Το Σάββατο 27 Ιουνίου είναι εκδήλωση για τα 50 χρόνια στο Buchloe.
Έχει στείλει η ALPINA κάποια πρόσκληση;
Το Σάββατο 27 Ιουνίου είναι εκδήλωση για τα 50 χρόνια στο Buchloe.
Έχει στείλει η ALPINA κάποια πρόσκληση;
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
BILL007 (02-05-15)
BILL007 (02-05-15)
Επι προσωπικού προφανώς.
Το θέμα είναι να στέλνει και στο www.BMWfans.gr
Πιστευω οτι απο μια τέτοια κίνηση (που δε νομίζω οτι τους κοστίζει κάτι) μόνο "θετικά" έχουν να λάβουν. Ακόμα και να μην αγοράσει κανείς απο εμάς το νέο μοντέλο παρουσίασης, εδώ είναι ένας "χώρος" όπου εστιάζουμε στα BMW και γίνεται ευρύτερη κουβέντα, πλατιάζει-απλώνει η επικοινωνία.
Λογικά όποιοι έχουν αγοράσει alpina θα πρέπει να ενημερωθούν..
Εσένα σε ενημέρωσαν?
Θα βγάλουν λέει και δυο μοντέλα για να το γιορτάσουν
https://www.carmagazine.co.uk/car-ne...d-b6-bi-turbo/
aristent (02-05-15)
Εδώ στην Αγγλία υπάρχει πολύς κόσμος (αναλογικά) και έχει γίνει κίνηση τόσο από την κεντρική αντιπροσωπεία όσο και από το σχετικό φόρουμ για εκδήλωση ενδιαφέροντος. Δυστυχώς δεν έλαβαν όλοι πρόσκληση, άγνωστοι οι λόγοι.
Εγώ ήμουν τυχερή και έλαβα επίσημη πρόσκληση από την ALPINA. Ισως η πρόσκληση οφείλεται στην πινακίδα του αυτοκινήτου μου... D3 ALP. Φυσικά και την δέχτηκα
Και όταν ρώτησα για ξενοδοχείο, έλαβα email από την Δρ Κορνηλία της οικογένειας με πληροφορίες
Μοντέλα ειδικά για τα 50 χρόνια Β5 και Β6 και από τιμή..αφήστε το καλύτερα...
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!