόνο θα αρχίσει να στρώνει η κατάσταση αν αρχίσει να ανεβαίνει έστω και λίγο η απασχόληση.

Γιατί να ανακοινώνει δαπάνη για 50000 συνταξιούχος των 50 παρέα με τα εφάπαξ που δήθεν έχουν κοπεί, όταν θα μπορούσε το κρατος να κάνει εξαγορά με αυτά τα λεφτά την χαλυβουργια πχ και να συνεχίσει να δουλεύει υπό νέα διεύθυνση?

Τέλος, κάπου αλλού είπε ο Κώστας. Με 3500 τετραγωνικά, η εταιρεία που εργάζεται, θέλει μόλις τρεις καθαρηστριες. Το υποικ πόσο είναι και θέλει 20 φεύγα?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thomelef : 08-05-15 στις 18:04
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

6. The Following 5 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

chrisgiapz3 (09-05-15), doctore (09-05-15), Konstantinos E60 (08-05-15), vagmag (08-05-15), vded (09-05-15)

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σωστη σκέψη μεχρι ενός σημείου όμως.Δεν θα έχει την ίδια άποψη νομιζω και μια γυναίκα η οποία ψάχνει εδω και τέσσερα χρόνια για δουλειά....ρώτα ας πουμε την κοπέλα που βλέπεις στο μαγαζί μου τα Σάββατα.

8. The Following 3 Users Say Thank You to Bitz For This Useful Post:

Konstantinos E60 (08-05-15), vagmag (08-05-15), vded (09-05-15)

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Γεια σου Βαγγελη πες κ αλλα..!!! Δωσε πραμα...

Welcome back.!!

Το'χουμε πει ρε παιδια....

Ας παψουμε ναμαστε υποκριτες και να κοροιδευουμε τον εαυτο μας.
    Απο το 1821 μεχρι σημερα ζουμε με δανεικα...και εχουμε πτωχευσει 2-3 φορες. Μπορει να πειραζει τα δημοκρατικα μας αντανακλαστικα...αλλα η εποχη που η Ελλαδα ευημερουσε ηταν την εποχη της επάρατης χούντας...

Τοτε λοιπον το χρεος της χωρας ηταν το μικροτερο που υπηρξε ποτε...γιατι οι χουνταίοι φαίνεται ότι δεν κλεβανε και η χωρα ευημερουσε...βεβαια δεν ψηφιζαμε!!!!

Εδω γελανε βεβαια...γιατι δειτε το χαλι των δημοκρατικων κυβερνησεων οπου το 60 με 70% των πολιτων δηλωνουν δεν θα πανε να ψηφισουν και οτι ειναι αηδιασμενοι απο τους διεφθαρμενους πολιτικους...ειναι ο ιδιοι πολιτικοι που επειδη ειχαν χασει την μασα μιλουσαν για καταλυση των δημοκρατικων ελευθεριων!

Εδω γελανε βεβαια...και περιμενετε απο αυτους που μας φερανε στην αθλια κατασταση και οχι μονο ...να μας λυσουν το προβλημα???

Δηλαδη τι? Να βγαλουν τα ματια τους μονοι τους? Οχι βεβαια...Παρτε το χαμπαρι ειμαστε ενα σαπιο και διεφθαρμενο κρατος...χωρις παιδεια , χωρις εντιμους πολιτικους με διελυμενα τα παντα....υγεια , δικαστικη εξουσια, αθλητισμο, δημοσιες υπηρεσιες, πανεπιστημια, αστυνομια, κομματα, υπηρεσιες εν γενει, τιποτα δεν λειτουργη τιποτα δεν εχει μεινει ορθιο...και καθε χρονο και χειροτερα...

Υπάρχει αληθεια κανεις εκτος απο τους κοματικους που να πιστευει οτι θα αλλαξουν τα πραγματα?

Ξερετε οτι το συνολο των καταθεσεων στις τραπεζες μας ειναι 190δις ενω περσυ ηταν 225?

Ας μου πει καποιος πως γινεται ακομα κ αν μας παρουν ολα τα χρηματα να εξοφλήσουμε τα 360 δις που καλως η κακως χρωσταμε ???

Μια χωρα που δεν παραγει απολυτως τιποτα...και εισαγουμε ακομα κ πατατες και κρεμυδια...που θα βρει χρηματα?

Με εξαγωγες αγγουριων απο την κρητη???

Η κοστος αγορας μιας Mersendes αξιζει οσο η παραγωγη 50 στεμματα ντοματας....

