Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 37

Θέμα: Ε87 ελαστικα

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Neverland
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dreamer Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν εννοεις εμενα φιλε οχι δεν εχω αγορασει ακομα.συνηθιζω να κανω ερευνα και να ακουω γνωμες αρκετα πριν φτασει η στιγμη.σε λιγο καιρο ομως θα το κανω.και ευτυχως που απαντησες και βοηθας πολυ στην αποφαση μου.μου ειπαν και εμενα οτι εχει μαλακο στησιμο στις αναρτησεις για να αντεξουν τα βαρια ρανφλατ.
    η αληθεια ειναι οτι ειμαι 70-30% πολη-ταξιδια οποτε γιαυτο το σκεφτομαι για συμβατικα.απο την αλλη αυτο το "βαρκαρισμα" δεν ξερω αν θα μου αρεσει.ειναι ο μονος λογος που το σκεφτομαι και αν ειναι τοσο εντονο οπως λες δεν θα μου αρεσει.το να με πιασει λαστιχο στα λιγα δεν με χαλαει,θα φωναξω οδικη οπως εκανα και παλια γιατι λογω μεσης και οταν ειχα ρεζερβα δεν το ειχα το σπορ.το δευτερο που με προβληματιζε ειναι στα πολλα χιλιιομετρα,σε επικυνδυνες στροφες κ.λπ. αλλα αυτο 20 χρονια τωρα δεν μου εχει τυχει .απο την αλλη αυτο που με εχει νευριασει ειναι το αμαξι στο εσωτερικο διαλυεται.οι λακουβες αυξανονται δραματικα μεσα στην πολη και οι τριγμοι-θορυβοι στο ταμπλω και γενικα στο εσωτερικο βαρανε κοκκινο...κριμα για ενα κανουριο αμαξι με τοσο καλη ποιοτητα κατασκευης.θα μου πεις αυτο με τους τριγμους θα υπαρχει εται κιαλλιως και με συμβατικα.αλλα φανταζομαι οτι με συμβατικα αποροφιουνται καλυτερα οι κραδασμοι,οπως και οτι οι ζαντες εχουν λιγοτερο ποσοστο να στραβωσουν,αν δεν κανω λαθος.

υ.γ. εχει βαλει κανεις τα ρανφλατ goodyear efficient grip perfomance? τα φερνουν μονο με παραγγελια απο γερμανια,μου ειπαν.
    Αυτά φοράει το δικό μου από το εργοστάσιο, μετά από 36.000 χλμ δεν έχω κανένα παράπονο. Έχουν καλά κρατήματα, χαμηλή φθορά (υπολογίζω να βγάλουν τουλάχιστον άλλα 15.000 χλμ) και είναι αθόρυβα για RFT. Επίσης -στην f20 τουλάχιστον- η άνεση είναι σε πολύ καλά επίπεδα και δεν υπάρχουν κοπανήματα στις λακούβες. Θα στα πρότεινα ανεπιφύλακτα.

2. The Following User Says Thank You to mrclouzo For This Useful Post:

dreamer (08-05-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP