Nope, απλά το touch δεν υπήρχε από το λανσάρισμα του NBT.
Αυτό που έχω είναι κανονικότατο NBT απλά χωρίς την λειτουργία του touch controller στο idrive. Όποτε θέλω βάζω και το touch αλλά είναι λίγο πιο δύσκολη η εγκατάσταση και το απέφυγα. Σαν headunit όμως το NBT είναι το ίδιο, είτε έχεις το touch είτε όχι. Δεν υπάρχει νέο CIC![]()
Δεν διαφωνώ Κώστα, πιθανότατα να έβαζα και εγώ το touch pad αν ήταν εντελώς plug and play κατάσταση. Άλλωστε η διαφορά στην τιμή από το απλό navi δεν είναι μεγάλη. Το σχόλιό μου αφορά το λειτουργικό κομμάτι, πολλοί άνθρωποι που το έχουν βάλει σπανίως το χρησιμοποιούν. Εκτός αυτού είμαι αριστερόχειρας οπότε πρακτικά δεν θα το χρησιμοποιούσα ποτέ
Βέβαια η βελτίωση από το βασικό idrive (HU_ENTRY) στο NBT είναι τεράστια και κατά την γνώμη μου αξίζει μόνο και μόνο για την μεγαλύτερη οθόνη υψηλής ανάλυσης (εκτός των πολλών επιπλέον λειτουργιών).
θέλουμε και λεπτομέρειες όσον αφορα τις -επιπλέον- λειτουργιες που είναι plug and play και ποιες θέλουν coding
vded (04-05-15)
Πλάκα μας κάνεις; Καλαματιανός είσαι; Και δεν είπες μια κουβέντα να δούμε από κοντά την εγκατάσταση και την οθονάρα!!![]()
BMW 116i (225hp/32kg) (2015) F20 M-Pack
mrclouzo (05-05-15)