Διωξαμε ολες της Ξενες βιομηχανιες κ κλεισαμε ολες της Ελληνικες γιατι ετσι ηθελε το ΚΚΕ...και φυσικα τοσο η ΝΔ οσο και το ΠΑΣΟΚ δεν τους χαλασαν το χατηρι με ανταλαγμα να μην μιλανε στους ατελειωτους διορισμους ολων των κομματικων φιλων...και εξυπηρετηση ολων των κολητων εργολαβων...γιατι το νεο ειδος που ανθισε και κατεστρεψε την χωρα ηταν οι εργολαβοι...

Μπορει να μου πει καποιος τι ειδους βαρια βιομηχανια ειναι το χτισιμο των πολυκατοικιων κ χιλαδων παρανομων εξοχικων σε ολη την Ελλαδα???

Ναι ειχαν δουλεια καμμια 25αρια επαγγελματα...που φυσικα ανδρωθηκαν παραλληλα με την οικοδομη...αλλα αυτη ειναι απλα εσωτερικη αναδιανομη πλουτου...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ!!!!!!! και καποτε θα σκασει οπως εσκασε κ στις ΗΠΑ με τα γνωστα αποτελεσματα...

Φιλοι μου...αυτοι που μας κυβερνουν ποτε δεν ειδαν τα προβληματα της χωρας σε βαθος 10ετιας η και ακομα 20ετιας...βλεπανε το σημερα...να κονομησουμε και αυριο εχει ο θεος.

Τωρα ήρθε η ωρα του λογαριασμου...εγω το πηρα αποφαση, και οπως ελεγε και ο Χαρρυ Κλυν...αυτος ο τοπος δεν σωζεται με τιποτα...ρε μαγκα να ουμ!!

Απλα επιβιωνει οπως μπορει ο καθενας..Κρατος, Λαός κτλ..
    Ειδατε το Σαμαρι σημερα πηγε Σερρες και 2-3 πολιτες του εκαναν παραπονα.. Ειναι εγκαθετοι λεει.. αντι να κατσει και να πει πες μου που εκανα λαθος να το δω ρε παιδακι μου που εκανα Λαλακια ..λακισε με τους παρατρεχαμενους να τον ''προστατευουν απο τους ενοχλητικους.. Στην αρχαια Ελλαδα καποιος Βασιλιας δε θυμαμαι ποιος, ντυνοταν επετης- ζητιανος ανακατευοταν με το λαο, και ακουγε απο πρωτο χερι τα παραπονα τους αλλα και την γνωμη που ειχαν για αυτον..

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

10. The Following 9 Users Say Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

chrisgiapz3 (09-05-15), Konstantinos E60 (08-05-15), Lambros46 (08-05-15), paganis (08-05-15), Panos 316T (08-05-15), pilot (08-05-15), Thomelef (08-05-15), vagmag (08-05-15), vded (09-05-15)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ερωτηση αφελους ή μπερδεμενου...
    Σε γνωστο καταστημα αλυσιδας ζαχαροπλαστειων-φουρνων πρωινη βαρδεια 7 ατομα μπροστα στους γκισεδες,ο ενας να κοβει χαρτακια,η αλλη να πακεταρει ,ο παραλλος να κανει καφε, η αλλη να δινει γλυκα....
    Τι ειναι πιο καλο 7 μισθοι γυρω στα 300 αντε 400 το πολυ ή 3 μισθοι στο 1000ρικο?

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Οταν μείνεις για 10 μήνες απλήρωτος έλα να μου πεις αν είναι σύμπλεγμα πάθος ή εμμονή να βλέπεις να διαφημίζεται η σαπίλα του συστήματος φόρα παρτίδα στα σαϊτ και στην τηλεόραση.

13. The Following 2 Users Say Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

fanisk (12-05-15), vded (09-05-15)

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ερωτηση αφελους ή μπερδεμενου...
    Σε γνωστο καταστημα αλυσιδας ζαχαροπλαστειων-φουρνων πρωινη βαρδεια 7 ατομα μπροστα στους γκισεδες,ο ενας να κοβει χαρτακια,η αλλη να πακεταρει ,ο παραλλος να κανει καφε, η αλλη να δινει γλυκα....
    Τι ειναι πιο καλο 7 μισθοι γυρω στα 300 αντε 400 το πολυ ή 3 μισθοι στο 1000ρικο?

Ρε φίλε τι ρωτάς τώρα ?

Μπαίνεις στο υπουργείο οικονομικών δουλευεις 5ωρο και τσιμπας την χιλιαρούμπα !

15. The Following User Says Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

vded (09-05-15)

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Talking

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπαίνεις στο υπουργείο οικονομικών δουλευεις 5ωρο και τσιμπας την χιλιαρούμπα !
    Λιγα λες.λιγα...... για τοσα δε παω

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο A8hnaios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λιγα λες.λιγα...... για τοσα δε παω
    Μα γιατί ? Θα σε ασπαστεί και ο πρωθυπουργός !

Σελίδα 241 από 316 ΠρώτηΠρώτη ... 141191231239240241242243251291 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP